Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[video=youtube;LGkJfaAJjhY]http://www.youtube.com/watch?v=LGkJfaAJjhY[/video]

[video=youtube;gTsOfwUjo7A]http://www.youtube.com/watch?v=gTsOfwUjo7A[/video]

Wysiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iikał się, włożyłam go z powrotem do koszyczka i zaczęłam przeglądać zdjęcia, nawet nie zauważyłam jak wyciął mi w długą

[video=youtube;H--mAqBgilE]http://www.youtube.com/watch?v=H--mAqBgilE[/video]

• Replies 719
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzike napisał(a):
Anita, on u Was jak Beniamin Button (albo lokalny Krzyszto Ibisz:evil_lol:) - młodnieje z dnia na dzień!!!

W poprzednim domu tylko przeszkadzał pewnie .a tu na dopalaczach z całej Polski,pod troskliwą opieką,z widocznym zainteresowaniem wszystkich ciotek,które szczebioczą nad koszyczkiem w czasie odwiedzin:"mój śliczny","mój piękny"...Dziadeczek młodniej z dnia na dzień...bardzo się cieszę,bardzo...Mamanabank to kolejny przykład psiaka,który kochany zmienia się w oczach...

Posted

Dla wszystkich,którzy nie znali naszej Koni,znalezionej w stanie agonalnym,z larwami much na całym ciele i ropą pod skórą.Powietrze w Łowiczu stawia na nogi najgorsze bidy:

Posted

Romka napisał(a):
O kurczaki,bardzo dziękujemy,a to niespodzianka...:lol::lol:

Ja wiedziałam ! To znaczy wiedziałam, że się Skarpeta dziadziem zainteresowała, ale nic nie mówiłam, póki wniosek czekał na rozpatrzenie.
Dobrze się dziadygowi powodzi. A śmiga pięknie!

Posted

Florentynka napisał(a):
Ja wiedziałam ! To znaczy wiedziałam, że się Skarpeta dziadziem zainteresowała, ale nic nie mówiłam, póki wniosek czekał na rozpatrzenie.
Dobrze się dziadygowi powodzi. A śmiga pięknie!

Oj, ja wiedziałam, wiedziałam, że wiesz, tam wszystko jak na tacy cytaty z Tacyta napisane :-D Dziękuję.

Posted

Romka napisał(a):
Dziadeczek młodniej z dnia na dzień...bardzo się cieszę,bardzo...Mamanabank to kolejny przykład psiaka,który kochany zmienia się w oczach...

Miłość i właściwa opieka czynią cuda!

Posted

mamanabank napisał(a):
Oj, ja wiedziałam, wiedziałam, że wiesz, tam wszystko jak na tacy cytaty z Tacyta napisane :-D Dziękuję.

Żadnej w tym mojej zasługi nie ma, MagdaNS, kochana, sama dziadunia wypatrzyła, a że na moim bazarku wypatrzyła to przekierowałam do Ciebie.
Swoją drogą dziadunio ma chyba jakieś chody u Opatrzności czy w innych wyższych instancjach.

Posted

Florentynka napisał(a):
Żadnej w tym mojej zasługi nie ma, MagdaNS, kochana, sama dziadunia wypatrzyła, a że na moim bazarku wypatrzyła to przekierowałam do Ciebie.
Swoją drogą dziadunio ma chyba jakieś chody u Opatrzności czy w innych wyższych instancjach.

Z tą Opatrznością to chyba masz rację...

Posted

Wzmocniony Filutek biegał dzisiaj po dworze prawie 20min z minutową przerwą, wszystko go interesowało, koszyczek traktował jak punkt orientacyjny, wracał do niego co jakiś czas, wąchał i leciał dalej na obchód. Nie oddala się bez sensu, trochę pozaznaczal sobie teren, raz nawet udało mu się podnieść łapinę na drzewo. Wczesnym wieczorem wzięłam go jeszcze raz na dwór. Załatwił wszystko, co trzeba i zaczął pilnować moich nóg, myślałam, że mi się wydaje, że to przypadek więc zaczęłam zmierzać w kierunku domu, "chodź Dziadek, chodź" - doszedł za mną do samych schodów! Jestem z niego dumna.

Posted

Zamówiłam w Krakvecie 10 puszek 195g RC recovery za 119zł, zapłaciłam przelewem.

Myślę, że Dziadek jeszcze ich potrzebuje, jest bardzo chudy i słabo chodzi, dzisiaj podczas sikania przewrócił się i obsikał jak niemowlę. Tylne łapki ma bardzo słabe, zamiast stać, gdy Dziadek załatwia swoje potrzeby lecą do góry, chyba pod ciśnieniem, jak wąż strażacki.

Posted

'Kiwaczki' mogą być objawem zaburzeń neurologicznych lub krążeniowych. Może być postępująca miopatia na tle przewodności nerwów - bardzo częsta. Mama daj może Dziaduniowi jedną tabl. witaminy B1 - 25 mg w dawce 2 x 1/2 na dzień lub cała, zależy jak i ile razy dziennie Dziadzio szama. Kuracja co najmniej miesiąc. Potem w zależności od obserwacji.