mamanabank Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 I wreszcie :-) przekonał się, sam znalazł i pije :-) Quote
Romka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 mamanabank napisał(a):I wreszcie :-) przekonał się, sam znalazł i pije :-) A ja nie widzę jak pije,choć widziałam jak pije...wyszło mi coś w rodzaju:"pełno nas a jakoby nikogo nie było..."tłumaczę:nie widzę zdjęcia na forum...ale byłam dziś u Filutka i widziałam jak znalazł miskę i napił się wody...:lol: Quote
Romka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Widać,ze sprawia mu to przyjemność...takiego go jeszcze nie widziałam...no może wtedy jak go bierzesz na ręce i przytulasz... Quote
Florentynka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Maleńki jak nornica. W zestawieniu z jajem widać, jaki maleńki. I znowu krok do przodu - mam na myśli tą wodę, że znalazł i umie skorzystać. A może w przypadku dziadunia to jest krok do tyłu? Dziadzio młodnieje ! Mamanabank - może Ty jakieś SPA otworzysz? Baby będą przyjeżdżały prostować sobie zmarszczki w dobroczynnej atmosferze jaką Twoje domostwo najwyraźniej promieniuje. Quote
Romka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Florentynka napisał(a):Maleńki jak nornica. W zestawieniu z jajem widać, jaki maleńki. I znowu krok do przodu - mam na myśli tą wodę, że znalazł i umie skorzystać. A może w przypadku dziadunia to jest krok do tyłu? Dziadzio młodnieje ! Mamanabank - może Ty jakieś SPA otworzysz? Baby będą przyjeżdżały prostować sobie zmarszczki w dobroczynnej atmosferze jaką Twoje domostwo najwyraźniej promieniuje. Korzystam ze spa u Mamanabank przynajmniej 3 razy w tygodniu...:lol: Quote
mamanabank Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 SPA u nas to raczej obóz przetrwania, trzeba walczyć, żeby żyć :lol: Quote
Romka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 mamanabank napisał(a):SPA u nas to raczej obóz przetrwania, trzeba walczyć, żeby żyć :lol: Może tego mi trzeba...:cool3: Quote
Romka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Psie Wolny ,wyczyść skrzynkę,chciałabym wysłać do Ciebie PW... Quote
sylwiaso Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Dziaduniu rozbrajasz mnie jak jestem u Ciebie!!!!jesteś niesamowity jutro przyniosę pieniążki 30zł za latarki które podarowała Majqa!!! Quote
Pies Wolny Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Romka napisał(a):Psie Wolny ,wyczyść skrzynkę,chciałabym wysłać do Ciebie PW... Ufff , załatwiłem skrzynkę. Dziadzinek jest super. Widać, że mizianie mu służy Quote
mamanabank Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Dostałam dla Dziadka 30zł od Majqi. Bardzo dziękujemy! Dziadeczek zrobił kolejny krok, kto wie w przód czy w tył :-) Zdobył kolejną cechę psa domowego, nauczył się po swojemu żebrać i dziadować. Gdy tylko coś wjeżdża na stół Filutka nie ma w koszyczku, chodzi, jęczy, szuka okruchów na podłodze jak mrówkojad, przepycha się. W porze karmienia psów wynajął sobie miskę Hyźka i kradł mu karmę sprzed nosa, suchą karmę! Musiałam wziąć go pod pachę i tak przygotować jedzenie dla niego, żeby się nie zadławił tymi kulkami ;-) Czasami lubi sobie poleżeć jak zwykły pies na podłodze, między psami. Zobaczcie jaką on ma łatkę na zadku :-) Quote
Florentynka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Śliczny dzielny dziadek co ma łaciaty zadek! Quote
mamanabank Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Gadałam z Dziadkiem z łaciatym zadkiem, oczekuje na więcej zachwytów :cool3: Jakieś och i ach to gdzie jest? :razz: Quote
Andzike Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Och, jaki cudny łaciaty zadek !!! Cudowny, niesamowicie obłędny chudziutki zadek!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
sylwiaso Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 już jest och!!!!dziaduniu krzycz żeby cioteczki zmieniły wątek na dziaduniu chłop morowy do wszystkiego jest gotowy poczekajcie jeszcze na panny pobiegnie!!!Ja go widzę często to mogę napisać!super jest nasz Dziadulek! Quote
Pies Wolny Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ja tam krótko zadam .... Dziadzik jest zajefajny i ..... ma przepiękny zadzik . Howk Quote
Figafiga Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Dziadunio och i ach...mnie powala na łopatki jego pyszczek niczym u kojota od Strusia Pędziwiatra ;-) Quote
Romka Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 A ja krótko...och i ach...bo jestem w fabryce...ciii Quote
Figafiga Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Dziś byłam pod okienkiem Filutkowym z Antosiem i Negrą i szczekał cwaniaczek na nas ;-)nie widział a chciał pogadać ;-) Quote
Dzika_Figa Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Zafundowałam dziś TŻ przegląd zdjęć i filmików z Filutkiem. Był pod wrażeniem. Quote
Recommended Posts