LadyS Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 wojtuś napisał(a):Moja Beatko jest na wydruku z kompa na białej kartce A4, a to pewnie Rachunek z gotowego bloczku, taki samokopiujący i myślę, że to zdjęcie z komórki - a mnie udało się zrobić skan Faktury, pewnie dlatego tak "porządnie" wygląda. Do tych kosztów 200 zł doszło jeszcze ekstra 30 zł za kołnierz - u nas tyle kosztuje, czy to kołnierz czy ubranko posterylkowe. Kochani a 300 zł za sterylkę, no cóż .... to cena komercyjna, szkoda że Pani Wet nie ma cennika dla bezdomniaków, wtedy za sterylkę byłoby 200 zł- tak jak u naszych niektórych Wetów, którzy ulgowo liczą takie Psiaki. Ja rozumiem, że za sterylkę moze być 300 zł, bywa, różni weci różnie liczą. Ale tego, ze za kołnierz i morfologię jest 110 zł, nie rozumiem. Quote
ilon_n Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Stellunia może śmiało zameldować się w nowym domku w Cieszynie Łobeskim :) Wizyta wypadła bardzo pozytywnie. Tak jak zresztą przewidywałam po rozmowach telefonicznych z panią Izą, która bez wahania zdecydowała się z mężem na adopcję Stelli i teraz przygotowują się oboje na jej przyjęcie. Katlis zdała mi relację na gorąco. Bardzo dziękuję Kasi za przeprowadzenie wizyty i naoczną weryfikację warunków w jakich Stella zamieszka. Proszę księgową Stelli (Beatkaa) o uregulowanie należności za paliwo dla katlis. Numer konta katlis przekazałam do Martika@Aischa mailem. Można zacząć organizować logistykę, optymalnie do najbliższego weekendu :) Quote
Beatkaa Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 ilon_n napisał(a):Stellunia może śmiało zameldować się w nowym domku w Cieszynie Łobeskim :) Wizyta wypadła bardzo pozytywnie. Tak jak zresztą przewidywałam po rozmowach telefonicznych z panią Izą, która bez wahania zdecydowała się z mężem na adopcję Stelli i teraz przygotowują się oboje na jej przyjęcie. Katlis zdała mi relację na gorąco. Bardzo dziękuję Kasi za przeprowadzenie wizyty i naoczną weryfikację warunków w jakich Stella zamieszka. Proszę księgową Stelli (Beatkaa) o uregulowanie należności za paliwo dla katlis. Numer konta katlis przekazałam do Martika@Aischa mailem. Można zacząć organizować logistykę, optymalnie do najbliższego weekendu :) Baaardzo się cieszę!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Niesamowita wiadomość na koniec dnia...jestem cała w skowronkach :loveu: Ile jesteśmy winni katlis za paliwo?Jutro zrobię przelew :):) Quote
Martika&Aischa Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 ilon_n napisał(a):Stellunia może śmiało zameldować się w nowym domku w Cieszynie Łobeskim :) Wizyta wypadła bardzo pozytywnie. Tak jak zresztą przewidywałam po rozmowach telefonicznych z panią Izą, która bez wahania zdecydowała się z mężem na adopcję Stelli i teraz przygotowują się oboje na jej przyjęcie. Katlis zdała mi relację na gorąco. Bardzo dziękuję Kasi za przeprowadzenie wizyty i naoczną weryfikację warunków w jakich Stella zamieszka. Proszę księgową Stelli (Beatkaa) o uregulowanie należności za paliwo dla katlis. Numer konta katlis przekazałam do Martika@Aischa mailem. Można zacząć organizować logistykę, optymalnie do najbliższego weekendu :) Wspaniałe wiadomości:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:ależ się cieszę :multi: Stellciu kochana wymarzony domek czeka :multi: Quote
wojtuś Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Beatkaa napisał(a):Baaardzo się cieszę!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Niesamowita wiadomość na koniec dnia...jestem cała w skowronkach :loveu: Ile jesteśmy winni katlis za paliwo?Jutro zrobię przelew :):) Martika@Aischa napisał(a):Wspaniałe wiadomości:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:ależ się cieszę :multi: Stellciu kochana wymarzony domek czeka :multi: Ale się też ogromnie cieszę :multi::multi::multi::multi::multi: Kochana Ilonko buziaki za TAKI domek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i Katlis dziękuję :Rose::Rose::Rose: Quote
AlfaLS Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Po tym co Stella przeszła należy jej się domek najlepszy na świecie - już dość tej poniewierki. Bardzo się cieszę z tego że domek dobry i czeka na sunię :multi::multi::multi: Quote
ilon_n Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='Beatkaa']Baaardzo się cieszę!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Niesamowita wiadomość na koniec dnia...jestem cała w skowronkach :loveu: Ile jesteśmy winni katlis za paliwo?Jutro zrobię przelew :):) katlis na wątku podała orientacyjny koszt dojazdu, cytuję:: [quote name='katlis']Witam! Myślę, że mogłabym podjechać w niedzielę, jedyną przeszkodą jest po dwóch komuniach deficyt w kasie domowej. Odległość ode mnie do Cieszyna to ok 72 km w obie str kalkulator paliwa obliczył że przy moim samochodzie na przejechanie tej trasy potrzebowałabym ok 28 zł. Jeżeli byłybyście w stanie pokryć koszty paliwa mogę jechać. Oby Stellina zaprzyjaźniła się z Demonem - obecnym ONkiem pani Izy .. trzymajmy kciuki .. Quote
Martika&Aischa Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Już przesłałam Beatce ( księgowej) dane do przelewu :) Trzymamy mocno kciuki ;) Quote
Beatkaa Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Już przesłałam Beatce ( księgowej) dane do przelewu :) Trzymamy mocno kciuki ;) Przelew poszedł na kwotę 28 zł :):) Quote
Beatkaa Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [SIZE="4"][FONT="Georgia"]kochani szukamy transportu na trasie Włocławek-Stargard Szczeciński !!! Pilnie dla Stellci do nowego domku![/FONT] Quote
furciaczek Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Z Wloclawka do Inowroclawia zabrac Stelcie tak? I kiedy by to mialo byc?? Quote
Beatkaa Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 furciaczek napisał(a):Z Wloclawka do Inowroclawia zabrac Stelcie tak? I kiedy by to mialo byc?? Do Stargardu Szczecińskiego kochana :) Ja z wrażenia miejscowość przedtem pomyliłam ;) W najbliższą niedzielę :) Quote
furciaczek Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Beatkaa napisał(a):Do Stargardu Szczecińskiego kochana :) W najbliższą niedzielę :) A to wyedytowalas bo pisalo Wloclawek-Inowroclaw:eviltong:Tak daleko nie pojade niestety, ale mam nadzieje cos sie znajdzie:) Quote
Beatkaa Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 furciaczek napisał(a):A to wyedytowalas bo pisalo Wloclawek-Inowroclaw:eviltong:Tak daleko nie pojade niestety, ale mam nadzieje cos sie znajdzie:) Tak,upał mi się chyba daje we znaki,że nie wiem co piszę :evil_lol: Jasne,rozumiem :):) Quote
wojtuś Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='ilon_n']Stellunia może śmiało zameldować się w nowym domku w Cieszynie Łobeskim :) Wizyta wypadła bardzo pozytywnie. Tak jak zresztą przewidywałam po rozmowach telefonicznych z panią Izą, która bez wahania zdecydowała się z mężem na adopcję Stelli i teraz przygotowują się oboje na jej przyjęcie. Katlis zdała mi relację na gorąco. Bardzo dziękuję Kasi za przeprowadzenie wizyty i naoczną weryfikację warunków w jakich Stella zamieszka. Proszę księgową Stelli (Beatkaa) o uregulowanie należności za paliwo dla katlis. Numer konta katlis przekazałam do Martika@Aischa mailem. Można zacząć organizować logistykę, optymalnie do najbliższego weekendu :) Furciaczku Kochany:loveu: to dokładnie Cieszyn Łobeski Mogłabyś zawieź Stelcię:):)?? Edit: już doczytałem że jednak daleko Quote
furciaczek Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Oj ja to bardzo chetnie ale zbyt dluga podroz, nie moge moich zwierzakow samych na tak dlugo zostawic niestety. Quote
Beatkaa Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='wojtuś']Furciaczku Kochany:loveu: to dokładnie Cieszyn Łobeski Mogłabyś zawieź Stelcię:):)?? Furciaczek ma za daleko Wojtusiu,szukamy dalej :):):) Ogłaszam jako Stargard Szczeciński,bo to w sumie baaardzo blisko jest,a ludzie będą się bardziej orientować jakie to rejony ;) Quote
wojtuś Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 furciaczek napisał(a):Oj ja to bardzo chetnie ale zbyt dluga podroz, nie moge moich zwierzakow samych na tak dlugo zostawic niestety. Rozumiemy i dlatego też piękne dzięki dla Ciebie :loveu: Beatkaa napisał(a):Furciaczek ma za daleko Wojtusiu,szukamy dalej :):):) Ogłaszam jako Stargard Szczeciński,bo to w sumie baaardzo blisko jest,a ludzie będą się bardziej orientować jakie to rejony ;) Tak Kochana :loveu: Na pewno jakaś Dobra Transportowa Dusza się dla nas znajdzie;);):) Quote
furciaczek Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Ja w niedziele jade rano do Bydgoszczy, wiec gdyby znalazl sie ktos kto z Bydgoszczy Stelcie by zabral to moge ja tam podrzucic przy okazji. Quote
Beatkaa Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 furciaczek napisał(a):Ja w niedziele jade rano do Bydgoszczy, wiec gdyby znalazl sie ktos kto z Bydgoszczy Stelcie by zabral to moge ja tam podrzucic przy okazji. Paulinken jest z Bydgoszczy - popytam ją.. :):) Quote
paulinken Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Cioteczki, mnie w ten weekend nie będzie. Gadałam z TZ i ewentualnie następny weekend by mógł być, jeśli znajdziemy kogoś, kto się naszym stadem zajmie, bo my nie mamy podwórka i nie możemy psów zostawić na tyle godzin w mieszkaniu. No i nie znalazłam na mapie Cieszyna tylko Cieszyno. To to? Quote
Martika&Aischa Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 paulinken napisał(a):Cioteczki, mnie w ten weekend nie będzie. Gadałam z TZ i ewentualnie następny weekend by mógł być, jeśli znajdziemy kogoś, kto się naszym stadem zajmie, bo my nie mamy podwórka i nie możemy psów zostawić na tyle godzin w mieszkaniu. No i nie znalazłam na mapie Cieszyna tylko Cieszyno. To to? Tak, tak kochana ja myślę że to właśnie o Cieszyno chodzi ;) To miejscowość w okolicach Stargardu Szczecińskiego ;) Quote
Martika&Aischa Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 paulinken napisał(a):Cioteczki, mnie w ten weekend nie będzie. Gadałam z TZ i ewentualnie następny weekend by mógł być, jeśli znajdziemy kogoś, kto się naszym stadem zajmie, bo my nie mamy podwórka i nie możemy psów zostawić na tyle godzin w mieszkaniu. No i nie znalazłam na mapie Cieszyna tylko Cieszyno. To to? Cieszyno - Łobeskie :) Quote
paulinken Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 No właśnie ;) Ode mnie jedzie się 3,5 h według map google ;) Quote
Recommended Posts