Kinia1984 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 eve-w napisał(a):Właśnie przed chwilą był materiał w FAKTACH :) Pasztetowa, Ty przestań już z siebie ***** robić! Kinia1984 napisał(a):własnie o schronisku było w Faktach na TVN... trzy baby o jednej porze o tym samym:evil_lol: Quote
li1 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Kinia1984 napisał(a):własnie o schronisku było w Faktach na TVN... Dasz jakis link, zebym mogla zobaczyc na komputerze ? Quote
Soema Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Szpony to ona ma idealne do pracy z psami :p Quote
Kinia1984 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 http://www.tvn24.pl/fakty.html nie wiem czy to ten...mi sie nie odpala bo moj net ma predkosc żółwia... Quote
eve-w Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 na samej górze http://www.tvn24.pl/fakty.html edit: nie ma :( to tylko zajawka Quote
eve-w Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Kinia1984 napisał(a):http://www.tvn24.pl/fakty.html nie wiem czy to ten...mi sie nie odpala bo moj net ma predkosc żółwia... Tym razem Ty byłaś pierwsza :D:D Quote
Kinia1984 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 eve-w napisał(a):Tym razem Ty byłaś pierwsza :D:D :D moze jeszcze nie ma w archiwum faktow... Quote
Kinia1984 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 a tu chyba sa cale fakty dziesiejsze: http://www.tvn24.pl/fakty.html Quote
Linssi Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 snorkel napisał(a):Sumując pismo podpisał wice , i zaznaczył że przekaże schronisko (czyli coś co nie istnieje) .Dlatego moje pytanie co będzie z tym pismem po wyborach jak się władza nie zmieni. Prezydent czyli osoba decyzyjna powie że nic nie podpisywał a wice powie że nie wiedział że schronisko zostało zamknięte . Coś mi tu trąci amatorką . Jak dla mnie to przemyślane działanie władz by było cicho przed wyborami Prawo nie dziala wstecz. Pismo jest podpisane, wiec nie da sie go juz teraz odpodpisac. Poza tym wice dziala z upowaznienia prezydenta. Dodatkowo, nikt tuz po wyborach nie bedzie sie zajmowal schronem, tylko obsadzaniem stolkow :P Quote
brygida999 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 oglądałam fakty wygląda na pozytywne wieści, tylko czy aby na pewno? oby! w końcu coś ruszyło i to konkretnie.oby tak dalej i oby więcej takich akcji Quote
Linssi Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 odswiezcie strone. juz jest w archiwum :) Quote
snorkel Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Linssi napisał(a): Dodatkowo, nikt tuz po wyborach nie bedzie sie zajmowal schronem, tylko obsadzaniem stolkow :P O tym właśnie piszę Quote
Pies Wolny Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 kahoona napisał(a):Na prośbę SOZ ARKA jeszcze raz dementuję plotkę, jakoby ARKA brała udział w jakichkolwiek czynnościach w Kielcach. Stowarzyszenie ARKA odcina się zdecydowanie od jakichkolwiek organizacji ze względu na swoje poprzednie doświadczenia w Kielcach. Przecież już wiem, że Arka nie brała w tym udziału fizycznie. Nawet sam zdementowałem. Nie wiadomo tylko skąd urzędnik znał nazwę tej fundacji. Strzelam : - Arka była tam duchowo :evil_lol: ??? :crazyeye: :shake:, - a może ktoś się przedstawił jako Arka - to ma sens - więcej nas :roll:, - a może w rozmowie ktoś się powołał na Arkę - to też ma sens :roll: To , że Arka odcina się od "jakichkolwiek" organizacji, w tym Emira rozumiem. Nie jestem przeciw, lubię Arkę. Quote
snorkel Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 [quote name='Linssi']Prawo nie dziala wstecz. Też o tym piszę Quote
snorkel Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Pies Wolny napisał(a):Przecież już wiem, że Arka nie brała w tym udziału fizycznie. Nawet sam zdementowałem. Nie wiadomo tylko skąd urzędnik znał nazwę tej fundacji. Strzelam : - Arka była tam duchowo :evil_lol: ??? :crazyeye: :shake:, - a może ktoś się przedstawił jako Arka - to ma sens - więcej nas :roll:, - a może w rozmowie ktoś się powołał na Arkę - to też ma sens :roll: To , że Arka odcina się od "jakichkolwiek" organizacji, w tym Emira rozumiem. Nie jestem przeciw, lubię Arkę. ale żenada Quote
Marlena:) Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 16.30 jutro (sobota) TVP INFO - na żywo - materiał o Dyminach. Quote
Soema Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Marlena:) napisał(a):16.30 TVP INFO - na żywo - materiał o Dyminach. Kiedy?......... Quote
li1 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Soema napisał(a):Kiedy?......... ....Link ???? Quote
Pies Wolny Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Gratuluję wszystkim czterem organizacjom. Dobrze, że wytrzymaliście tą grę nerwów. Jak dla mnie - zgreda brak listy obecności na tym spotkaniu, ale wnoszę, że oprócz Was był sam naczelny Lubawski, i v-ce Sayor. Gratuluję zwłaszcza, że dalej będzie bardzo ciężko, ale to już wiecie, specjalnie gratuluję za choćby spisanie tego protokołu ustaleń. Dobrze,że jest protokół, a nie jednostronna notatka dla Tadka. No cóż, cieszę się także, że poszedł w p ..... cały misterny plan. Czy w materiale faktów TVN brakło mi jakiegoś słowa - NIE , NIE BRAKŁO. Czy to znaczy, że wszystkie obietnice będą zrealizowane - nie wiadomo. Na koniec czy trzeba było schronisko zamykać - ZUPEŁNIE NIE. Wyszło na to, że to nie : [FONT=Arial Black]18.11.2010 decyzją Powiatowego Lekarza Weterynarii schronisko zostało definitywnie zamknięte[/FONT] a przerwa technologiczna. W sprawach architektoniczno-budowlanych i obowiązującym prawie budowlanym nic się nie zmienia. Więc dalej trzeba być ostrożnym, pozostaje dalej sto i jedna sprawa do wyjaśnienia w tej kwestii. Quote
kahoona Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Pies Wolny napisał(a): - a może ktoś się przedstawił jako Arka - to ma sens - więcej nas :roll:, - a może w rozmowie ktoś się powołał na Arkę - to też ma sens :roll: To , że Arka odcina się od "jakichkolwiek" organizacji, w tym Emira rozumiem. Nie jestem przeciw, lubię Arkę. oświadczenie Arki dotyczyło organizacji kieleckich, nikt się nie przedstawia nazwa innej organizacji - to bajkopisarstwo i plotka Quote
atram186 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Powiedzcie co sie stalo ze zwierzakami ze schroniska?? Czy inne schroniska je przygarnely?? Quote
Recommended Posts