Aleks89 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 No komplement znaczy ,że jest męski czyli taki jak powinien być gej. Ubnblebleblebalblerzygiblebiegłupiamałolatableblabe- nie macham witkami Amber-z nas to srednie kółeczko adoracji ,bo sie nie zgadzamy we wszystkim.:( Quote
Amber Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Ja ostatnio oglądałam Chrisa Crockera (tego od Leave Britney Alone :evil_lol:) i on mówił, że przegiętusy są dyskryminowane w społeczności gejowskiej, a robią to męscy geje, bo mają kompleks na punkcie bycia hetero. Tj chcą pasować do obu światów jednocześnie, kiedy przegiętusy nie mogą. Nie wiem na ile znasz angielski ale tutaj to jest: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=HcJbEwwpIp8&feature=plcp[/URL] W ogóle jego mimika i sposób wypowiedzi jest warta obejrzenia haha :evil_lol: Quote
motyleqq Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 mnie pasuje to kółeczko, zawsze chciałam mieć przyjaciela geja :cool3: Quote
Aleks89 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 To nie chodzi o to ,żeby pasować do obu światów jednocześnie tylko o to ,ze pokazanie się z przegiętusem na ulicy skutkuje zwracaniem na siebie uwagi.Poza tym skoro jestem gejem to jarają mnie faceci/samce ,a nie imitacje kobiet.;)I to o to kaman. Quote
Amber Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Ale chyba innych gejów jarają przegiętusy bo inaczej by tego nie robili ;) A może nie umieją się inaczej wyrazić. Z drugiej strony jak patrzę na co potrafią polecić inne kobiety albo raczej siksy, to taki przegietus jest bardziej męski :eviltong: Quote
Aleks89 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Raczej przegiętusy nie mają zbyt wielkiego brania :P Quote
Aleks89 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 To musicie mieć niezłe powietrze w tym Nowogardzie:evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 No wiesz, ja mieszkam akurat na obrzeżach, pola, nawozy te sprawy... Myślisz, że to może mieć jakiś wpływ? :diabloti: Quote
Aleks89 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 No obawiam się ,że tak.Pewnie w mózgu zachodzą już procesy gnilne:diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='Aleks89']No obawiam się ,że tak.Pewnie w mózgu zachodzą już procesy gnilne:diabloti:[/QUOTE] to co ja mam powiedzieć :placz: Quote
Unbelievable Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='Aleks89']Ale Ty już nie masz mózgu:evil_lol:[/QUOTE] a, okej :evil_lol: Quote
bianka19 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 wymarzone tematy do rozmowy na dogo, nie ma co. :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 No a co, mamy o psach gadać? Na dogo? Coś Ty... :diabloti: Quote
Aleks89 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 No ,ale tak po prawdzie ile można gadać o psach.No sra to to ,żre ,szczy ,wk...... właściciela i zostawia mase kłaków. Czasem da 5min pociechy jak jest grzeczny ,ale większość czasu większość z nas ma ochote wziąć do ręki widły i nabić gnoja ,a potem zakopać w kompostowniku:evil_lol: Moje słyszą 200razy dziennie słowo na K i to ,że ich nienawidze:evil_lol: Quote
motyleqq Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='Aleks89']No ,ale tak po prawdzie ile można gadać o psach.No sra to to ,żre ,szczy ,wk...... właściciela i zostawia mase kłaków. Czasem da 5min pociechy jak jest grzeczny ,ale większość czasu większość z nas ma ochote wziąć do ręki widły i nabić gnoja ,a potem zakopać w kompostowniku:evil_lol: Moje słyszą 200razy dziennie słowo na K i to ,że ich nienawidze:evil_lol:[/QUOTE] no patologia :evil_lol: powinni Ci te pieski odebrać! :diabloti: ja jestem kulturalna i tylko czasem mówię mojej 'głupia suko', jak np po mnie łazi :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 A niech biorą będę zdecydowanie bogatszy.Kupie sobie jednego małego pieska i będę miał święty spokój.:diabloti:Komu komu ONeczki użyteczki i Border collie ?:lol: Wziąłbym sobie takiego 10letniego 2kg kundelka boże jaki miałbym święty spokój. Quote
Martens Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='motyleqq'] ja jestem kulturalna i tylko czasem mówię mojej 'głupia suko', jak np po mnie łazi :evil_lol:[/QUOTE] Gdybym ja coś mówiła za każdym razem, kiedy ktoryś pies mnie depcze, potrąca, uderza z bani z rozbiegu, to już bym głos straciła... Dziś na łące odkryłam, że ja cały spacer idę z napiętymi łydkami, żeby w razie staranowania się nie wyglebić :D Quote
Aleks89 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Moje całe szczęście nawet w fazie głupawki mnie omijają.:diabloti: Chyba nie chcą usłyszeć potoku ładnych słów.Jakby się tak głebiej zastanowić to ja nie mówie do nich nawet po imieniu:evil_lol: Quote
Recommended Posts