Vika_Bari Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Podbijam! Domek tymczasowy potrzebien! Quote
Mido Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Oki przelalem pieniadze, jutro powinny juz byc. Viki przekazalas im ze piesek szuka tez domu w polsce ? Moze uda sie u nas w polsce domek znalesc dla dobka dobrze by bylo zeby znalasl sie jednak domek u nas :lol: Domku gdzie ty ??? Hop Hop domku nie chowaj sie. Quote
dzodzo Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 a kiedy druga operacja??i ile jeszcze pieniedzy potrzeba??niedługo wypłata to trzeba zarezrewrwowac pieniązki dla Nikolasa;) Quote
Vika_Bari Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='doddy']Dobuś po operacji. Siedzi w małej klatce bo ma mieć mało ruchu ;) Konto na AFN: Numer konta: Quote
doddy Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Bardzo proszę o nie pisanie czegoś nie sprawdzonego bo wprowadzacie wszystkich w bład... Otóż nie szukamy nikogo do odwiedzić u Nikolasa na sggw. On jest w szpitalu (bezpośrednio w szpitalu, nie kenelu) i odwiedziny osób postronnych nie są wskazane. Druga sprawa to taka, że skoro ja jestem właścicielem tego psa to chciałabym aby ze mną były uzgadniane jakieś wyjazdy do Niemiec. Otóż ja jestem przeciwnikiem wywozenia psów do Niemiec - i nie mam zamiaru tego psa tam posyłać. Mam bowiem nadzieję, że Niki znajdzie dom tu. Dopiero jak sie coś bedzie tragiczny jakiś scenariusz ze nie ma domku to go tam wywiozę. Na razie nawet o tym nie myślę. Quote
Vika_Bari Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Wyrzezam w bardzo daleką podróż i nie pomogę więcej Nikolasowi. Podnoszę po raz ostatni! Quote
BeataJ Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Podnosze Nikosia! Kaska wplywa ale konieczny jest tez domek. Beata Quote
aisaK Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Podnosimy...Nikolas szuka domku...i zbiera na operację!!! Quote
ma_ruda Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Wkejam link do wątku poszukujących: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2481220#post2481220 Quote
Fauna Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Jak wygląda sytuacja finansowa? Ile jeszcze brakuje? Quote
doddy Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za pomoc finansową dla Nikolasika. Już się bałam z początku, że ta akcja będzie klapą a tu takie miłe rozczarowanie. Bardzo serdecznie dziekuje cioteczkom, którym wysłałam pw w sprawie pomocy i które jak zawsze nie zawiodły i pomogły! Dzięki Wam Quote
Fauna Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Fauna napisał(a):Jak wygląda sytuacja finansowa? Ile jeszcze brakuje? tak mniej więcej - bez szczegółów Quote
dzodzo Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Nikolas idzie na 1-szą strone-zeby zauważył go jakis dobry ciepły domek!!!!! Quote
BeataJ Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Jest juz Doberman Żyrardów - 1790,00! Doddy - czy Ty juz cos bralas z tej puli? Czy to co juz Nikos mial robione + hotel bylo oplacane z tej puli? Zapewne ciezko powiedziec ile jeszcze potrzeba, nie do konca wiadomo ile bedzie usial zostac w hotelu. Beata Quote
aisaK Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Dziewczyny!!! Jesteście nieocenione!!! Dobeczku, obyś szubciutko wyzdrowiał, kochany...Zobacz, jak bardzo nam na Tobie zależy!!! Quote
doddy Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Ile brakuje ciężko powiedziec... Ja nic nie brałam z tych pieniążków. Quote
Recommended Posts