olivetshka Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Czyli właściciel chce ją jednak zatrzymać. Przepiękna jest ta sucz. Jakby ogłoszenia były potrzebne, dajcie znac. Quote
xmartix Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 takm na razie ją chcą ale będziemy obserwować Quote
demi Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 basia0607 napisał(a):Wiem co to znaczy, możemy sobie podać rękę, interwencja za interwencją z tym,że mam ten luksus, że pracuję w 2 schroniskach i największe biedy zabieram. Serce się kroi bo co drugiego psa należało by zabrać. Chyba jesteś z TOZu i dzięki takim osobom jak Ty zaczynam o nim zmieniać zdanie. Wywalcie panie w moherowych beretach i zróbcie w tej organizacji rewolucję ! Kochana, czym był by TOZ bez moherowych Pań- niczym, tradycja by umarła:evil_lol: a tak na prawdę, to i te kobiety robią dużo dobrego dla zwierząt- cześć z nich, bo wiadomo jak jest- wszędzie kupa wariatów do wystrzelania. Nie ma co patrzeć na minusy, bo inaczej dawno byśmy się zniechęcili, ale my nie dla tych ludzi użeramy się z ludzmi, tylko dla zwierząt;) każdy z nas wie co ma robić i to robi;) Czy jest ktoś z okolic kto mógłby zrobic temu psu zdjecia lepsze? Bo może była by szansa na dt:roll: Quote
demi Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Basiu, a nie może go to dt przetrzymać do czasu transportu? Nieść średniego psa po schodach to chyba nie problem? Bo dla mnie zaden. Gdybym mieszkała na maślicach to bym pomogła na kila dni, muszę coś wymyśleć, bo ten brak DT u mnie, mnie psychicznie wykańcza. MArtuś, nie zauważyłam zdjęć- już je widzę. Czyli co, ludzie chcą poprawić warunki...? A jacy są właściciele? Pisz co wiesz. Suka pewnie nie ciachnieta? Piękne bombelki z niej bedą.... Quote
NikaEla Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 demi napisał(a):Basiu, a nie może go to dt przetrzymać do czasu transportu? Nieść średniego psa po schodach to chyba nie problem? Bo dla mnie zaden. . Jeśli np. Pani jest starsza, to może być problem... Quote
majka2222 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 xmartix napisał(a):dobrze, to już trzeba coś podziałać edit: sunia ma wydłużony łańcuch, budę i w ogóle została przeniesiona z boku tam gdzie jest trawa.. na razie nie mamy do czego się przyczepić, pojedziemy tam realnie zobaczyć to na dniach, tzn poproszę Mateusza Owszem, jest do czego się doczepić. Pies jest przywiązany do łańcucha cały dzień. To wbrew prawu... Nie może być ciągle uwiązany. Quote
xmartix Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Asia, nie chcą go oddać, sunia nie ciachnięta, pani w średnim wieku, nie wiem dokładnie, ludzie poprawili warunki. Niby puszczają ją, pies nie może być ciągle uwiązany fakt, ale dla władz to pikuś a nie problem. Jakby pomyśleć to do jeszcze jednej rzeczy można się przyczepić. A co miałabyś dla niego? bo jak coś na 100% to jedziemy za niedługo (bo musimy odczekać) i działamy Quote
Renata N Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 [quote name='LILUtosi']No mam, ślepoczka przytulaczka. Zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/203717-%C5%9Alepy-i-wychudzony-Badi-wyl%C4%85dowa%C5%82-na-bruku!-Potrzebujemy-50-z%C5%82-sta%C5%82ych-deklaracji...?p=16598807#post16598807 A na zdjęcia czekamy ;-) Z tego co wiem ta sunia latała po wsi więc nie jest raczej agresywna. Gościła się u psa po drugiej stronie. Ona teraz już może być w ciąży. Trzeba by wypytać czy nie miała zlotu kawalerów. Jak pięknie piszesz Lilu o naszym Badim :lol: A sunia śliczna!Taka szczęśliwa jak biega uwolniona z łańcucha. Nie rozumiem po co im ten pies :shake: Quote
Nutusia Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Pies jest po to, żeby... był. Co to za obejście bez psa? :( A jeśli chodzi o łańcuch, to po telewizyjnej wypowiedzi posła z PSL, że pies na łańcuchu to uświęcona polska tradycja to ja już nie mam żadnych złudzeń :( Wiadomo jak ona by z kotami żyła?... Quote
xmartix Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 nie wiadomo, bo koty na zewnątrz a potem w domu z nimi to zupełne dwie różne sprawy Quote
NikaEla Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 A może ktoś chciałby naklejkę? Zapraszam na mini bazarek z mojej sygnatury. Quote
marta0731 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='olivetshka']Czyli właściciel chce ją jednak zatrzymać. Przepiękna jest ta sucz[/QUOTE] No właśnie... Wiadomo dlaczego ją trzyma:angryy: Quote
basia0607 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Pokarzcie mi zapis w ustawie zabraniający trzymania psa na łancuchu ? Quote
xmartix Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 kolejna sunia Collie w potrzebie. DT NA CITO! http://www.dogomania.pl/threads/205655-Uratowana-z-rzeki-czeka%C5%82a-ca%C5%82y-dzie%C5%84-na-brzegu-na-pomoc-gminy!-Na-pr%C3%B3%C5%BCno.-DT-NA-CITO?p=16657654#post16657654 Quote
olivetshka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Dziewczyny, bardzo proszę o pomoc dla przeraźliwie chudej młodej Onki: http://www.dogomania.pl/threads/205883-Przera%C5%BAliwie-wychudzona-m%C5%82oda-%C5%9Bliczna-ONeczka-pilnie-DT-DS-POMOCY!?p=16677525#post16677525 Chociaż podnieście czasem, proszę... Quote
pa-ttti Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Co u suni, ktoś wie? ciekawa jestem jak teraz wygląda jej "domek".. Quote
Cleo2008 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Co sie dzieje z ta sunia, bo juz tyle czasu minelo i cisza - niepokoje sie Quote
xmartix Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 trzeba by zadzwonid na wioske i sie dowiedziec, musialabym poszukac nr tel chociaz nie wiem czy znajde, jakbym zapomniala to odezwij sie do mnie Quote
Recommended Posts