Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Amber']

Dzięki za film, niestety w obu przeglądarkach mi się wiesza po minucie :diabloti: TŻ to się w ogóle nakręcił i chce startować w DCDC w następnym roku :lol: Oczywiście powiedziałam mu, żeby się puknął bo zawody nie polegają tylko na rzucaniu dysku, ale też na dobrze wykonanym aporcie, a Jari raz, że rzuca dysk po nogi, a dwa czasem mu się zdarza zgubić go w połowie drogi... :lol: Nie mówiąc o sławnym lądowaniu. No i w naszym przypadku odpadają wszelkie odbicia, skakania przez człowieka (nie wiem jak się to profesjonalnie nazywa), na plecy itp. On ma dużo zapału i zero wykonania. Typowy wodnik ;).

[/QUOTE]

ej, ale nie musicie startować we freestylu, w toss&fetch rzucasz tylko jednym dyskiem i polega to tylko na aportowaniu, bez dodatkowych sztuczek :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleks89']-20 ,ciemność ,morze ,plaża.:loveu:Ja i gdynia:loveu:[/QUOTE]
Po 8 latach ci tylko -20, ciemność, morze i plaża zostanie. Bez ":loveu:" :diabloti:

[quote name='Aleks89']Na dnie morza:diabloti:

Vectra ,Amberowa-jak takie mundre byłyście z moim bannerkiem to może jeszcze mi go podlinkujecie co?:cool3:[/QUOTE]
Do Vectry kieruj swe prośby, ona jest modem :grins:

[quote name='motyleqq']ej, ale nie musicie startować we freestylu, w toss&fetch rzucasz tylko jednym dyskiem i polega to tylko na aportowaniu, bez dodatkowych sztuczek :evil_lol:[/QUOTE]
Już nawet czytałam regulamin. Tylko wiesz, mnie zawsze osłabiają te wszystkie linie, których nie można przekraczać, punkty, srunkty itp. ;) Dla mnie zabawa jest wtedy kiedy jestem ja i pies i się bawimy na polu, a kończy w chwili, kiedy ktoś nas obserwuje i podlicza jakieś punkty :eviltong: Jak TŻ jest taki mundury to niech się sam wystawia na pośmiewisko :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']

Już nawet czytałam regulamin. Tylko wiesz, mnie zawsze osłabiają te wszystkie linie, których nie można przekraczać, punkty, srunkty itp. ;) Dla mnie zabawa jest wtedy kiedy jestem ja i pies i się bawimy na polu, a kończy w chwili, kiedy ktoś nas obserwuje i podlicza jakieś punkty :eviltong: Jak TŻ jest taki mundury to niech się sam wystawia na pośmiewisko :evil_lol:[/QUOTE]

tak właściwie to we frisbee jest najmniej tych dziwnych wytycznych. to najbardziej zabawowy sport :) no, może jeszcze luźniejsze jest rally-o
ale fakt, zawody a pole to zupełnie różne rzeczy... :lol:

Posted

[quote name='Aleks89']Na dnie morza:diabloti:

Vectra ,Amberowa-jak takie mundre byłyście z moim bannerkiem to może jeszcze mi go podlinkujecie co?:cool3:[/QUOTE]
proszę :diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']Rozpusta w biały dzień włamywowymują mi sie na konto:diabloti:Na te bankowe tez tam wchodzisz?pewnie te 19.69zł już mi ukradłaś:evil_lol:[/QUOTE]
PW wszystkie przeczytane :diabloti:

:evil_lol:

Posted

[quote name='motyleqq']tak właściwie to we frisbee jest najmniej tych dziwnych wytycznych. to najbardziej zabawowy sport :) no, może jeszcze luźniejsze jest rally-o
ale fakt, zawody a pole to zupełnie różne rzeczy... :lol:[/QUOTE]
Nie chwaląc się :eviltong: psa do frisbee mam idealnego, tj jest może trochę za duży ;) ale nakręcenia na dysk i potęgi skoku to mu nie brakuje. Kuleje za to bardzo strona ludzka :evil_lol:

Jeżeli chodzi o Rally-O to nawet znalazłam dla Jariego i TŻ odpowiednią klasę:

[B]Klasy i kategorie Rally-O:[/B]
Kategoria Standard - osoby pełnoletnie
Kategoria Junior - młodzież między 8 a 18 rokiem życia
[COLOR=#0000ff][B] Kategoria Kids - dzieci do 8 roku życia[/B][/COLOR]
Klasa 1, 2, 3
Klasa Puppy (szczenięta między 6 a 12 miesiącem życia)
Klasa Senior (psy powyżej 8 roku życia

[quote name='Aleks89']Rozpusta w biały dzień włamywowymują mi sie na konto:diabloti:Na te bankowe tez tam wchodzisz?pewnie te 19.69zł już mi ukradłaś:evil_lol:[/QUOTE]
Jak będę miała lepszy dzień to i wenę to ci ładniejszy ten banerek wyczaruję :lol:

Posted

[quote name='Aleks89']90% to zaproszenia do wątków zdechniętych piesków ew.bazarki :D[/QUOTE]
oczywiście wszystkie odwiedzasz i pomagasz ? :loveu:

dziś padł pomysł , by założyć fundacje "owady w potrzebie" :diabloti: w jednym DT można mieć miliony tegoż w słoiczkach , a kasa by lała sie strumieniami .... biedna muszka bez skrzydełek , zbieramy na implanty ....

Posted

[quote name='Amber']Nie chwaląc się :eviltong: psa do frisbee mam idealnego, tj jest może trochę za duży ;) ale nakręcenia na dysk i potęgi skoku to mu nie brakuje. Kuleje za to bardzo strona ludzka :evil_lol:
[/QUOTE]

Amber ja nie wiem czy wiesz ale we frisbee jest jeden dobek startujący chyba już w openach na DCDC :diabloti: nawet [url=https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/210024_331379896954453_921785661_o.jpg]czekoladowy[/url] jest

[quote name='Vectra']dziś padł pomysł , by założyć fundacje "owady w potrzebie" :diabloti: w jednym DT można mieć miliony tegoż w słoiczkach , a kasa by lała sie strumieniami .... biedna muszka bez skrzydełek , zbieramy na implanty ....[/QUOTE]

zabiłaś mnie :roflt:

Posted

To jest chyba jakiś mini dobek na tym zdjęciu wydaje się wielkości bordera [URL]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/185541_331379946954448_170077695_n.jpg[/URL] ;)

Posted

[quote name='Amber']To jest chyba jakiś mini dobek na tym zdjęciu wydaje się wielkości bordera [URL]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/185541_331379946954448_170077695_n.jpg[/URL] ;)[/QUOTE]
jakby mi tak Kano przeleciał po plecach (55kg wagi) to bym na wózku wylądowała :evil_lol:

Posted

Pinczery średnie nie występują w takim kolorze ;)

Nie wydaje mi się, żeby dobrym pomysłem było pakowanie sobie ponad 40 kg na plecy :lol:

Posted

Klamka waży tylko 22 i serio jak pisałam , wspomnienia mam okropne :evil_lol:
może do tego trzeba jakieś bardziej myślące i delikatne psy używać ? :hmmmm:
Klementynę można o wszystko posądzić , ale delikatności nikt jej nie udowodni :diabloti:

dlatego zawsze lojalnie uprzedzam , jak ktoś się z nią bawi .. by uważał na rączki , paluszki , ząbki , nosek , oczka i stopy :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']Pinczery średnie nie występują w takim kolorze ;)

Nie wydaje mi się, żeby dobrym pomysłem było pakowanie sobie ponad 40 kg na plecy :lol:[/QUOTE]

O to już coś wiem :)

Też nie uważam żeby to było zdrowe, ale jeżeli gościu lubi ryzyko.

Posted

Ten pies ze zdjęcia to waży na oko 20 kg, nie 40 ;) To jakiś mini dobek.

Ja Jariemu zawsze wybijałam wszelkie pomysły ze skakaniem na moją osobę, bo naprawdę jest to niebezpieczne w jego przypadku ;)

Posted

[quote name='Amber']Nie chwaląc się :eviltong: psa do frisbee mam idealnego, tj jest może trochę za duży ;) ale nakręcenia na dysk i potęgi skoku to mu nie brakuje. Kuleje za to bardzo strona ludzka :evil_lol:

Jeżeli chodzi o Rally-O to nawet znalazłam dla Jariego i TŻ odpowiednią klasę:

[B]Klasy i kategorie Rally-O:[/B]
Kategoria Standard - osoby pełnoletnie
Kategoria Junior - młodzież między 8 a 18 rokiem życia
[COLOR=#0000ff][B] Kategoria Kids - dzieci do 8 roku życia[/B][/COLOR]
Klasa 1, 2, 3
Klasa Puppy (szczenięta między 6 a 12 miesiącem życia)
Klasa Senior (psy powyżej 8 roku życia

[/QUOTE]

skądś to znam, moje umiejętności rzucania są dosyć żenujące :lol: chyba oddam psa, bo jest dla mnie za dobry :diabloti:

a kategorię bardzo dobrą wybrałaś hahaha :lol:

ej, jestem za fundacją dla owadów. ja się mogę zająć biedronkami, kiedyś je zbierałam do słoika, ale nikt mi nie płacił :shake:

Posted

[quote name='motyleqq']ej, jestem za fundacją dla owadów. ja się mogę zająć biedronkami, kiedyś je zbierałam do słoika, ale nikt mi nie płacił :shake:[/QUOTE]
za dobry procent , zorganizuje Ci marketing :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']za dobry procent , zorganizuje Ci marketing :evil_lol:[/QUOTE]

W sumie możecie się zgadać z "Biedronką" i miliony będą wam lecieć :cool3: