baster i lusi Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Chylę czoło przed wami,jestescie wielcy ,uparcie dążycie do polepszenia bytu tych biednych psiaków.brawo Quote
rescal Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [quote name='andzia69']i ta suczynka...malutka tez, taka ciut za kostkę, mniej niż do pół łydki...ma niecały ogonek... [IMG]http://img139.imageshack.us/img139/1010/manifestacja060.jpg[/IMG] [/QUOTE] ta suczkę - lub jakas inna malutką, chętnie wezmę na DT, mieszkam w Warszawie, z malym psiakiem, przyjaznym dla suczek i 2 kotami, zapewniam dobra karme, weta, socjalizacje i szukanie domu. Quote
todo Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 witam, jeszcze raz przypominam o sobie i o tym, że czekam na wyciągnięcie ze schronu czarnej suczki, której zdj. jest kilka stron wcześniej. Dzisiaj mogłabym po nia przyjechać osobiscie. Mogłabym też wziąć dla kogoś innego pieska, bo będę przejazdem przez W-wę. Czekam na szybka odp. Dziekuję. Quote
rescal Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [quote name='todo']witam, jeszcze raz przypominam o sobie i o tym, że czekam na wyciągnięcie ze schronu czarnej suczki, której zdj. jest kilka stron wcześniej. Dzisiaj mogłabym po nia przyjechać osobiscie. Mogłabym też wziąć dla kogoś innego pieska, bo będę przejazdem przez W-wę. Czekam na szybka odp. Dziekuję.[/QUOTE] to ja sie zgłaszam - mała suczka, DT Warszawa. Fajnie ze czarna suczenka ma szanse na dom u Ciebie - ma takie przejmujące spojrzenie Quote
elmira Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [quote name='li1']Swietny artykul. Reportarze o schronisku w TV, w gazatach-super. Ktora mordownia nastepna do zlozenia aktu oskarzenia do prokuratury ? Dopiero teraz doczytalam sie, ze khierowniczka pracowala w Dyminach od ponad 3 lat ! Tylko dlaczego przez ten czas nie obciela paznokci?[/QUOTE] Już widziałam jedną kierowniczkę "schroniska" ze szponami jak leniwiec. Moda jakaś czy cuś? Quote
malagos Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [quote name='rescal']to ja sie zgłaszam - mała suczka, DT Warszawa. Fajnie ze czarna suczenka ma szanse na dom u Ciebie - ma takie przejmujące spojrzenie[/QUOTE] Jej,[B] super, dwa domki tymczasowe się zgłosiły [/B]! Halo, Kielce! Quote
kahoona Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [quote name='ata']W tvp info mówią o schronisku[/QUOTE] [B]O 16.30 w TVP Info również materiał o schronisku. [/B] Quote
Jasza Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [CENTER][B][U]Li1[/U][/B] [B][U]Rescal[/U][/B] [B][U]Todo[/U][/B] [B][/B] [B][SIZE=4]oferują DT.[/SIZE][/B][/CENTER] Znowu przypominam, chociaż wiem, że[B] Andzia69[/B] śledzi wątek uparcie.:loveu: [COLOR=red][B][U]Może warto byłoby listę potrzebnych rzeczy o ktorych pisała ewe-w wkleić w pierwszym poście i podać adres do wysyłki??[/U][/B][/COLOR] Ja mam kilka kompletów szelek i smyczy. Wyślę oczywiście, tylko czekam na adres. Quote
eve-w Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 a jak nie czarna suczynkę, tą która podbiła serce wszystkich to są jeszcze takie dwie malutkie (jedna średnia) Halo! nowy dom z Warszawy! Todo? Rescal? Która dzielnica bo na wizytę przedadopcyjną się chciałam umówić :) Quote
andzia69 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 [quote name='rescal']to ja sie zgłaszam - mała suczka, DT Warszawa. Fajnie ze czarna suczenka ma szanse na dom u Ciebie - ma takie przejmujące spojrzenie[/QUOTE] to nie ta mała sunieczka o przejmującym spojrzeniu ma jechać do Todo;) jeśli chcesz dać dt tej malutkiej ze zdjecia, które wstawiłam byłabym bardzo wdzieczna:loveu::loveu::loveu: to kombinujemy dalej z transportem:) czyli: - sunia średnia czarna ma jechać do Todo (docelowo Elbląg) (mamy kontakt do Todo) [IMG]http://m.onet.pl/_m/eb3c720f418dc2d1b9cb502ea81f7675,14,1.jpg[/IMG] - mała czarna z ostatniego mojego zdjecia (boks nr 4)- do Rescal - poproszę kontakt na pw [IMG]http://img139.imageshack.us/img139/1010/manifestacja060.jpg[/IMG] - Li1 - moze w takim razie wzięłabyś tą przytulaśną białą w łatki? - poproszę kontakt na pw [IMG]http://m.onet.pl/_m/d0ab866722cc22ddca101a2b8f6547b3,14,1.jpg[/IMG] albo tą? [IMG]http://m.onet.pl/_m/c60b3f885628f3ff2a4d96c6bd0157a1,14,1.jpg[/IMG] Quote
rescal Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [quote name='eve-w']a jak nie czarna suczynkę, tą która podbiła serce wszystkich to są jeszcze takie dwie malutkie (jedna średnia) Halo! nowy dom z Warszawy! Todo? Rescal? Która dzielnica bo na wizytę przedadopcyjną się chciałam umówić :)[/QUOTE] Warszawa Srodmieście - zapraszam:), na PW wyslalam adres edit: zapchana skrzynka;P Quote
todo Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Byłabym wdzięczna za telefon w tej sprawie od Andzia69. Nr. wysyłam na pw. Quote
rescal Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 andzia69 - bardzo chetnie zajme sie tą mala sunieczka ze zdjecia. pisalam do Ciebie PW dziś rano, teraz juz nie moge bo masz zapchaną skrzynkę;) Quote
anetta Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Wspaniale że ten koszmar się skończył :multi: Gratuluję!! Dla psiaków które tego nie doczekały :(((( ['] Czy ci zbrodniarze-pukowcy odbębnią jakąś karę? Quote
eve-w Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [quote name='rescal']andzia69 - bardzo chetnie zajme sie tą mala sunieczka ze zdjecia. pisalam do Ciebie PW dziś rano, teraz juz nie moge bo masz zapchaną skrzynkę;)[/QUOTE] rescal, ja odetkałam :) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [CENTER][B]W Krakowie u Keria jest Lira zapraszamy na jej wątek [/B] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/196623-Lira-psi-smutek-i-strach-z-Kielc[/URL] [URL="http://krakow.gumtree.pl/c-ViewAdLargeImage?AdId=243251411&back=-1&ImageIndex=1"][IMG]http://img1.classistatic.com/cps/kj/101119/603r5/1005g54_20.jpeg[/IMG][/URL][/CENTER] Quote
rescal Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [quote name='eve-w']rescal, ja odetkałam :)[/QUOTE] ale ze mnie głąb, to moja skrzynka byla zapchana i dlatego nie moglam wyslac PW;) poszlo juz:) Quote
todo Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Cegoś tu nie rozumiem. Oferuję dom psu z tej umieralni i to, że mogę go DZIŚ zabrać do ciepłego domku, a oprócz tego wziąść psiaka rescal na dt do W-wy, a nie otrzymuję konkretnej odp. czy jest ktoś go w stanie DZIŚ wyciągnąć. Na tel. w tej sprawie też się od nikogo nie mogę doczekać. Dziewczyny pomagacie w końcu czy nie? Quote
rescal Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [quote name='todo']Cegoś tu nie rozumiem. Oferuję dom psu z tej umieralni i to, że mogę go DZIŚ zabrać do ciepłego domku, a oprócz tego wziąść psiaka rescal na dt do W-wy, a nie otrzymuję konkretnej odp. czy jest ktoś go w stanie DZIŚ wyciągnąć. Na tel. w tej sprawie też się od nikogo nie mogę doczekać. Dziewczyny pomagacie w końcu czy nie?[/QUOTE] wydaje mi sie, ze dziewczyny mają do ogarniecia wiele tematow na raz, stad brak kontaktu. zreszta w moim przypadku (pierwszy raz DT) trzeba jeszcze zrobic wizyte przedadopcyjna - takie są zasady, i nawet jesli byloby to kosztem 1-2 dni opoznienia to po prostu trzeba to zrobic Quote
todo Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Właśnie opglądałam program w tv nt Dymin i ludzie przychodzą i normalnie zabierają psiaki - czyli oni nie mają żadnych wizyt przed adopcyjnych. A poza tym można tez zrobić wizytę poadopcyjną, a dla takiego biedaka kazdy dzień i każda chwila się liczy. Quote
rescal Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [quote name='todo']Właśnie opglądałam program w tv nt Dymin i ludzie przychodzą i normalnie zabierają psiaki - czyli oni nie mają żadnych wizyt przed adopcyjnych. A poza tym można tez zrobić wizytę poadopcyjną, a dla takiego biedaka kazdy dzień i każda chwila się liczy.[/QUOTE] to moze po prostu jedź do Dymin (jesli masz taka możliwość dziś) i w godzinach otwarcia schroniska zabierz sunię - niezależnie od Dogo. w schronisku jest juz tylko 100 psow:(, na pewno ją znajdziesz. doskonale Cie rozumiem - jesli zaczelas myslec o tej suni jak o swoim psie, to kazda godzina w tym miejscu dluzy sie:( trzymam kciuki za wyciągnięcie sunieczki! Quote
Eruane Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Myślę, że trzeba pomyśleć o wizytach poadopcyjnych. Todo, teraz jest najgorszy chaos, trzeba to wszystko okiełznać. Myślę, że nie masz odpowiedzi tel. nie ze względu na to, że ktoś tam zaniedbuje sprawy, tylko naprawdę mają dużo do załatwienia. Na pewno dostaniesz wkrótce odpowiedź. Quote
todo Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 rescal czy możesz mi podać swój nr.tel na pw bo jadę Do Dymin to mogę wziąc psiaka dla Ciebie na dt. Quote
Recommended Posts