ahedok Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='Angi']Cześć wam :D .[/QUOTE] witamy ;) [quote name='wilczy zew']Widzę,że Irysek ma prywatny telewizor (chomik) :lol:[/QUOTE] o tak, zawsze jak zaczynam wołać do chomika żeby go obudzić to Irys przybiega się przyglądać ;) Quote
Korenia Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='ahedok'] dzięki, ani na jedno ani na drugie :P jeszcze nie mam planów, ale ta klasa mi odpowiada (rozszerzona i matma i human, w dodatku dwujęzyczna)[/QUOTE] Hehe ;) Myślałam, że masz już sprecyzowane plany ;) Ja jak szłam do LO to miałam, ale i tak wylądowałam na innych studiach :eviltong: Quote
ahedok Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='Korenia']Hehe ;) Myślałam, że masz już sprecyzowane plany ;) Ja jak szłam do LO to miałam, ale i tak wylądowałam na innych studiach :eviltong:[/QUOTE] może dlatego nie mam jeszcze planów... to co nam się wydaje w wieku 16 lat może wyglądać zupełnie inaczej jak będziemy mieć 19 :P [quote name='eria']Irys w czerwieni bardzo mi się podoba !!!![/QUOTE] dziękujemy :lol: Quote
ahedok Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='Silky123']Do twarzy Irysiowi w czerwieni. :loveu:[/QUOTE] dzięki :loveu: Quote
Natalia&Cody Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Nie ma sprawy. :loveu: Dużo macie tych zestawów. :D Quote
ahedok Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='Silky123']Nie ma sprawy. :loveu: Dużo macie tych zestawów. :D[/QUOTE] żeby było do wyboru :razz: elegancki, treningowy, błotny, ringówka i szelki :D Quote
Natalia&Cody Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Też tak muszę zrobić. :D Nie mam żadnego kompletnego zestawu, prócz ringówki. ;d Quote
ahedok Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='Silky123']Też tak muszę zrobić. :D Nie mam żadnego kompletnego zestawu, prócz ringówki. ;d[/QUOTE] ringówka jest zestawem samym w sobie :P Quote
*Magda* Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='ahedok']d szkolenie pozytywne na razie idzie nam świetnie pomogło w utrwaleniu wszystkich komend, które Irek już znał i nauczeniu kilku nowych :razz: chwilowo ulubiona sztuczka całej rodziny to "turlaj się" :D [/QUOTE] A jak go nauczyłaś tego turlania?? Quote
ahedok Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='magdabroy']A jak go nauczyłaś tego turlania??[/QUOTE] waruj-połóż się (pies leży na boku) trzeba się pochylić nad psem ze smakiem w ręku - o wtedy się przeturla na drugi bok żeby sięgnąć po smaka (nie może wstać, bo się ktoś nad nim pochyla) i gotowe, wystarczy utrwalić zachowanie z komendą :razz: Quote
ahedok Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='magdabroy']Dzięki ;) Popróbuję z Torą :) powodzenia ;) u nas dzisiaj jakiś kataklizm :O leje nieprzerwanie, z Irysem tylko na 3 min na siq, ulice nieprzejezdne, chodniki zalane, a my się cieszymy, że przełożyliśmy wyjazd na jutro :lol: Irys w mojej urodzinowej wstążce pozdrawia :multi: sorry za jakość :roll: następne zdjęcia gdzieś tak za tydzień, już znad jeziora ;) Quote
Saththa Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 ło matko a co on taki niewyraxny... aż oczy bolą jak się patrzy;) Quote
angineuuka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Daj mu rutinoscorbin bo on coś nie wyraźnie wygląda :evil_lol: Quote
Natalia&Cody Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Ja Cody'ego nauczam inaczej Turlaj. Najpierw nauczyłam go Waruj, następnie Zdechł Pies, a dopiero potem Turlaj. ;d Quote
ahedok Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='Saththa']ło matko a co on taki niewyraxny... aż oczy bolą jak się patrzy;)[/QUOTE] [quote name='Angi']Daj mu rutinoscorbin bo on coś nie wyraźnie wygląda :evil_lol:[/QUOTE] to nie on, to aparat cosś nagle przestał ostrzyć ;/ ale już działa :) [quote name='Silky123']Ja Cody'ego nauczam inaczej Turlaj. Najpierw nauczyłam go Waruj, następnie Zdechł Pies, a dopiero potem Turlaj. ;d[/QUOTE] no to ja tak samo, tylko "zdechł pies" nazywam "połóż się" bo nie lubię nazwy ze zdychaniem :P Quote
eria Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/lipiec/P7034305480x640.jpg może i niewyraźny, ale przecudny kawał psa z niego :) Quote
ahedok Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='eria']http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/lipiec/P7034305480x640.jpg może i niewyraźny, ale przecudny kawał psa z niego :) dzięki dzięki może i przecudny, ale na pewno wielki ;) Quote
ahedok Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 i znowu się postarzałam o rok :roll: wszystko spakowane i zaraz wyjeżdżamy :bye: Quote
Natalia&Cody Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 gdzie jedziecie ? (nie pamiętam...) :evil_lol: nad jezioro, taak ? :loveu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ! :D Quote
Tekla64 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 aaa serdeczne gratulacje starsza dogomaniaczko !!!! wszystkiego co najlepsze spelnienia marzen i samych radosnych dni z Iryskiem !!!! milego wyjazdu i wielu zdjec dla nas!!!! Quote
Rumi. Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Wszystkiego najlepszego staruszko :D I udanego wyjazdu życzę! Quote
Recommended Posts