Vectra Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='Aleks89']-20 ,ciemność ,morze ,plaża.:loveu:Ja i gdynia:loveu:[/QUOTE] a ex gdynia ? :cool3: Quote
Aleks89 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Na dnie morza:diabloti: Vectra ,Amberowa-jak takie mundre byłyście z moim bannerkiem to może jeszcze mi go podlinkujecie co?:cool3: Quote
motyleqq Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='Amber'] Dzięki za film, niestety w obu przeglądarkach mi się wiesza po minucie :diabloti: TŻ to się w ogóle nakręcił i chce startować w DCDC w następnym roku :lol: Oczywiście powiedziałam mu, żeby się puknął bo zawody nie polegają tylko na rzucaniu dysku, ale też na dobrze wykonanym aporcie, a Jari raz, że rzuca dysk po nogi, a dwa czasem mu się zdarza zgubić go w połowie drogi... :lol: Nie mówiąc o sławnym lądowaniu. No i w naszym przypadku odpadają wszelkie odbicia, skakania przez człowieka (nie wiem jak się to profesjonalnie nazywa), na plecy itp. On ma dużo zapału i zero wykonania. Typowy wodnik ;). [/QUOTE] ej, ale nie musicie startować we freestylu, w toss&fetch rzucasz tylko jednym dyskiem i polega to tylko na aportowaniu, bez dodatkowych sztuczek :evil_lol: Quote
Amber Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 [quote name='Aleks89']-20 ,ciemność ,morze ,plaża.:loveu:Ja i gdynia:loveu:[/QUOTE] Po 8 latach ci tylko -20, ciemność, morze i plaża zostanie. Bez ":loveu:" :diabloti: [quote name='Aleks89']Na dnie morza:diabloti: Vectra ,Amberowa-jak takie mundre byłyście z moim bannerkiem to może jeszcze mi go podlinkujecie co?:cool3:[/QUOTE] Do Vectry kieruj swe prośby, ona jest modem :grins: [quote name='motyleqq']ej, ale nie musicie startować we freestylu, w toss&fetch rzucasz tylko jednym dyskiem i polega to tylko na aportowaniu, bez dodatkowych sztuczek :evil_lol:[/QUOTE] Już nawet czytałam regulamin. Tylko wiesz, mnie zawsze osłabiają te wszystkie linie, których nie można przekraczać, punkty, srunkty itp. ;) Dla mnie zabawa jest wtedy kiedy jestem ja i pies i się bawimy na polu, a kończy w chwili, kiedy ktoś nas obserwuje i podlicza jakieś punkty :eviltong: Jak TŻ jest taki mundury to niech się sam wystawia na pośmiewisko :evil_lol: Quote
motyleqq Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='Amber'] Już nawet czytałam regulamin. Tylko wiesz, mnie zawsze osłabiają te wszystkie linie, których nie można przekraczać, punkty, srunkty itp. ;) Dla mnie zabawa jest wtedy kiedy jestem ja i pies i się bawimy na polu, a kończy w chwili, kiedy ktoś nas obserwuje i podlicza jakieś punkty :eviltong: Jak TŻ jest taki mundury to niech się sam wystawia na pośmiewisko :evil_lol:[/QUOTE] tak właściwie to we frisbee jest najmniej tych dziwnych wytycznych. to najbardziej zabawowy sport :) no, może jeszcze luźniejsze jest rally-o ale fakt, zawody a pole to zupełnie różne rzeczy... :lol: Quote
Vectra Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='Aleks89']Na dnie morza:diabloti: Vectra ,Amberowa-jak takie mundre byłyście z moim bannerkiem to może jeszcze mi go podlinkujecie co?:cool3:[/QUOTE] proszę :diabloti: Quote
Aleks89 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Rozpusta w biały dzień włamywowymują mi sie na konto:diabloti:Na te bankowe tez tam wchodzisz?pewnie te 19.69zł już mi ukradłaś:evil_lol: Quote
Vectra Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='Aleks89']Rozpusta w biały dzień włamywowymują mi sie na konto:diabloti:Na te bankowe tez tam wchodzisz?pewnie te 19.69zł już mi ukradłaś:evil_lol:[/QUOTE] PW wszystkie przeczytane :diabloti: :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 90% to zaproszenia do wątków zdechniętych piesków ew.bazarki :D Quote
Amber Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 [quote name='motyleqq']tak właściwie to we frisbee jest najmniej tych dziwnych wytycznych. to najbardziej zabawowy sport :) no, może jeszcze luźniejsze jest rally-o ale fakt, zawody a pole to zupełnie różne rzeczy... :lol:[/QUOTE] Nie chwaląc się :eviltong: psa do frisbee mam idealnego, tj jest może trochę za duży ;) ale nakręcenia na dysk i potęgi skoku to mu nie brakuje. Kuleje za to bardzo strona ludzka :evil_lol: Jeżeli chodzi o Rally-O to nawet znalazłam dla Jariego i TŻ odpowiednią klasę: [B]Klasy i kategorie Rally-O:[/B] Kategoria Standard - osoby pełnoletnie Kategoria Junior - młodzież między 8 a 18 rokiem życia [COLOR=#0000ff][B] Kategoria Kids - dzieci do 8 roku życia[/B][/COLOR] Klasa 1, 2, 3 Klasa Puppy (szczenięta między 6 a 12 miesiącem życia) Klasa Senior (psy powyżej 8 roku życia :evil_lol: [quote name='Aleks89']Rozpusta w biały dzień włamywowymują mi sie na konto:diabloti:Na te bankowe tez tam wchodzisz?pewnie te 19.69zł już mi ukradłaś:evil_lol:[/QUOTE] Jak będę miała lepszy dzień to i wenę to ci ładniejszy ten banerek wyczaruję :lol: Quote
Vectra Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='Aleks89']90% to zaproszenia do wątków zdechniętych piesków ew.bazarki :D[/QUOTE] oczywiście wszystkie odwiedzasz i pomagasz ? :loveu: dziś padł pomysł , by założyć fundacje "owady w potrzebie" :diabloti: w jednym DT można mieć miliony tegoż w słoiczkach , a kasa by lała sie strumieniami .... biedna muszka bez skrzydełek , zbieramy na implanty .... Quote
Okamia Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='Amber']Nie chwaląc się :eviltong: psa do frisbee mam idealnego, tj jest może trochę za duży ;) ale nakręcenia na dysk i potęgi skoku to mu nie brakuje. Kuleje za to bardzo strona ludzka :evil_lol: [/QUOTE] Amber ja nie wiem czy wiesz ale we frisbee jest jeden dobek startujący chyba już w openach na DCDC :diabloti: nawet [url=https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/210024_331379896954453_921785661_o.jpg]czekoladowy[/url] jest [quote name='Vectra']dziś padł pomysł , by założyć fundacje "owady w potrzebie" :diabloti: w jednym DT można mieć miliony tegoż w słoiczkach , a kasa by lała sie strumieniami .... biedna muszka bez skrzydełek , zbieramy na implanty ....[/QUOTE] zabiłaś mnie :roflt: Quote
Amber Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 To jest chyba jakiś mini dobek na tym zdjęciu wydaje się wielkości bordera [URL]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/185541_331379946954448_170077695_n.jpg[/URL] ;) Quote
Vectra Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='Amber']To jest chyba jakiś mini dobek na tym zdjęciu wydaje się wielkości bordera [URL]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/185541_331379946954448_170077695_n.jpg[/URL] ;)[/QUOTE] jakby mi tak Kano przeleciał po plecach (55kg wagi) to bym na wózku wylądowała :evil_lol: Quote
Okamia Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Ja się nie znam na dobkach :evil_lol: może to pinczer średni - nie wiem :evil_lol: ale na chłopski rozum podobny :diabloti: Quote
Amber Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 Pinczery średnie nie występują w takim kolorze ;) Nie wydaje mi się, żeby dobrym pomysłem było pakowanie sobie ponad 40 kg na plecy :lol: Quote
Vectra Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Klamka waży tylko 22 i serio jak pisałam , wspomnienia mam okropne :evil_lol: może do tego trzeba jakieś bardziej myślące i delikatne psy używać ? :hmmmm: Klementynę można o wszystko posądzić , ale delikatności nikt jej nie udowodni :diabloti: dlatego zawsze lojalnie uprzedzam , jak ktoś się z nią bawi .. by uważał na rączki , paluszki , ząbki , nosek , oczka i stopy :evil_lol: Quote
Okamia Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='Amber']Pinczery średnie nie występują w takim kolorze ;) Nie wydaje mi się, żeby dobrym pomysłem było pakowanie sobie ponad 40 kg na plecy :lol:[/QUOTE] O to już coś wiem :) Też nie uważam żeby to było zdrowe, ale jeżeli gościu lubi ryzyko. Quote
Amber Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 Ten pies ze zdjęcia to waży na oko 20 kg, nie 40 ;) To jakiś mini dobek. Ja Jariemu zawsze wybijałam wszelkie pomysły ze skakaniem na moją osobę, bo naprawdę jest to niebezpieczne w jego przypadku ;) Quote
motyleqq Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='Amber']Nie chwaląc się :eviltong: psa do frisbee mam idealnego, tj jest może trochę za duży ;) ale nakręcenia na dysk i potęgi skoku to mu nie brakuje. Kuleje za to bardzo strona ludzka :evil_lol: Jeżeli chodzi o Rally-O to nawet znalazłam dla Jariego i TŻ odpowiednią klasę: [B]Klasy i kategorie Rally-O:[/B] Kategoria Standard - osoby pełnoletnie Kategoria Junior - młodzież między 8 a 18 rokiem życia [COLOR=#0000ff][B] Kategoria Kids - dzieci do 8 roku życia[/B][/COLOR] Klasa 1, 2, 3 Klasa Puppy (szczenięta między 6 a 12 miesiącem życia) Klasa Senior (psy powyżej 8 roku życia :evil_lol: [/QUOTE] skądś to znam, moje umiejętności rzucania są dosyć żenujące :lol: chyba oddam psa, bo jest dla mnie za dobry :diabloti: a kategorię bardzo dobrą wybrałaś hahaha :lol: ej, jestem za fundacją dla owadów. ja się mogę zająć biedronkami, kiedyś je zbierałam do słoika, ale nikt mi nie płacił :shake: Quote
Vectra Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='motyleqq']ej, jestem za fundacją dla owadów. ja się mogę zająć biedronkami, kiedyś je zbierałam do słoika, ale nikt mi nie płacił :shake:[/QUOTE] za dobry procent , zorganizuje Ci marketing :evil_lol: Quote
Okamia Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='Vectra']za dobry procent , zorganizuje Ci marketing :evil_lol:[/QUOTE] W sumie możecie się zgadać z "Biedronką" i miliony będą wam lecieć :cool3: Quote
Vectra Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='Okamia']W sumie możecie się zgadać z "Biedronką" i miliony będą wam lecieć :cool3:[/QUOTE] z krwiopijcami sieciówkami się nie dziele :shake: Quote
Aleks89 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Ja wczoraj miałem na balkonie jakieś 200sztuk jak nie więcej biedronek.Może jeszcze jakieś są to nałapiemy je i wszystkie umieścimy w DT Quote
Recommended Posts