Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja bych jeszcze deczko porobila , Anusia cudna grzyweczke Donie zrobila poogladaj a tez jej nie kazala przed swoim robieniem ruszac wiecej hihihi
no i chyba tez do lokci [ lokcie tyz odsloniete] powinnas zejsc z tymi firankami .

ale ale mysle ze tu sie fachowcy wypowiedza o ile oczywiscie bedziesz chciala rad jakichkolwiek, bo przeca nikt sie nie bedzie pchal na sile a ja se ino swoje zdanie powiedzialam co ja bych jeszcze ale sama wiesz ja jestem amator psuja za to z zwielkim zapalem hihihi i jednak wole to co tne krotkie miec hihihi kazdy ma tak jak lubi no nie i najsmieszniejsze ze mu wolno!!!!

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tekla64']ja bych jeszcze deczko porobila , Anusia cudna grzyweczke Donie zrobila poogladaj a tez jej nie kazala przed swoim robieniem ruszac wiecej hihihi
no i chyba tez do lokci [ lokcie tyz odsloniete] powinnas zejsc z tymi firankami .

ale ale mysle ze tu sie fachowcy wypowiedza o ile oczywiscie bedziesz chciala rad jakichkolwiek, bo przeca nikt sie nie bedzie pchal na sile a ja se ino swoje zdanie powiedzialam co ja bych jeszcze ale sama wiesz ja jestem amator psuja za to z zwielkim zapalem hihihi i jednak wole to co tne krotkie miec hihihi kazdy ma tak jak lubi no nie i najsmieszniejsze ze mu wolno!!!![/QUOTE]

w grzywce Irysowej jestem zakochana i kiedyś myślałam, ze wogóle jej nie zetnę, ale z każdym strzyżeniem coraz mniejsza :D
po prostu muszę się przyzwyczaić, że jej nie będzie tak dużo...

a co do firanki, to niestety jeszcze czekają nas ogromne poprawki, dzisiaj robiłam szyjkę :P
łapy chyba też jeszcze przerzedzę...
wszelkie wskazówki mile widziane ;)

Posted

podwiazala bo zwisalo !!!!

ooo a teraz wpadlam na pomysl
u Doginki jest jeden w tej chwili na wielu zdjeciach na lyso zrobiony tam sobie mozesz poogladac dokladnie co i jak powinno byc krocej wszytsko widac jak na najfajniejszych obrazkach moze zainspiruje cie!!!!

nie nie nie do robienia na lyso ale tak co i jak powinno sie dociac skrocic itp itd

Posted

Witamy się po raz pierwszy w twojej galerii! :hand: Jaki słodki chomiczek. :loveu: Jakoś nie lubię zbytnio tego gryzonia bo nie wydaje z siebie od głosów, nie jest tak kontaktowy jak świnka morska dlatego wybrałam sobie świnki morskie ale ten jest prześliczny. :loveu: Myszy świnki nie przeszkadzają, a Tema to najchętniej by je zeżarła. :knuje: A Irysek jaki ładny! Taki dostojny. :p

Posted

[quote name='Saththa']http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/czerwiec/P6294291640x480.jpg cudo oko;)

dzięki ;)
mówiłam, ż widać :lol:

[quote name='Fides79']http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/czerwiec/P6294274640x480.jpg
z tej perspektywy cosik mi ta broda nie pasuje

broda jest chyba okej, tylko tutaj trochę nie uczesana
jgo tatuś ma podobną :razz:

http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/czerwiec/P6294283640x480.jpg a coś Ty mu z tą szyją zrobila?:crazyeye:

ja nic, to on sam
był uwiązany do zdjęcia i chciał pobiec zapolować na wyżła, i tak się zaciągnęła obroża na chwilkę, akurat jak cyknęłam migawkę
zaraz został uwolniony :]

[quote name='Tekla64']podwiazala bo zwisalo !!!!

dokładnie :P

ooo a teraz wpadlam na pomysl
u Doginki jest jeden w tej chwili na wielu zdjeciach na lyso zrobiony tam sobie mozesz poogladac dokladnie co i jak powinno byc krocej wszytsko widac jak na najfajniejszych obrazkach moze zainspiruje cie!!!!

nie nie nie do robienia na lyso ale tak co i jak powinno sie dociac skrocic itp itd

do Doginki wpadam kilka razy dziennie i wszystko widziałam ;)
Irys ma mniej więcej to samo na krótko co Bruno, tylko niedokończone i poschodkowane :D

[quote name='Polari']Witamy się po raz pierwszy w twojej galerii! :hand: Jaki słodki chomiczek. :loveu: Jakoś nie lubię zbytnio tego gryzonia bo nie wydaje z siebie od głosów, nie jest tak kontaktowy jak świnka morska dlatego wybrałam sobie świnki morskie ale ten jest prześliczny. :loveu: Myszy świnki nie przeszkadzają, a Tema to najchętniej by je zeżarła. :knuje: A Irysek jaki ładny! Taki dostojny. :p

o, myślałam, że już byłaś kiedyś :D

Chico jest dosyć towarzyski jak na chomiczka, jak sobie śpi a ja zacznę go wołać to wychodzi i węszy, nawet czasem ręki dotknie
Ircio dziękuje za komplemet ;)

pozdrawiamy wszystkich :multi:
nad jezioro jedziemy dopiero w poniedziałek a nie w niedzielę, bo pogoda okropna się zapowiada w weekend...

Posted

[quote name='Tekla64']wstawilam troche zdjec z ciecia ale wazna jest glowa i grzywka idz zobacz hihihi[/QUOTE]

i zobacz jak jest obcięta broda, a widać dokładnie z profilu :cool3:

Posted

I oni mówią że nie kontrolują pogody... :knuje: Według mnie tak, na każdy weekend jest kiepska pogoda... A wiecie jak to robią? Ja wiem ( podczas spotkań rodzinnych się nasłuchałam ;) ) że jak samoloty lecą i zostawiają za sobą te pasy na niebie które zaraz znikają to nic a jak one się powiększają i zostają to wtedy nawet nas trują bo to sa opiłki metalu i kontrolują pogodę.

Posted

[quote name='Tekla64']wstawilam troche zdjec z ciecia ale wazna jest glowa i grzywka idz zobacz hihihi[/QUOTE]

[quote name='Fides79']i zobacz jak jest obcięta broda, a widać dokładnie z profilu :cool3:[/QUOTE]

byłam, widziałam, niestety od zobaczenia do wprowadzenia w życie jest daleko ;)

[quote name='Polari']I oni mówią że nie kontrolują pogody... :knuje: Według mnie tak, na każdy weekend jest kiepska pogoda... A wiecie jak to robią? Ja wiem ( podczas spotkań rodzinnych się nasłuchałam ;) ) że jak samoloty lecą i zostawiają za sobą te pasy na niebie które zaraz znikają to nic a jak one się powiększają i zostają to wtedy nawet nas trują bo to sa opiłki metalu i kontrolują pogodę.[/QUOTE]

coś faktycznie w tym jest, ostatnio już kilka weekendów było z beznadziejną pogodą, jak cały tydzień ładny :D

uffff dostałam się do "wymarzonej" klasy prawno-ekonomicznej w mojej budzie
więc mogę spokojnie jechać na wakacje :P

Irys dostał dzisiaj nowy zestaw obroża+smycz z czerwonej ekoskóry :evil_lol: - zdjęcia wieczorem ;)

Posted

idealny wybór! piękny komplet! a Irys jak się prezentuje! Ah....
A właśnie ja poszukuję takiej dokładnie smyczy, gdzie ją kupiłaś? Ile kosztowała?
(no i obróżka a nie kolczatka :evil_lol: )

Posted

[quote name='greatmadwomen']idealny wybór! piękny komplet! a Irys jak się prezentuje! Ah....
A właśnie ja poszukuję takiej dokładnie smyczy, gdzie ją kupiłaś? Ile kosztowała?
(no i obróżka a nie kolczatka :evil_lol: )[/QUOTE]

haha, Irys aż się zarumienił :loveu:
kupiłam w Anakondzie, nie wiem czy to sieciówka,a kosztowała jakoś 3 dychy
o przepraszam, w kolczatce to my od zimy nie chodzimy :razz:

Posted

[quote name='ahedok']haha, Irys aż się zarumienił :loveu:
kupiłam w Anakondzie, nie wiem czy to sieciówka,a kosztowała jakoś 3 dychy
o przepraszam, w kolczatce to my od zimy nie chodzimy :razz:[/QUOTE]

no jestem z Was dumna że w kolczatce nie chodzicie :D
a smyczy poszukam dziękuję :)

Posted

[quote name='greatmadwomen']no jestem z Was dumna że w kolczatce nie chodzicie :D
a smyczy poszukam dziękuję :)[/QUOTE]

wszystkim nam tak wygodniej ;)
smycz jest firmy DINO jakbyco ;)

[quote name='klaudusia0219']jejku jak ślicznie ! :loveu:[/QUOTE]

:loveu:

Posted

[quote name='Saththa']Ależ ładny Irysek w czerwonym :loveu::)

czerwony podpatrzyliśmy u znajomego CTR ;)

A i gratuluję :)

dziękuję bardzo

[quote name='Fides79']hmmm, a to niby dla czego?

bo Irys się strasznie wierci jak mu coś przy głowie robię a maszynka całkiem nie wchodzi w grę...

http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/P7014303640x480.jpg no elegant, że ho ho :p

:)

[quote name='Korenia']Gratulejszyn :) Potem na prawo czy na ekonomie sie wybierasz?

dzięki, ani na jedno ani na drugie :P
jeszcze nie mam planów, ale ta klasa mi odpowiada (rozszerzona i matma i human, w dodatku dwujęzyczna)

szkolenie pozytywne na razie idzie nam świetnie
pomogło w utrwaleniu wszystkich komend, które Irek już znał i nauczeniu kilku nowych :razz:
chwilowo ulubiona sztuczka całej rodziny to "turlaj się" :D

pogoda niestety nie dopisuje, ale może uda się zrobić jakieś zdjęcia :)
pozdrowienia :multi: