Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 548
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aisaK napisał(a):
Juz poprosiłam kochaną, dobra duszyczke o ogłoszenie go na portalach internetowych...

Tekścik jest piękny, a na kogo podać namiary? :roll:

Posted

a ja wierzę ze znajdzie, popatrzcie :niewidomy Levisek szukał i znalażl, inne nasze dobki znalazly, że nie wspomnę o mojej dobermanca tez starej i schorowanej , a Niko to przy niej mlodzieniszek.D ługo to trwa ale kurde musi się udac!

Posted

Zrobilam ogloszenia do druku o Nicolasie. Im w wiekszej ilosci miejsc zostanie ogloszony, tym wieksza szansa na znalezienie domu. Czy ktos pomoze w drukowaniu i rozklejaniu ogloszen?
Ogloszenie chetnie przesle mailem.

Posted

Biedny Nikoś!
Doddy a ta dziewczyna co dawałam jej GG? Ona była zainteresowana tylko starszym pieskiem. Widzę z nią też się nie udało.
Ja bym chętnie ogłoszenia bym dała ale u mnie w okolicy tylko wioski i wszyscy chcą na łańcuch a we Wrześni dawałam to odezwał się jeden facet nigdy nie oddzwonił. Już nawet i nie wiem jak pomóc. Jak ktoś ma pomysły to piszcie!

Posted

doddy, ja go mogę wstawić też na str schroniska w Kor., do działu "spoza schroniska". jest bardzo wiele wejsć na str. TYlko moze ktoś móglby mi na adres przesłać gotowy tekst i kilka fotek w 1 mialu, bo nie mam czasu sama tego tworzyć? Adres [email protected]. Kurcze, na sggw jest dobka z KOr. Może jak jej bedziemy szukac domu, to ktoś sie zgłosi po psa i wtedy mozna mu bedzie zaproponować nikusia. nie moze wrócić stamtad do schroniska.
A on jest wykastrowany?