Andzike Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Na FB powstało wydarzenie Podopieczni W DOMACH TYMCZASOWYCH W POTRZEBIE które zrzesza osoby chętne do pomocy bezpłatnym domom tymczasowym. Wrzucę tam wątek dziadeczka - czego potrzebuje poza - podkładami - karmą Royal Canin Senior - jakieś leki? witaminy? Quote
Romka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Andzike napisał(a):Na FB powstało wydarzenie Podopieczni W DOMACH TYMCZASOWYCH W POTRZEBIE które zrzesza osoby chętne do pomocy bezpłatnym domom tymczasowym. Wrzucę tam wątek dziadeczka - czego potrzebuje poza - podkładami - karmą Royal Canin Senior - jakieś leki? witaminy? Rany,Andzike...my nie fejsbukowe,choć w tej sytuacji nie wiem czy nie trzeba coś postanowić...a może jakiegoś pełnomocnika zatrudnić? Quote
mamanabank Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 No jak to? Przecież pełnomocnik już jest - Andzike :loveu: Dziadek potrzebuje tylko karmy i podkładów. Możesz jeszcze poprosić o kilka godzin snu dla mnie. Może ktoś mi załatwi :lol: Andzike :Rose: Quote
Romka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 mamanabank napisał(a):No jak to? Przecież pełnomocnik już jest - Andzike :loveu: Dziadek potrzebuje tylko karmy i podkładów. Możesz jeszcze poprosić o kilka godzin snu dla mnie. Może ktoś mi załatwi :lol: Andzike :Rose: No właśnie,tak nieśmiało próbowałam wyartykułować to ,co z takim entuzjazmem napisałaś... Quote
Figafiga Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Ile Mamanabank płacisz za podkłady|?|bo w rossmannie są takie do przewijania dzieci ok13zł 10 szt. Quote
edzia.71 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Figafiga napisał(a):Ile Mamanabank płacisz za podkłady|?|bo w rossmannie są takie do przewijania dzieci ok13zł 10 szt. Dobrze wiedzieć. Muszę kupić Małej, bo ładnie na nie chodzi. Quote
mamanabank Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Figafiga napisał(a):Ile Mamanabank płacisz za podkłady|?|bo w rossmannie są takie do przewijania dzieci ok13zł 10 szt. 8,00zł za 5szt. w aptece, podkłady Seni. Ostatnio szukałam po Rossmanie i nie mogłam znaleźć. Jak to wygląda i gdzie leży? Andzike napisał(a):Dziadeczek już na FB :) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mamanabank Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Super, dzięki. Widocznie myślałam, że to pieluchy, zamiast poczytać... Został mi już tylko jeden więc jutro pójdę kupić :-) Quote
Andzike Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Dzisiaj odbierając Zorkę zobaczyłam dziadeczka po dwóch tygodniach od momentu gdy spotkaliśmy się po raz pierwszy... Mamanabank podmieniła psa!!! To nie jest ta kupka nieszczęścia, która ledwo podnosiła łepek leżąc w piernatach. To dziarski starszy Pan, który potrafi zakomunikować gdy coś mu się nie podoba i ustawia większe od siebie psy ;) A widok dziadeczka idącego za głosem mamynabank na tych swoich chudziutkich łapinkach - BEZCENNY :) Quote
Andzike Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Co tu tak cicho? Jak sie miewa dziadeczek czy tez może mężczyzna w średnim wieku??? Quote
Figafiga Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Mamanabank znalazłaś te podkłady??na rossnecie mam konto i moge pobierać kody na promocje. Teraz wziełam kod na chusteczki nawilżane do pupy Antosia, ale super sprawdzają się tez przy innych sytuacjach ;-) 6 paczek po 80 szt. za 13 zł Quote
mamanabank Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 U Dziadeczka wszystko dobrze, 'zjazdów' nie ma :-) Szczeka, pilnuje się, chodzi, wychodzi, żyje. Zadomowił się, minęły 4 tygodnie odkąd jest z nami. Podkładów nie znalazłam, bo nie dotarłam jeszcze do Rossmana... Quote
mamanabank Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Znalazłam podkłady, są piękne :-) W misie, klocki, samochody. Dziadek mówi, że innych już nie chce :-) Kolejny słoneczny, miły dzień za nami, codziennie mamy teraz Dzień Dziadka, to zaszczyt :-) Quote
Dzika_Figa Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 mamanabank napisał(a):Znalazłam podkłady, są piękne :-) W misie, klocki, samochody. Dziadek mówi, że innych już nie chce :-) Kolejny słoneczny, miły dzień za nami, codziennie mamy teraz Dzień Dziadka, to zaszczyt :-) a w suczki jakieś fajne nie ma? Quote
mamanabank Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Nie ma, ani w suczki, ani w pieski, ani w kotki. Dziadek nie przepada za innymi psami. Moje ustawia, odgania, one są dla niego bardzo łaskawe, świadome niegroźności Filutka nic sobie nie robią z jego podjazdów, on sam czasami odbija się o nie, chodzi im po łapach, miskach, ogonach, a one nic, luzik. Cieszą matkę takie dzieci :-) Quote
majuska Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Prawdziwe dziecinabank :) Fajnie że Filek taki rześki i korzysta z życia, ale żeby nie było podkładów w suczki:shake::evil_lol: Quote
sylwiaso Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Prosimy o zmianę tytułu na Dziadziuś Filutek to jego najpiękniejsze dni..... Quote
Andzike Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 sylwiaso napisał(a):Prosimy o zmianę tytułu na Dziadziuś Filutek to jego najpiękniejsze dni..... Popieram prośbę sylwiaso ;) Tytuł wieje grozą, a dziadeczek przeżywa drugą młodość;) Quote
sylwiaso Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Andzike mnie popiera!Dziadziu do góry na pierwszą!!!!!Jak ktoś znajdzie podkłady w "laski" dla Dziadzia to ja sponsoruje!Czy dziadziusiowi już nic sie nie należy?! Quote
Recommended Posts