Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wojtuś napisał(a):
Moja Beatko jest na wydruku z kompa na białej kartce A4, a to pewnie Rachunek z gotowego bloczku, taki samokopiujący
i myślę, że to zdjęcie z komórki - a mnie udało się zrobić skan Faktury, pewnie dlatego tak "porządnie" wygląda.

Do tych kosztów 200 zł doszło jeszcze ekstra 30 zł za kołnierz - u nas tyle kosztuje, czy to kołnierz czy ubranko posterylkowe.

Kochani a 300 zł za sterylkę, no cóż .... to cena komercyjna, szkoda że Pani Wet nie ma cennika dla bezdomniaków,
wtedy za sterylkę byłoby 200 zł- tak jak u naszych niektórych Wetów, którzy ulgowo liczą takie Psiaki.

Ja rozumiem, że za sterylkę moze być 300 zł, bywa, różni weci różnie liczą. Ale tego, ze za kołnierz i morfologię jest 110 zł, nie rozumiem.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stellunia może śmiało zameldować się w nowym domku w Cieszynie Łobeskim :)
Wizyta wypadła bardzo pozytywnie. Tak jak zresztą przewidywałam po rozmowach telefonicznych z panią Izą, która bez wahania zdecydowała się z mężem na adopcję Stelli i teraz przygotowują się oboje na jej przyjęcie.

Katlis zdała mi relację na gorąco. Bardzo dziękuję Kasi za przeprowadzenie wizyty i naoczną weryfikację warunków w jakich Stella zamieszka.

Proszę księgową Stelli (Beatkaa) o uregulowanie należności za paliwo dla katlis.
Numer konta katlis przekazałam do Martika@Aischa mailem.

Można zacząć organizować logistykę, optymalnie do najbliższego weekendu :)

Posted

ilon_n napisał(a):
Wizyta wypadła bardzo pozytywnie. Tak jak zresztą przewidywałam po rozmowach telefonicznych z panią Izą, która bez wahania zdecydowała się z mężem na adopcję Stelli i teraz przygotowują się oboje na jej przyjęcie.

Katlis zdała mi relację na gorąco. Bardzo dziękuję Kasi za przeprowadzenie wizyty i naoczną weryfikację warunków w jakich Stella zamieszka.

Proszę księgową Stelli (Beatkaa) o uregulowanie należności za paliwo dla katlis.

Baaardzo się cieszę!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Niesamowita wiadomość na koniec dnia...jestem cała w skowronkach :loveu:

Ile jesteśmy winni katlis za paliwo?Jutro zrobię przelew :):)

Posted

ilon_n napisał(a):

Wspaniałe wiadomości:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:ależ się cieszę :multi: Stellciu kochana wymarzony domek czeka :multi:

Posted

Beatkaa napisał(a):
Baaardzo się cieszę!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Martika@Aischa napisał(a):
Wspaniałe wiadomości:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:ależ się cieszę :multi: Stellciu kochana wymarzony domek czeka :multi:

Ale się też ogromnie cieszę :multi::multi::multi::multi::multi:

Kochana Ilonko buziaki za TAKI domek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

i Katlis dziękuję :Rose::Rose::Rose:

Posted

Po tym co Stella przeszła należy jej się domek najlepszy na świecie - już dość tej poniewierki.
Bardzo się cieszę z tego że domek dobry i czeka na sunię :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Beatkaa']Baaardzo się cieszę!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

katlis na wątku podała orientacyjny koszt dojazdu, cytuję::

[quote name='katlis']Witam!
Myślę, że mogłabym podjechać w niedzielę, jedyną przeszkodą jest po dwóch komuniach deficyt w kasie domowej. Odległość ode mnie do Cieszyna to ok 72 km w obie str kalkulator paliwa obliczył że przy moim samochodzie na przejechanie tej trasy potrzebowałabym ok 28 zł. Jeżeli byłybyście w stanie pokryć koszty paliwa mogę jechać.

Oby Stellina zaprzyjaźniła się z Demonem - obecnym ONkiem pani Izy .. trzymajmy kciuki ..

Posted

furciaczek napisał(a):
Z Wloclawka do Inowroclawia zabrac Stelcie tak? I kiedy by to mialo byc??

Do Stargardu Szczecińskiego kochana :) Ja z wrażenia miejscowość przedtem pomyliłam ;)
W najbliższą niedzielę :)

Posted

Beatkaa napisał(a):
Do Stargardu Szczecińskiego kochana :) W najbliższą niedzielę :)

A to wyedytowalas bo pisalo Wloclawek-Inowroclaw:eviltong:Tak daleko nie pojade niestety, ale mam nadzieje cos sie znajdzie:)

Posted

furciaczek napisał(a):
A to wyedytowalas bo pisalo Wloclawek-Inowroclaw:eviltong:Tak daleko nie pojade niestety, ale mam nadzieje cos sie znajdzie:)

Tak,upał mi się chyba daje we znaki,że nie wiem co piszę :evil_lol:
Jasne,rozumiem :):)

Posted

[quote name='ilon_n']Stellunia może śmiało zameldować się w nowym domku w Cieszynie Łobeskim :)

Furciaczku Kochany:loveu:
to dokładnie Cieszyn Łobeski

Mogłabyś zawieź Stelcię:):)??

Edit: już doczytałem że jednak daleko

Posted

[quote name='wojtuś']Furciaczku Kochany:loveu:
to dokładnie Cieszyn Łobeski

Mogłabyś zawieź Stelcię:):)??

Furciaczek ma za daleko Wojtusiu,szukamy dalej :):):)
Ogłaszam jako Stargard Szczeciński,bo to w sumie baaardzo blisko jest,a ludzie będą się bardziej orientować jakie to rejony ;)

Posted

furciaczek napisał(a):
Oj ja to bardzo chetnie ale zbyt dluga podroz, nie moge moich zwierzakow samych na tak dlugo zostawic niestety.

Rozumiemy i dlatego też piękne dzięki dla Ciebie :loveu:

Beatkaa napisał(a):
Furciaczek ma za daleko Wojtusiu,szukamy dalej :):):)
Ogłaszam jako Stargard Szczeciński,bo to w sumie baaardzo blisko jest,a ludzie będą się bardziej orientować jakie to rejony ;)

Tak Kochana :loveu:
Na pewno jakaś Dobra Transportowa Dusza się dla nas znajdzie;);):)

Posted

furciaczek napisał(a):
Ja w niedziele jade rano do Bydgoszczy, wiec gdyby znalazl sie ktos kto z Bydgoszczy Stelcie by zabral to moge ja tam podrzucic przy okazji.

Paulinken jest z Bydgoszczy - popytam ją.. :):)

Posted

Cioteczki, mnie w ten weekend nie będzie. Gadałam z TZ i ewentualnie następny weekend by mógł być, jeśli znajdziemy kogoś, kto się naszym stadem zajmie, bo my nie mamy podwórka i nie możemy psów zostawić na tyle godzin w mieszkaniu. No i nie znalazłam na mapie Cieszyna tylko Cieszyno. To to?

Posted

paulinken napisał(a):
Cioteczki, mnie w ten weekend nie będzie. Gadałam z TZ i ewentualnie następny weekend by mógł być, jeśli znajdziemy kogoś, kto się naszym stadem zajmie, bo my nie mamy podwórka i nie możemy psów zostawić na tyle godzin w mieszkaniu. No i nie znalazłam na mapie Cieszyna tylko Cieszyno. To to?

Tak, tak kochana ja myślę że to właśnie o Cieszyno chodzi ;) To miejscowość w okolicach Stargardu Szczecińskiego ;)

Posted

paulinken napisał(a):

Cieszyno - Łobeskie :)