Fides79 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 aaa ja sie zagapiłam :oops: więc wszystkiego najlepszego życzę dzisiaj :Rose: Quote
ahedok Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Silky123 napisał(a):gdzie jedziecie ? (nie pamiętam...) :evil_lol: nad jezioro, taak ? :loveu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ! :D nad jezioro, Sławskie, właśni wróciliśmy ;) Tekla64 napisał(a):aaa serdeczne gratulacje starsza dogomaniaczko !!!! wszystkiego co najlepsze spelnienia marzen i samych radosnych dni z Iryskiem !!!! milego wyjazdu i wielu zdjec dla nas!!!! dziękuję dziękuję, zdjęć niestety niezbyt wiele :roll: Angi napisał(a):Najlepszeego :loveu: greatmadwomen napisał(a):Wszystkiego najlepszego staruszko :D I udanego wyjazdu życzę! magdabroy napisał(a):Wszystkiego Najlepszego :buzi: Saththa napisał(a):No to wszystkeigo co w życiu najlepesze;) Fides79 napisał(a):aaa ja sie zagapiłam :oops: więc wszystkiego najlepszego życzę dzisiaj :Rose: dzięki :loveu: wróciliśmy prawie cali i prawie zdrowi podróż w obie strony była koszmarem, ale na miejscu fajnie i wszyscy podziwiali Irka :loveu: w sumie byłoby bardzo OK gdybym się nie struła jakimś świństwem :( wszędzi dobrze, ale w domu najlepiej ;) Quote
Culineo Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 a dawaliście małemu jakieś tablety? :D nas jutro czeka podróż Żagań-Wrocław-Kraków-Nowy Targ-Dębno :D takie tam kilka godien w podróży z pieskiem :lol: Quote
*Magda* Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 ahedok napisał(a): wróciliśmy prawie cali i prawie zdrowi podróż w obie strony była koszmarem, ale na miejscu fajnie i wszyscy podziwiali Irka :loveu: w sumie byłoby bardzo OK gdybym się nie struła jakimś świństwem :( wszędzi dobrze, ale w domu najlepiej ;) No to wracaj do zdrowia i czekam na fotki Iryska :loveu:, bo już się za nim stęskniłam :p Quote
Natalia&Cody Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 To zdrowiej nam i czekamy na zdjęcia Irka. :loveu: Quote
ahedok Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 klaudusia0219 napisał(a):a dawaliście małemu jakieś tablety? :D nas jutro czeka podróż Żagań-Wrocław-Kraków-Nowy Targ-Dębno :D takie tam kilka godien w podróży z pieskiem :lol: dostał aviomarin a co to za wojaże? :D magdabroy napisał(a):No to wracaj do zdrowia i czekam na fotki Iryska :loveu:, bo już się za nim stęskniłam :p Silky123 napisał(a):To zdrowiej nam i czekamy na zdjęcia Irka. :loveu: już zdrowa jestem, ale zdjęcia najwcześniej jutro ;) Quote
ahedok Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 #Etna# napisał(a):Witamy się:) Piękny czarnuszek:) dzięki i zapraszamy częściej ;) Quote
ahedok Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 FOTY :p explorer :D widok z balkonu "ja wypożyczę kajak!" kaczuszka :loveu: CDN Quote
ahedok Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 "biegnę" pierwsze próby w wodzie ;) CDN Quote
ahedok Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 trochę głębiej :razz: mój najpiękniejszy :loveu: a tak śpi pies po zabawie ;) CDN Quote
ahedok Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 mokry :roll: "nie oddam" :diabloti: CDN Quote
ahedok Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 skok z pomostu :D "patyczek!" "dalej nie oddam!" i na sam koniec - Irys w piasku :loveu: KONIEC :p więcej nie mam, bo weny nie było i jeszcze to zatrucie :roll: tyle musi wystarczyć :eviltong: pozdrawiamy, ja i nieszczęśliwy (bo wykąpany i pachnący :diabloti:), 13 miesięczny Irys :multi: Quote
wilczy zew Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 milo było popatrzeć na szalejącego czarnucha :lol: powinnaś popracować nad karnością,później będzie trudniej Quote
ahedok Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 wilczy zew napisał(a):milo było popatrzeć na szalejącego czarnucha :lol: powinnaś popracować nad karnością,później będzie trudniej cieszę się, że się podoba ja się w ogóle w ten spór nie wdawałam, moja siostra go ganiała mi oddaje patyk jak tylko poproszę ;) Quote
Tekla64 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 no to pies mial zupelnie fajny wyjazd hihihi pewnie zadowolony jak dzinks i taki powinien byc piekne zdjecia Quote
Rumi. Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 ile zdjęć! piękny Irys, jak ja zazdroszczę osobom które mają psa który uwielbia pływać :loveu: moja nie lubi pływać ehhh... Quote
Korenia Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Super wypadzik:) Nie było małych łabędzi? My jak w zeszłym roku byłyśmy to rodzice chcieli 'zaklekotać' Amy ;) Quote
Recommended Posts