WATACHA Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 zerduszko napisał(a):To się wszystkie budujemy, koło Waszki :P No nie wiem czy wkrótce nie pożałowała by tego :) Quote
malawaszka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 zerduszko napisał(a):To się wszystkie budujemy, koło Waszki :P fantastycznie!!!! mam tylko nadzieję, że Wasze psy nie są szczekliwe bo to zakłóciłoby nam tu ciszę i spokój:megagrin: Quote
zerduszko Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 WATACHA napisał(a):No nie wiem czy wkrótce nie pożałowała by tego :) Juz żałuje :lol: Quote
Saththa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 malawaszka napisał(a):fantastycznie!!!! mam tylko nadzieję, że Wasze psy nie są szczekliwe bo to zakłóciłoby nam tu ciszę i spokój:megagrin: to zalezy :lol: Quote
jambi Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 no nie moge... lilo mnie podłamała, ale WATACHA to mnie juz dobiła tymi zdjęciami domu :mdleje: ... albo lepiej palne se w łeb... Quote
Saththa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 jambi napisał(a):no nie moge... lilo mnie podłamała, ale WATACHA to mnie juz dobiła tymi zdjęciami domu :mdleje: ... albo lepiej palne se w łeb... STOP!! Ja Cie palne zaraz, jak sie zamachne to w Wawce poczujesz!! :mad: Quote
jambi Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Saththa napisał(a):STOP!! Ja Cie palne zaraz, jak sie zamachne to w Wawce poczujesz!! :mad: ale za co? :grins: za to sugerowanie w każdym wątku że coś piłaś? :evil_lol: Quote
Saththa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='jambi']ale za co? :grins: za to sugerowanie w każdym wątku że coś piłaś? :evil_lol: Nie Za to o: Napisał jambi ... albo lepiej palne se w łeb... No. Quote
jambi Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 no dobra, w tej sytuacji jeszcze chwile sie wstrzymam ... :p Quote
WATACHA Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 jambi napisał(a):no nie moge... lilo mnie podłamała, ale WATACHA to mnie juz dobiła tymi zdjęciami domu :mdleje: ... albo lepiej palne se w łeb... No, ale, że co?Jakby był mój to może i bym mogła Cię dobić.Ale jest moich rodziców, a dokładnie mojej mamy i ojczyma.Wybudowany właściwie z kredytów i ciężkiej pracy w ciągu paru lat.Ja raczej nigdy tam nie będę mieszkać.Mam inne plany :) Quote
lilo Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 dziewczynki nie załamujcie się - jesteście zdrowe , piękne , mądre i macie dobre serca :) a dom rzecz nabyta - czasem lepiej mieszkac w jednym pokoju pełnym miłości niż w wielkim smutnym pałacu. Jakbyśmy się wybudowały wszystkie koło Wasi to byłaby najfajniejsza miejscowośc w całej Polsce - i najbardziej rozszczekana. Aha , i piję piwko za Wasze zdrowie ;) zapraszam. Quote
malawaszka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 lilo napisał(a): Aha , i piję piwko za Wasze zdrowie ;) zapraszam. aaa a ja mam robotę buuuu Quote
zerduszko Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Lilo łatwo Ci tak mówić, bo nie mieszkasz w pudełku po butach :eviltong: Quote
Saththa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 I ja wznosze piwko;) I apropo zamieszkania w jednej miejscowości... to byśmy w alkoholizm popadły wczesniej niż później :lol: Quote
malawaszka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Saththa napisał(a):I ja wznosze piwko;) I apropo zamieszkania w jednej miejscowości... to byśmy w alkoholizm popadły wczesniej niż później :lol: no... tu przyznaję rację :D Quote
WATACHA Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Saththa napisał(a):I ja wznosze piwko;) I apropo zamieszkania w jednej miejscowości... to byśmy w alkoholizm popadły wczesniej niż później :lol: Ale jakie byśmy, były szczęśliwe ;) i nasze pieski tyż.Małże niekoniecznie ;) Quote
Saththa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 jambi napisał(a):no dobra, w tej sytuacji jeszcze chwile sie wstrzymam ... :p jaką chwilę? :x długggggggggggoooooo :) WATACHA napisał(a):Ale jakie byśmy, były szczęśliwe ;) i nasze pieski tyż.Małże niekoniecznie ;) Heheh co do małżów to ja się nie wtrącam;) Quote
malawaszka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Saththa napisał(a): Heheh co do małżów to ja się nie wtrącam;) ja też nie :lol: Quote
WATACHA Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Żartowałam, jak jest u Ciebie jakieś jeziorko w pobliżu (właśnie mi się przypomniało, że chiba nie) z rybkami to by był szczęśliwy :) Quote
zerduszko Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Saththa napisał(a):I ja wznosze piwko;) I apropo zamieszkania w jednej miejscowości... to byśmy w alkoholizm popadły wczesniej niż później :lol: Nie wiem czy by to coś zmieniło, netowo tez popijawki są :lol: Quote
Saththa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 WATACHA napisał(a):Żartowałam, jak jest u Ciebie jakieś jeziorko w pobliżu (właśnie mi się przypomniało, że chiba nie) z rybkami to by był szczęśliwy :) Wasia cały czas szuka :lol: chociaz to może byc chłyt coby jej J.(?) nie znikał na całe dnie i noce :lol::) Quote
jambi Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Saththa napisał(a):jaką chwilę? :x długggggggggggoooooo :) echhhh.... sie ciesz, że wczoraj nie padło na Ciebie... niestety Fides miała mniej szczęścia... byłam wściekła i musiałam komuś to wylać, Ona była pierwsza na liście, jakby nie odebrała, Ty byłas następna... lilo napisał(a):dziewczynki nie załamujcie się - jesteście zdrowe , piękne , mądre i macie dobre serca :) a dom rzecz nabyta - czasem lepiej mieszkac w jednym pokoju pełnym miłości niż w wielkim smutnym pałacu. acha.... "zdrowe, piekne, mądre i macie dobre serca" :roflt: mieszkam kurka w jednym pokoju... ostatnio zasadniczo pełnym wszystkiego ino nie miłości ... WATACHA napisał(a):Ale jakie byśmy, były szczęśliwe ;) i nasze pieski tyż.Małże niekoniecznie ;) taaa... pieski by sie nam pogryzły, my jak to baby byśmy się pokłóciły, a właśnie małże zawarły by komitywe... nie wiesz jak jest? Quote
malawaszka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 jambi napisał(a):taaa... pieski by sie nam pogryzły, my jak to baby byśmy się pokłóciły, a właśnie małże zawarły by komitywe... nie wiesz jak jest? noooo optymizmem zawiało :lol: ja tam kłótliwa nie jestem :grins: Quote
Fides79 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 to ja też chce kącik w takim dogomaniackim osiedlu :cool3: Quote
Recommended Posts