Romka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 mamanabank napisał(a):Toć zmnieniłam :-) A co nie mogę se popierać?:p Quote
sylwiaso Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Oj jak pięknie!!!aż się serce raduje Dziadziu Filutku w górę!ale czasów doczekałeś w TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKIM:scream_3::laola: domku!!! Quote
Pies Wolny Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 No i wkrótce pan Filutek wybierze się na .... podryw. Nie mówiłem ? ha :loveu: Quote
mamanabank Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 A już się zastanawiałam, gdzie to się podziewa Pies swaWolny :-) Quote
sylwiaso Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Mamusiunabank proszę na podusie!bo ja już po pracowitym dniu padam!jutro wolne zadzwonie;)i spytam jak dziadzio spał! Quote
Pies Wolny Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 mamanabank napisał(a):A już się zastanawiałam, gdzie to się podziewa Pies swaWolny :-) Jestem , jestem - widzę wszystko ! - buziaki :lol: Quote
Andzike Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Toć ja protestuje !!! Jakie dzięki "Wam" ??? To dzięki Tobie!!! To, że dziadeczek przeżywa teraz drugą młodość to Twoja zasługa ! Quote
mamanabank Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Andzike napisał(a):Toć ja protestuje !!! Jakie dzięki "Wam" ??? To dzięki Tobie!!! To, że dziadeczek przeżywa teraz drugą młodość to Twoja zasługa ! Będę się spierać i upierać :lol: Quote
sylwiaso Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Mamusiunabank przecież widziałam jak dziadulek ma dobrze wykochany na rączkach wyściskany!!!! Quote
mamanabank Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Dziadziolek śle Wszystkim pozdrowienie i świąteczne i codzienne. Dziękujemy, że jesteście. Postaram się niedługo o nowe zdjęcia, choć zewnętrznie Dziadek się bardzo nie zmienia. Za to temperament przybiera na sile z dnia na dzień, szczekliwy jest niemiłosiernie, warczy na psich gości, bardzo żywy robi się na zapach jedzenia i odgłos psich misek i ludzkich talerzy. Odwrażliwił się na pokarmy inne niż RC, wcina Animondę dla seniorów, rosół, marchewkę, szprotki, wszystko co się nawinie, nawet ciasto drożdżowe, oczywiście w ilościach stosownych do wagi. Uwielbia jeść :-) Quote
Anette Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Te szprotki i ciasto drożdzowe mnie zabiły :cool1: Quote
mamanabank Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 [quote name='Anette']Te szprotki i ciasto drożdzowe mnie zabiły :cool1: A Dziadka nie :-D Oczywiście nie dostaje tego do miski, jako posiłek, tylko wyżebruje ze stołu, małe kawałki, memła też sobie psie przysmaki, takie malutkie półtwarde psie nagrody (takie Anette, jak miałaś, gdy przyjechaliście po Klarę). Quote
Anette Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 [quote name='mamanabank']A Dziadka nie :-D Oczywiście nie dostaje tego do miski, jako posiłek, tylko wyżebruje ze stołu, małe kawałki, memła też sobie psie przysmaki, takie malutkie półtwarde psie nagrody (takie Anette, jak miałaś, gdy przyjechaliście po Klarę). To się "pomoce edukacyjne" nazywa :) Cóż, jedni jedzą chleb cebulowy zapijając herbatka owocową inni szprotki i drożdzówki:lol: Quote
mamanabank Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Myślałam, ze takiego rozpuszczonego psa może mieć tylko Romka :evil_lol: Chyba za karę mi się trafił tak Dziadek :lol: Jego głos przybrał na sile, w dodatku jest wysoki jak głos szczeniaka. Dziamie za każdym razem, gdy otwierają się drzwi, a takie niewinne to było :loveu: Quote
Romka Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 mamanabank napisał(a):Myślałam, ze takiego rozpuszczonego psa może mieć tylko Romka :evil_lol: Chyba za karę mi się trafił tak Dziadek :lol: Jego głos przybrał na sile, w dodatku jest wysoki jak głos szczeniaka. Dziamie za każdym razem, gdy otwierają się drzwi, a takie niewinne to było :loveu: Wszystko widziałam co wypisują na tym wątku....o rozpuszczonych psiakach piszą Romki:mad:...ale co prawda to prawda,Dziadeczek ma charakterek teraz,oj ma:evil_lol:...niczym mój Pako:lol:...Dziadeczek ustawia wszystkich i warczy nawet na większych od siebie,na rączkach noszony czuje się najważniejszy w stadzie.Raz tylko pomylił drzwi, za którymi spodziewał się znależć Mamanabank...i zamiast szczekać na drzwi wejściowe,szczekał na drzwi do sypialni...zupełnie nie zważając,ze Mamanabank już weszła do mieszkania...i woła go po imieniu...no ale takie pomyłki każdemu mogą się zdarzyć...:evil_lol::evil_lol: Quote
mamanabank Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Trochę dzisiejszego Dziadeczka i jego rachunków z zakupów przedświątecznych Razem: 43,09zł Quote
mamanabank Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 [video=youtube;fR7n4V4baKM]http://www.youtube.com/watch?v=fR7n4V4baKM[/video] [video=youtube;Nop88OKTyWA]http://www.youtube.com/watch?v=Nop88OKTyWA[/video] Quote
mamanabank Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 [video=youtube;MOrRcxRSziE]http://www.youtube.com/watch?v=MOrRcxRSziE[/video] [video=youtube;B9jITCsJBBk]http://www.youtube.com/watch?v=B9jITCsJBBk[/video] Quote
mamanabank Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Przyszła do mnie dzisiaj Pani Farowa po karmę dla Fary z naszego schroniska, która jest u niej w DT i... sama w to nie mogę uwierzyć ale rozpoznała w Dziadulinku Gacka z sąsiedztwa na Gdańskiej. Podobno jego pani zmarła jakiś czas temu, syn mieszka w Warszawie. Dziadek zatem mieszkał samotnie dokarmiany przez sąsiadkę, na jakimś ganku chyba. Nie wierzę w to, że doszedł sam do Parku na Błoniach, albo został tam podrzucony, albo bezpośrednio przyniesiony do lecznicy. W każdym razie na imię Gacek reaguje z wyraźnym ożywieniem i radością :-( Quote
Florentynka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Ta informacja wiele chyba nie zmienia? No poza tym, że dziadunio odzyskał imię. Niesamowity jest na tych filmikach. Taka stara zrzęda trochę "nie biegać mi tu, smarkacze!!!". Quote
majuska Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Chyba jego pańcia mocno z góry zadziałała, że trafił w takie miejsce jak u Was :) ...a te zakupy świąteczne mogły być jakieś takie bardziej ekskluzywne i wymyślne:mad::evil_lol: Widac, że dziadulo rozkwita :loveu: Quote
Recommended Posts