Aleks89 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Od podskoku na 20cm jeszcze nikt nie umarł :) Quote
Amber Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Ale widzieliście jak on skacze ;) Gdyby spadał na głowę to było by gorzej. Rany... Ja koniecznie muszę nakręcić filmik z naszego standardowego spaceru, zły rzut frisbee to jest bardzo mały pikuś w porównaniu do tego co nam sam sobie robi :lol: Rozumiem, że takie rzuty mogą denerwować ale raczej tylko z technicznego punktu widzenia jak ktoś trenuje na serio. Kierowcę rajdowego też pewnie denerwują niedzielni kierowcy ;) Quote
Unbelievable Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Źle wyskoczy, spadnie na tylne łapy i będziesz miała kolejny wydatek na weterynarza ;) frisbee to nie piłka, dysk musi lecieć stabilnie i przewidywalnie żeby pies sobie krzywdy nie zrobił, wiedział jak wyskoczyć i miał czas żeby odpowiednio spaść Quote
chrupcia Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Amber, a jak tam Finka, lepiej już ? i jak skńczyła się sprawa z blogiemm ? usunęli go w końcu ? Quote
Aleks89 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Kaja i Czar swego czasu byli przeze mnie tak eksploatowani ,że teoretycznie nie powinni na dzień dzisiejszy wstawać.Godzinami skakali przeszkody 1m i więcej wysokości.Latali przy rowerze po różnej nawierzchni ,żarli zawsze gówniane karmy itd. I jakoś żyją ,dalej biegają ,dalej skaczą i nic im nie ma Quote
Unbelievable Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [quote name='Aleks89']Kaja i Czar swego czasu byli przeze mnie tak eksploatowani ,że teoretycznie nie powinni na dzień dzisiejszy wstawać.Godzinami skakali przeszkody 1m i więcej wysokości.Latali przy rowerze po różnej nawierzchni ,żarli zawsze gówniane karmy itd. I jakoś żyją ,dalej biegają ,dalej skaczą i nic im nie ma[/QUOTE] bo ty masz kundle, cicho siedź :grins::evil_lol: podejrzewam że ty też rzucasz jak sierota boża :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Spadaj błękitnowłosa kretynko z tunelami w uszach:evil_lol::lol: Rzucam tak ,żeby leciało jak najdalej się da i pies szybko padł. Quote
Amber Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 [quote name='Unbelievable']Źle wyskoczy, spadnie na tylne łapy i będziesz miała kolejny wydatek na weterynarza ;) frisbee to nie piłka, dysk musi lecieć stabilnie i przewidywalnie żeby pies sobie krzywdy nie zrobił, wiedział jak wyskoczyć i miał czas żeby odpowiednio spaść[/QUOTE] Gdyby on jeszcze jakkolwiek skakał do tego frisbee to by było dobrze ;) Myślę, że doświadczenie przyjdzie z czasem. [quote name='chrupcia']Amber, a jak tam Finka, lepiej już ? i jak skńczyła się sprawa z blogiemm ? usunęli go w końcu ?[/QUOTE] Finka OK, miałam nagrać filmik jak chodzi ale rano zapominam komórki, a wieczorem nic nie widać ;). Po schodach ją znoszę ale tak to jej nawet karzę chodzić po płaskim kawałek, żeby mięśnie sobie odbudowała. Całe szczęście odzyskała władzę wszędzie i wszystko idzie ku dobremu. A blog pewnie wisi. Jakbym nie miała tyle na głowie, to sprawa była by już dawno na policji. Ten cały photoblog.pl łamie ustawę o prawach autorskich. Quote
Unbelievable Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [quote name='Aleks89']Spadaj błękitnowłosa kretynko z tunelami w uszach:evil_lol::lol: Rzucam tak ,żeby leciało jak najdalej się da i pies szybko padł.[/QUOTE] :placz: jak możesz mnie tak przezywać :( [quote name='Amber']Gdyby on jeszcze jakkolwiek skakał do tego frisbee to by było dobrze ;) Myślę, że doświadczenie przyjdzie z czasem. [/QUOTE] rzucając tylko psu nie da się nauczyć rzucać dobrze ;) chodzi o to, żeby psu krzywdy nie zrobić i tyle, a pewnie gdyby twój TZ wiedział jak dobrze rzucić to nie miałby z tym problemu Quote
motyleqq Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 co innego skoki 'naturalne', a co innego wymuszone przez lot dysku. pies skoczy tak, jak mu rzucisz ;) ale nie przejmuj się, ja też nie umiem rzucać :evil_lol: Quote
Amber Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Rozumiem, że moje zdolności manualne skreślasz już na samym początku :-( :evil_lol: Obejrzałam już filmik demonstracyjny, jestem mądra :lol: [video=youtube;7_I1Swnm_Tc]http://www.youtube.com/watch?v=7_I1Swnm_Tc[/video] Quote
Aleks89 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Ten koleś jest tak brzydki ,że masakra.Ale i tak bym z nim poszedł do łóżka:lol: Quote
Amber Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Tak fajnie rzuca frisbee, pomyśl... może inne rzeczy robi równie fajnie :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 on na większości filmików wygląda jakby się nieźle naćpał :evil_lol: ale jeżeli chodzi o tłumaczenie różnych rzeczy to robi to bardzo fajnie ;) Quote
Aleks89 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Oczy ma fajne ,bo wielkie :loveu: lubie takie hehe :diabloti: Jak się dobrze przypatrzycie to tam w tym dresiku przy dobrym ujęciu coś widać :lol: Quote
Unbelievable Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [quote name='Aleks89']Oczy ma fajne ,bo wielkie :loveu: lubie takie hehe :diabloti: Jak się dobrze przypatrzycie to tam w tym dresiku przy dobrym ujęciu coś widać :lol:[/QUOTE] borze :mdleje: Quote
Amber Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 On się nie naćpał, tylko jest amerykańcem i u nich poziom ekspresji jak w amfetaminowym ciągu jest zupełnie normalny... Zastanawiam się czasem jak wyglądają gdy faktycznie się naćpają :hmmmm: :evil_lol: Anyway... Koleś ma 33 lata, wygląda na młodszego... No i serio, skoro taki manualny jest z tymi pieskami i w ogóle, to może ma skilla też w innych stylach... na pieska może nawet... To by się ładnie wiązało ze sobą :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 niieeee on jest jakiś szczególnie ekspresyjny i nawet nie tłumaczy go bycie amerykańcem :diabloti: Quote
Amber Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 [quote name='Unbelievable']niieeee on jest jakiś szczególnie ekspresyjny i nawet nie tłumaczy go bycie amerykańcem :diabloti:[/QUOTE] Jakbyś miała tyle BC co on też byś zwariowała :lol: [quote name='Aleks89']Amber lepiej na pagony :P[/QUOTE] Nie wiedziałam jak to jest, ale google mi wyjaśniło :evil_lol: Dzięki ci wujku :lol: Quote
Unbelievable Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [quote name='Amber']Jakbyś miała tyle BC co on też byś zwariowała :lol: [/QUOTE] fakt :diabloti: Quote
Aleks89 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 On ma jednego tego biało czarnego takiego fest spasionego fuuuj. Amber-widzisz ile cię młodszy kolega może nauczyć :P Chcesz wiedzieć coś jeszcze o sexie ,pozycjach itd? Quote
Recommended Posts