Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 719
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzike napisał(a):
Na FB powstało wydarzenie Podopieczni W DOMACH TYMCZASOWYCH W POTRZEBIE

które zrzesza osoby chętne do pomocy bezpłatnym domom tymczasowym.
Wrzucę tam wątek dziadeczka - czego potrzebuje poza
- podkładami
- karmą Royal Canin Senior
- jakieś leki? witaminy?

Rany,Andzike...my nie fejsbukowe,choć w tej sytuacji nie wiem czy nie trzeba coś postanowić...a może jakiegoś pełnomocnika zatrudnić?

Posted

No jak to? Przecież pełnomocnik już jest - Andzike :loveu:

Dziadek potrzebuje tylko karmy i podkładów.
Możesz jeszcze poprosić o kilka godzin snu dla mnie. Może ktoś mi załatwi :lol:

Andzike :Rose:

Posted

mamanabank napisał(a):
No jak to? Przecież pełnomocnik już jest - Andzike :loveu:

Dziadek potrzebuje tylko karmy i podkładów.
Możesz jeszcze poprosić o kilka godzin snu dla mnie. Może ktoś mi załatwi :lol:

Andzike :Rose:

No właśnie,tak nieśmiało próbowałam wyartykułować to ,co z takim entuzjazmem napisałaś...

Posted

Figafiga napisał(a):
Ile Mamanabank płacisz za podkłady|?|bo w rossmannie są takie do przewijania dzieci ok13zł 10 szt.

Dobrze wiedzieć. Muszę kupić Małej, bo ładnie na nie chodzi.

Posted

Figafiga napisał(a):
Ile Mamanabank płacisz za podkłady|?|bo w rossmannie są takie do przewijania dzieci ok13zł 10 szt.

8,00zł za 5szt. w aptece, podkłady Seni. Ostatnio szukałam po Rossmanie i nie mogłam znaleźć. Jak to wygląda i gdzie leży?

Andzike napisał(a):
Dziadeczek już na FB :)

:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Dzisiaj odbierając Zorkę zobaczyłam dziadeczka po dwóch tygodniach od momentu gdy spotkaliśmy się po raz pierwszy...
Mamanabank podmieniła psa!!! To nie jest ta kupka nieszczęścia, która ledwo podnosiła łepek leżąc w piernatach.
To dziarski starszy Pan, który potrafi zakomunikować gdy coś mu się nie podoba i ustawia większe od siebie psy ;)
A widok dziadeczka idącego za głosem mamynabank na tych swoich chudziutkich łapinkach - BEZCENNY :)

Posted

Mamanabank znalazłaś te podkłady??na rossnecie mam konto i moge pobierać kody na promocje. Teraz wziełam kod na chusteczki nawilżane do pupy Antosia, ale super sprawdzają się tez przy innych sytuacjach ;-) 6 paczek po 80 szt. za 13 zł

Posted

U Dziadeczka wszystko dobrze, 'zjazdów' nie ma :-) Szczeka, pilnuje się, chodzi, wychodzi, żyje. Zadomowił się, minęły 4 tygodnie odkąd jest z nami. Podkładów nie znalazłam, bo nie dotarłam jeszcze do Rossmana...

Posted

Znalazłam podkłady, są piękne :-) W misie, klocki, samochody. Dziadek mówi, że innych już nie chce :-)
Kolejny słoneczny, miły dzień za nami, codziennie mamy teraz Dzień Dziadka, to zaszczyt :-)

Posted

mamanabank napisał(a):
Znalazłam podkłady, są piękne :-) W misie, klocki, samochody. Dziadek mówi, że innych już nie chce :-)
Kolejny słoneczny, miły dzień za nami, codziennie mamy teraz Dzień Dziadka, to zaszczyt :-)

a w suczki jakieś fajne nie ma?

Posted

Nie ma, ani w suczki, ani w pieski, ani w kotki. Dziadek nie przepada za innymi psami. Moje ustawia, odgania, one są dla niego bardzo łaskawe, świadome niegroźności Filutka nic sobie nie robią z jego podjazdów, on sam czasami odbija się o nie, chodzi im po łapach, miskach, ogonach, a one nic, luzik. Cieszą matkę takie dzieci :-)

Posted

sylwiaso napisał(a):
Prosimy o zmianę tytułu na Dziadziuś Filutek to jego najpiękniejsze dni.....

Popieram prośbę sylwiaso ;)
Tytuł wieje grozą, a dziadeczek przeżywa drugą młodość;)