Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Tak, tak rozmawiałam dziś z Kasią i potwierdziła gotowość przyjęcia Gwiazdeczki :)

To super :):):) A co do karmy dla Gwiazdki to w sumie nie wiem czy już nie zamawiać...bo długo idzie (czasem ok.tygodnia).Jak myślisz kochana?

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beatkaa napisał(a):
To super :):):) A co do karmy dla Gwiazdki to w sumie nie wiem czy już nie zamawiać...bo długo idzie (czasem ok.tygodnia).Jak myślisz kochana?

Mysle ze karme można juz zamowic :)

Posted

furciaczek napisał(a):
Czyli pierwotny plan aktualny tak?

Potrzebowalabym nr tel do Kasi bo gdzies posialam, i namiary do Klaudii :)
Z Paulinkien wstepnie umowiona, szczegoly trzeba tylko dopracowac.

Juz wysylam PW z danymi....

Posted

Dostalam nr tel do dziewczyn, dzieki :) Sie okazalo ze do Kasi jednak mam:evil_lol:

Planuje wyjechac wczesnie rano zeby Stelke do Bydgoszy podrzucic na 8-9, potem musze w Bydgoszczy zrobic wizyte przedadopcyjna, mysle ze ok godziny mi zejdzie. W inowroclawiu bylabym zapene ok 12. Bazyliszku napisz mi na PW adresik, wklepie sobie w GPSa i zobacze ile mniej wiecej bede jechac. W drodze do Kasi bedziemy miec z Gwiazdeczka przystanek maly na druga wizyte przedadopcyjna prawdopodobnie. Ale zobaczymy gdzie ta Kasia mieszka to moze uda sie najpierw Gwiezdzine odstawic a na wizyte skocze w drodze powrotnej do domu.
Aparat wezme i cykne pare zdiec Stelci i Gwiazdce:)
Klaudio zadzwonie jutro to sie umowimy jakos konkretniej:)

Posted

Pisała Paulinka....nasza Stellcia już w domku:multi: Państwo super ...ich psiak również świetny chłopak ;) Paulinka właśnie wraca z powrotem jak się pojawi będą zdjęcia z zapoznania :multi: Fur....Paulinka bardzo DZIĘKUJĘ :loveu:Jesteście niesamowite :loveu:

Posted

Dzwoniła Fur.....Stellcia wygląda rewelacyjnie :) Już przekazała ją Paulince;) .....Teraz Gosia jest u Klaudii i odbiera naszą Gwiazdeczkę ....:multi:

Wspaniała akcja transportowa Cioteczek:loveu:
Trzymam dalej kciuki za szczęśliwe dowiezienie Dziewczynek:multi:

Posted

Pisała Paulinka....nasza Stellcia już w domku:multi: Państwo super ...ich psiak również świetny chłopak ;) Paulinka właśnie wraca z powrotem jak się pojawi będą zdjęcia z zapoznania :multi: Fur....Paulinka bardzo DZIĘKUJĘ :loveu:Jesteście niesamowite :loveu:

Wspaniale:loveu:
Stelcia teraz taka pieknota, to pewnie chłopak zaniemógł z wrażenia, jakie cudo do niego przyjechało:loveu::D

Posted

Stellcia :crazyeye: piękna sunieczka :loveu: Kasia zdziałała cuda :loveu: a Gwiazdeczka nasz "dominator" kochany chyba zmęczona upałem ....i jakaś wystraszona strasznie ;) mam nadzieję że się ośmieli u Kasi a przede wszystkim będzie grzeczna ;) :loveu:

Posted

Boże Stellcia to nie ten pies :loveu::loveu:Ja jej nie poznaje :-o Jaka z niej piękna ONka :loveu::loveu::loveu: Powodzenia kochanie nasze !!!:loveu::loveu:

Gwiazdka taka troszkę jakby przygaszona,nieśmiała,inna...
Tak się cieszę Kasiu ,że Gwiazdka już u Ciebie...jesteś kochana niesamowita za to co robisz ! Ukłony dla Ciebie..:loveu:

Posted

Już jestem , Gwiazda całkowicie zadomowiona , kojec jej się podoba ,jedzenie smakuje a za biały ser odda życie , bryka jak mały konik ,cieszy się bardzo tylko nie wiem dlaczego :) , zaprasza do zabawy , robi nagłe zwroty i znów biega , napewno ją nic nie boli , żle stawia jedną z tylnich łap , tył napewno słaby ale ona jest bardzo ukontowana i może problem leży w kręgosłupie .
Ucha nie dotykam w poniedziałek wizyta u weterynarza i zrobię wymaz wtedy napewno będzie wiadomo więcej co do jej dolega .
Jest bardzo wyliniała i ma kiepską sierść , no i jest szczuplutka :( .
Nie bardzo smakuje jej ten suchy pokarm ale skoro ma go jeść to bedę dodawać do niego trochę gotowanego jedzonka i po kłopocie.
Dodam że babcia Stella zostawiła duży ślad w moim sercu to kochana , mądra starsza pani która nie zaznała w swoim życiu wiele dobrego ale mam nadzieję że pokazałam jej że człowiek to nie tylko kopniak i głód - bardzo mocno ją całuję w kochany mokry nochal .:placz: