Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie mamy, możemy tylko z terenu Wrocławia co najwyżej (czyli jak każda osoba fizyczna).. :roll:

co do psa, to sunia, 3 letnia, w typie owczarka collie, do adopcji, przeskakuje przez płoty, zgadza się z innymi psami

interwencję przeprowadziła inna organizacja na moją prośbę

sunia ma już budę, nie ma kojca jak to pan policjant opowiadał...:angryy: niestety nadal będzie tam przywiązywana, cała wieś skarży się na ciagłe wycieczki suni po okolicy, śpi niby w tym wychodku (komórce) - ale w to to akurat nie wierzę.. sunia nie jest zagłodzona, odżywiona dobrze, niby mają ją puszczać jak najczęściej, ale podejrzewam że też nie będą skłonni do tego za często

trzeba ją stamtąd zabierać natychmiast

dopiero jutro będę miała zdjęcia

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za zaśmiecanie wątku ale sprawa jest trudna dla nas i naszego staruszka.W sobote wiozłyśmy do nowych domów nasze staruszki w tym Bemola do Wrocławia. Jak się okazało pies nie chodzi po schodach i musimy go zabrać. Z uwagi na to, że jesteśmy z Elblaga szukamy kogoś kto by go przetrzymał na czas znalezienia mu nowego domu lub naszego przyjazdu.

Ten , który stoi to Bemol.

Posted

ja mieszkam w mieszkaniu więc odpadam

Demi pani Ela ma zdjęcia... miała mi wysłac dziś, czekam...

sytuacja się zmieniła, pilnie poszukuje ta sunia domu, bo po 1 właściele nie naprawili jej warunków, po 2 - można ją w związku z tym odebrać ale nie ma gdzie dać.. po 3 - jak tego nie zrobimy raz dwa i oni naprawią warunki to niestety nie ma szans na odebranie psa (dlaczego taki zwrot akcji, bo właściciele nie chcą jej już oddawać...)

SUNIA POTRZEBUJE MIEJSCA! BEZ TEGO NIE WYCIAGNIEMY JĄ STAMTĄD!

Posted

Buda to już coś. zawsze jest gdzie w suchym nogi wyciągnąć. Jeszcze powinni jakieś płyty na to błoto położyć. Na pewno dobrze by było sterylizację jej zrobić.

Posted

Masakra jakaś. Ja niestety moge poratować sunię tylko miejscem w zaprzyjaźnionym hoteliku. Baśka....jak ktos przywiezie Bemola to spróbujemy Go pogodzić w hotelu Lilki z innym psem. Trzymam kciuki za suńkę....

Posted

[quote name='xmartix']Lilu ma nowego mieszkańca.. za chwilę mam mieć zdjęcia tej suni

No mam, ślepoczka przytulaczka. Zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/203717-%C5%9Alepy-i-wychudzony-Badi-wyl%C4%85dowa%C5%82-na-bruku!-Potrzebujemy-50-z%C5%82-sta%C5%82ych-deklaracji...?p=16598807#post16598807

A na zdjęcia czekamy ;-)
Z tego co wiem ta sunia latała po wsi więc nie jest raczej agresywna. Gościła się u psa po drugiej stronie.
Ona teraz już może być w ciąży. Trzeba by wypytać czy nie miała zlotu kawalerów.

Posted

dobrze, to już trzeba coś podziałać

edit: sunia ma wydłużony łańcuch, budę i w ogóle została przeniesiona z boku tam gdzie jest trawa.. na razie nie mamy do czego się przyczepić, pojedziemy tam realnie zobaczyć to na dniach, tzn poproszę Mateusza

Posted

Cleo2008 napisał(a):
moge tylko podrzucac, basiu tu trzeba moze nowego watku?

Znalazłam mu dom w Sosnowcu, tylko trzeba sprawdzić i znależć transport Wrocław- Sosnowiec...a my daleko:placz: