Jump to content
Dogomania

Schron KIELCE - mini-goldenka GAFA odeszła za TM [*][*][*] , czy inne też odejdą?????

Recommended Posts

Posted

eve-w napisał(a):
Właśnie przed chwilą był materiał w FAKTACH :)
Pasztetowa, Ty przestań już z siebie ***** robić!

Kinia1984 napisał(a):
własnie o schronisku było w Faktach na TVN...

trzy baby o jednej porze o tym samym:evil_lol:

Posted

snorkel napisał(a):
Sumując pismo podpisał wice , i zaznaczył że przekaże schronisko (czyli coś co nie istnieje) .Dlatego moje pytanie co będzie z tym pismem po wyborach jak się władza nie zmieni.
Prezydent czyli osoba decyzyjna powie że nic nie podpisywał a wice powie że nie wiedział że schronisko zostało zamknięte .
Coś mi tu trąci amatorką .
Jak dla mnie to przemyślane działanie władz by było cicho przed wyborami

Prawo nie dziala wstecz. Pismo jest podpisane, wiec nie da sie go juz teraz odpodpisac. Poza tym wice dziala z upowaznienia prezydenta.
Dodatkowo, nikt tuz po wyborach nie bedzie sie zajmowal schronem, tylko obsadzaniem stolkow :P

Posted

kahoona napisał(a):
Na prośbę SOZ ARKA jeszcze raz dementuję plotkę, jakoby ARKA brała udział w jakichkolwiek czynnościach w Kielcach. Stowarzyszenie ARKA odcina się zdecydowanie od jakichkolwiek organizacji ze względu na swoje poprzednie doświadczenia w Kielcach.

Przecież już wiem, że Arka nie brała w tym udziału fizycznie. Nawet sam zdementowałem.
Nie wiadomo tylko skąd urzędnik znał nazwę tej fundacji.
Strzelam :
- Arka była tam duchowo :evil_lol: ??? :crazyeye: :shake:,
- a może ktoś się przedstawił jako Arka - to ma sens - więcej nas :roll:,
- a może w rozmowie ktoś się powołał na Arkę - to też ma sens :roll:

To , że Arka odcina się od "jakichkolwiek" organizacji, w tym Emira rozumiem.
Nie jestem przeciw, lubię Arkę.

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Przecież już wiem, że Arka nie brała w tym udziału fizycznie. Nawet sam zdementowałem.
Nie wiadomo tylko skąd urzędnik znał nazwę tej fundacji.
Strzelam :
- Arka była tam duchowo :evil_lol: ??? :crazyeye: :shake:,

ale żenada

Posted

Gratuluję wszystkim czterem organizacjom. Dobrze, że wytrzymaliście tą grę nerwów. Jak dla mnie - zgreda brak listy obecności na tym spotkaniu, ale wnoszę, że oprócz Was był sam naczelny Lubawski, i v-ce Sayor.
Gratuluję zwłaszcza, że dalej będzie bardzo ciężko, ale to już wiecie, specjalnie gratuluję za choćby spisanie tego protokołu ustaleń. Dobrze,że jest protokół, a nie jednostronna notatka dla Tadka.
No cóż, cieszę się także, że poszedł w p ..... cały misterny plan. Czy w materiale faktów TVN brakło mi jakiegoś słowa - NIE , NIE BRAKŁO. Czy to znaczy, że wszystkie obietnice będą zrealizowane - nie wiadomo.
Na koniec czy trzeba było schronisko zamykać - ZUPEŁNIE NIE. Wyszło na to, że to nie :

[FONT=Arial Black]18.11.2010 decyzją Powiatowego Lekarza Weterynarii schronisko zostało definitywnie zamknięte[/FONT]
a przerwa technologiczna.
W sprawach architektoniczno-budowlanych i obowiązującym prawie budowlanym nic się nie zmienia. Więc dalej trzeba być ostrożnym, pozostaje dalej sto i jedna sprawa do wyjaśnienia w tej kwestii.

Posted

Pies Wolny napisał(a):

oświadczenie Arki dotyczyło organizacji kieleckich, nikt się nie przedstawia nazwa innej organizacji - to bajkopisarstwo i plotka