J_ulia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Świetna robota :) Bardzo się ciesze,że Misiek ma domek :) Tylko co z tą Miśkową będzie.. Quote
ona03 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Musiałam wyjechać na parę dni, a tu cuda u [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=blue][B]Misiaków :loveu:[COLOR=blue] [/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]tak się cieszę :multi:, żeby jeszcze [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=blue][B]Misi :loveu: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] się poszczęściło. Quote
ihabe Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='ona03']Musiałam wyjechać na parę dni, a tu cuda u [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=blue][B]Misiaków :loveu:[COLOR=blue] [/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]tak się cieszę :multi:, żeby jeszcze [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=blue][B]Misi :loveu: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] się poszczęściło.[/QUOTE] Misia to juz starowinka, dla niej nie ma sensu szukać nowego domku, gdyz po pierwsze wątpie czy takowy sie znajdzie ( choć cuda się zdarzają) apo drugie całe jej życie to było to podwórko i jej Pan. Quote
Bączek Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Przeczytałam watek od dechy do dechy i muszę stwierdzić że ten pies na mnie czekał. Wśród tylu ogłaszanych psów, szczeniaczków i misiaczków wybrałam własnie jego. Nie wziął go nikt wcześniej, nie pojechał w świat. To jakieś zrządzenie losu. Misiek sie wykazał wczoraj wyjatkowa inteligencją. Jak chciałam go zamknąć na noc w kojcu i zwabiłam przy pomocy mięsa do srodka, stanął sobie w drzwiach, mięsko wyjadł a potem zrobił zwrot w tył i chciał wyjść zanim go przestawiłam tak aby zamknąć drzwi. W koncu go zamknęłam, ale tak rozpaczał, że go wypuściłam i spędził noc poza kojcem. Do domu nie wchodzi, ale się dość interesuje co tam jest w środku, więc myślę, że to tylko kwestia czasu jak się zdecyduje wejść. Za kotami goni, jak uciekają , jak siedzą to on też siedzi. Koty bardzo nim się interesują. Obserwują go z bezpiecznej odległości. Moim zdaniem Misio już sie zaaklimatyzował. Podstawia głowe do drapania, odwraca sie do góry brzuchem, chodzi po ogrodzie i szczeka przy bramie. Boi sie wyjśc na zewnątrz, jak widzi, że biore smycz to ucieka ale potem dość sie interesuje okolicą i nie musze go ciagnąc za sobą. No i rozumie słowa "choc wracamy do domu". Quote
magdyska25 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Jak miło czytać takie wątki! Pozdrowienia dla nowego domu Misiaka. Czyli rozumiem, że Miśka jest na razie pod okiem fundacji a potem wraca tam, gdzie była? Quote
magda222 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='magda222'] Chciałam zapytać jeszcze a propos Miśki. Jakie były koszty zabiegu? Co jest potrzebne na już (oprócz kasy oczywiście)? [/QUOTE] Ja jeszcze przypomnę pytania. Bączek super, że tu jesteś na wątku :) Dziękujemy za nowe życie dla Miśka :) A dałoby radę jakieś fotki zrobić? :) Quote
magdus84 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [B]Kochani pomóżcie rozreklamować bazarek dla Miśki i pooperacyjnego Alika:( Jutro kończy się termin, a nie wiem czy w trakcie można przedłużać termin i dodawać rzeczy?[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/204842-Ciuszki-XS-XXL-ksi%C4%85%C5%BCki-i-inne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci_Alibaba-i-rodzina-Misiowatych-do-01.04.2011"]http://www.dogomania.pl/threads/204842-Ciuszki-XS-XXL-ksi%C4%85%C5%BCki-i-inne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci_Alibaba-i-rodzina-Misiowatych-do-01.04.2011[/URL] Quote
azalia Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Bączku dziękujemy za wspaniałe wieści i opiekę nad Misiaczkiem,mizianko dla chłopaka! Quote
ihabe Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='Bączek']Przeczytałam watek od dechy do dechy i muszę stwierdzić że ten pies na mnie czekał. [/QUOTE] Miód dla uszu:-) Gdy odjeżdżałam to wtedy pomyslałam, że jesli Ty nie jestes Pancią dla niego to juz chyba nikt nie bedzie mógł być i Misiek wróci na stare smieci:-( Tak bardzo się cieszę, nawet nie masz pojęcia jak bardzo:-))))) Quote
Bączek Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Kamień spadł mi z serca, bo Misio nie wykazuje żadnej agresji do kotów. Koty trochę spięte i fuczą ale nastąpiło już pierwsze spotkanie nos w nos i nic się nie stało. Druga wiadomość to to, że Misiu wchodzi do domu sam choć jeszcze się czuje trochę niepewnie. A trzecia wiadomość, to to że nie wierzę własnym oczom. Misio bawi sie w gonitwy z Guciem. Od razu mi sie przypomina film o Beetowenie, jak szczeniaczki zbiegają z góry. Łomot jest taki sam. Zaraz spróbuję wstawić te marnych parę zdjęć co zrobiłam. [IMG]http://images50.fotosik.pl/770/9e675c7c46477f17med.jpg[/IMG] [IMG]http://images47.fotosik.pl/770/78f94ffe9c7b121cmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images39.fotosik.pl/763/152d731171941781med.jpg[/IMG] Quote
ihabe Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 chłopak odżył już na dobre:-) Cudowne wieści, dla takich warto żyć:-) Quote
Bączek Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Chyba dziś będę spać przy otwartych drzwiach balkonowych. Nie mam sumienia go zamknąć na polu, a w domu nie chce siedzieć. [IMG]http://images43.fotosik.pl/769/e965407e4cb7da78med.jpg[/IMG] [IMG]http://images49.fotosik.pl/769/46705d3f5945dcb2med.jpg[/IMG] A fotosik to po zmianach doskonale działa. Przedtem trzeba było całego dnia, żeby wstawić jedno zdjęcie. A teraz. Tylko parę minut. Quote
Bączek Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 A to jest koleżanka i kolega Misia. Kolega jest na dole. [IMG]http://images49.fotosik.pl/769/40a3c645db631e19med.jpg[/IMG] Quote
ihabe Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 ale cudne zdjęcia:-) Morda usmiechnięta!!! rudzielce są niesamowite!:-) Quote
Pies Wolny Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 No to się super domek trafił Miśkowi :loveu::loveu: - prawie taki jak mój :lol: ja mam czarne koty i .... rude psy. Jeszcze żeby Miskę ogarnąć. Wszystkim co się przyczynili do tej imprezy buziaki i uściski :laugh2_2::ylsuper: Quote
togaa Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Nooo, działo sie tutaj. Nasza [B]ihabe[/B] emocjonalnie spalona na popiół....Ale to dzielna dziewczyna. Powstanie jak Feniks z popiołów i zabierze sie za kolejna bidę... Quote
magdus84 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [B]A co z Misią kochaną???? Szczęścia długowiecznego życzę misiowo-rudzielcowej rodzince[/B] [B]:lol::loveu:[/B] Quote
ihabe Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 [quote name='togaa']Nooo, działo sie tutaj. Nasza [B]ihabe[/B] emocjonalnie spalona na popiół....Ale to dzielna dziewczyna. Powstanie jak Feniks z popiołów i zabierze sie za kolejna bidę...[/QUOTE] :-) ihabe się odradza ale za każdym razem ma mniej piór w ogonie:-) Niedługo Feniks będzie łysy:-) Quote
Plicha Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Super że Misiek tak fajnie trafił :) Będzie szczęśliwy :) A jak tam Misia się czuje? Quote
Poker Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Cieszę się za Misia jak nie wiem. Wreszcie chłopak pozna co to jest prawdziwe szczęśliwe psie życie. Pisałam wcześniej ,że jest bardzo dobra buda do wzięcia, niestety trzeba ją zabrać z Wrocławia.Może Miśce się przyda albo innemu psu.Możecie mieć na stanie i wykorzystywać w miarę potrzeby. Quote
azalia Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 To wspaniale,że Misio tak dobrze trafił,dziękujemy bączkowi pięknie.Czy właściciel Misi wyraził zgodę na jej oddanie,czy jednak na nią czeka? Quote
kuba123 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Misia wróciła do swojego pana tak było uzgodnione i tak się stało cieszyła się z tego powodu jak szczeniak dostała kawał żeberek na powitanie Quote
Pies Wolny Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Ale dopilnujecie zdjęcia szwów i reszty ?. Czy jakaś 'ludzka' buda zastąpi beczkę? Quote
ANETTTA Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [B]z mojego bazarku przekaze 75 zł Fundacji SOS jak tylko bede miec na koncie [/B] Quote
ANETTTA Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='kuba123']Misia wróciła do swojego pana tak było uzgodnione i tak się stało cieszyła się z tego powodu jak szczeniak dostała kawał żeberek na powitanie[/QUOTE] bardzo dobra decyzja ona ich kocha napewno i teskniła tylka ta buda !!!! Quote
Recommended Posts