mamanabank Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 [video=youtube;LGkJfaAJjhY]http://www.youtube.com/watch?v=LGkJfaAJjhY[/video] [video=youtube;gTsOfwUjo7A]http://www.youtube.com/watch?v=gTsOfwUjo7A[/video] Wysiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iikał się, włożyłam go z powrotem do koszyczka i zaczęłam przeglądać zdjęcia, nawet nie zauważyłam jak wyciął mi w długą [video=youtube;H--mAqBgilE]http://www.youtube.com/watch?v=H--mAqBgilE[/video] Quote
Romka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Mamanabank, wrzuć mi proszę na maila to nasze zdjęcie bo u mnie niet... Quote
mamanabank Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Dziadek Filutek otrzymał 120zł od Skarpety im. Talcott Bardzo serdecznie dziękuję! Quote
Andzike Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Anita, on u Was jak Beniamin Button (albo lokalny Krzyszto Ibisz:evil_lol:) - młodnieje z dnia na dzień!!! Quote
mamanabank Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Romka napisał(a):Mamanabank, wrzuć mi proszę na maila to nasze zdjęcie bo u mnie niet... poszło............ Quote
Romka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 mamanabank napisał(a):Dziadek Filutek otrzymał 120zł od Skarpety im. Talcott Bardzo serdecznie dziękuję! O kurczaki,bardzo dziękujemy,a to niespodzianka...:lol::lol: Quote
Romka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Andzike napisał(a):Anita, on u Was jak Beniamin Button (albo lokalny Krzyszto Ibisz:evil_lol:) - młodnieje z dnia na dzień!!! W poprzednim domu tylko przeszkadzał pewnie .a tu na dopalaczach z całej Polski,pod troskliwą opieką,z widocznym zainteresowaniem wszystkich ciotek,które szczebioczą nad koszyczkiem w czasie odwiedzin:"mój śliczny","mój piękny"...Dziadeczek młodniej z dnia na dzień...bardzo się cieszę,bardzo...Mamanabank to kolejny przykład psiaka,który kochany zmienia się w oczach... Quote
Romka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Dla wszystkich,którzy nie znali naszej Koni,znalezionej w stanie agonalnym,z larwami much na całym ciele i ropą pod skórą.Powietrze w Łowiczu stawia na nogi najgorsze bidy: Quote
Romka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 A tak wyglądała latem,teraz jeszcze lepiej...:cool3: Quote
Florentynka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Romka napisał(a):O kurczaki,bardzo dziękujemy,a to niespodzianka...:lol::lol: Ja wiedziałam ! To znaczy wiedziałam, że się Skarpeta dziadziem zainteresowała, ale nic nie mówiłam, póki wniosek czekał na rozpatrzenie. Dobrze się dziadygowi powodzi. A śmiga pięknie! Quote
mamanabank Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Florentynka napisał(a):Ja wiedziałam ! To znaczy wiedziałam, że się Skarpeta dziadziem zainteresowała, ale nic nie mówiłam, póki wniosek czekał na rozpatrzenie. Dobrze się dziadygowi powodzi. A śmiga pięknie! Oj, ja wiedziałam, wiedziałam, że wiesz, tam wszystko jak na tacy cytaty z Tacyta napisane :-D Dziękuję. Quote
amica Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Romka napisał(a):Dziadeczek młodniej z dnia na dzień...bardzo się cieszę,bardzo...Mamanabank to kolejny przykład psiaka,który kochany zmienia się w oczach... Miłość i właściwa opieka czynią cuda! Quote
Florentynka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 mamanabank napisał(a):Oj, ja wiedziałam, wiedziałam, że wiesz, tam wszystko jak na tacy cytaty z Tacyta napisane :-D Dziękuję. Żadnej w tym mojej zasługi nie ma, MagdaNS, kochana, sama dziadunia wypatrzyła, a że na moim bazarku wypatrzyła to przekierowałam do Ciebie. Swoją drogą dziadunio ma chyba jakieś chody u Opatrzności czy w innych wyższych instancjach. Quote
Romka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Florentynka napisał(a):Żadnej w tym mojej zasługi nie ma, MagdaNS, kochana, sama dziadunia wypatrzyła, a że na moim bazarku wypatrzyła to przekierowałam do Ciebie. Swoją drogą dziadunio ma chyba jakieś chody u Opatrzności czy w innych wyższych instancjach. Z tą Opatrznością to chyba masz rację... Quote
mamanabank Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Dziadek dziękuje Camisiwej za puszki - 2 puszki RC starter 195g, 2 puszki RC recovery 100g (30zł) :loveu: Quote
mamanabank Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Wzmocniony Filutek biegał dzisiaj po dworze prawie 20min z minutową przerwą, wszystko go interesowało, koszyczek traktował jak punkt orientacyjny, wracał do niego co jakiś czas, wąchał i leciał dalej na obchód. Nie oddala się bez sensu, trochę pozaznaczal sobie teren, raz nawet udało mu się podnieść łapinę na drzewo. Wczesnym wieczorem wzięłam go jeszcze raz na dwór. Załatwił wszystko, co trzeba i zaczął pilnować moich nóg, myślałam, że mi się wydaje, że to przypadek więc zaczęłam zmierzać w kierunku domu, "chodź Dziadek, chodź" - doszedł za mną do samych schodów! Jestem z niego dumna. Quote
Dzika_Figa Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Nie mogę wyjśc z podziwu, ile jeszcze w tym małym piesku jest chęci życia. I jaki kontaktowy jest! Quote
mamanabank Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Właśnie, a już to podążanie za stadem, na tych nóżkach-kiwaczkach, rozbroiło mnie całkowicie... Quote
mamanabank Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Zamówiłam w Krakvecie 10 puszek 195g RC recovery za 119zł, zapłaciłam przelewem. Myślę, że Dziadek jeszcze ich potrzebuje, jest bardzo chudy i słabo chodzi, dzisiaj podczas sikania przewrócił się i obsikał jak niemowlę. Tylne łapki ma bardzo słabe, zamiast stać, gdy Dziadek załatwia swoje potrzeby lecą do góry, chyba pod ciśnieniem, jak wąż strażacki. Quote
Dzika_Figa Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Bidulek. Wodać na filmikach, że trasznie te tylne łapiny słabe. Quote
Pies Wolny Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 'Kiwaczki' mogą być objawem zaburzeń neurologicznych lub krążeniowych. Może być postępująca miopatia na tle przewodności nerwów - bardzo częsta. Mama daj może Dziaduniowi jedną tabl. witaminy B1 - 25 mg w dawce 2 x 1/2 na dzień lub cała, zależy jak i ile razy dziennie Dziadzio szama. Kuracja co najmniej miesiąc. Potem w zależności od obserwacji. Quote
Recommended Posts