Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 719
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanabank napisał(a):
I wreszcie :-) przekonał się, sam znalazł i pije :-)

A ja nie widzę jak pije,choć widziałam jak pije...wyszło mi coś w rodzaju:"pełno nas a jakoby nikogo nie było..."tłumaczę:nie widzę zdjęcia na forum...ale byłam dziś u Filutka i widziałam jak znalazł miskę i napił się wody...:lol:

Posted

Maleńki jak nornica. W zestawieniu z jajem widać, jaki maleńki. I znowu krok do przodu - mam na myśli tą wodę, że znalazł i umie skorzystać. A może w przypadku dziadunia to jest krok do tyłu? Dziadzio młodnieje ! Mamanabank - może Ty jakieś SPA otworzysz? Baby będą przyjeżdżały prostować sobie zmarszczki w dobroczynnej atmosferze jaką Twoje domostwo najwyraźniej promieniuje.

Posted

Florentynka napisał(a):
Maleńki jak nornica. W zestawieniu z jajem widać, jaki maleńki. I znowu krok do przodu - mam na myśli tą wodę, że znalazł i umie skorzystać. A może w przypadku dziadunia to jest krok do tyłu? Dziadzio młodnieje ! Mamanabank - może Ty jakieś SPA otworzysz? Baby będą przyjeżdżały prostować sobie zmarszczki w dobroczynnej atmosferze jaką Twoje domostwo najwyraźniej promieniuje.

Korzystam ze spa u Mamanabank przynajmniej 3 razy w tygodniu...:lol:

Posted

Dostałam dla Dziadka 30zł od Majqi. Bardzo dziękujemy!

Dziadeczek zrobił kolejny krok, kto wie w przód czy w tył :-) Zdobył kolejną cechę psa domowego, nauczył się po swojemu żebrać i dziadować. Gdy tylko coś wjeżdża na stół Filutka nie ma w koszyczku, chodzi, jęczy, szuka okruchów na podłodze jak mrówkojad, przepycha się. W porze karmienia psów wynajął sobie miskę Hyźka i kradł mu karmę sprzed nosa, suchą karmę! Musiałam wziąć go pod pachę i tak przygotować jedzenie dla niego, żeby się nie zadławił tymi kulkami ;-)
Czasami lubi sobie poleżeć jak zwykły pies na podłodze, między psami.

Zobaczcie jaką on ma łatkę na zadku :-)

Posted

już jest och!!!!dziaduniu krzycz żeby cioteczki zmieniły wątek na dziaduniu chłop morowy do wszystkiego jest gotowy poczekajcie jeszcze na panny pobiegnie!!!Ja go widzę często to mogę napisać!super jest nasz Dziadulek!