Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 958
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jambi napisał(a):
no nie moge... lilo mnie podłamała, ale WATACHA to mnie juz dobiła tymi zdjęciami domu :mdleje: ... albo lepiej palne se w łeb...

STOP!! Ja Cie palne zaraz, jak sie zamachne to w Wawce poczujesz!! :mad:

Posted

Saththa napisał(a):
STOP!! Ja Cie palne zaraz, jak sie zamachne to w Wawce poczujesz!! :mad:

ale za co? :grins: za to sugerowanie w każdym wątku że coś piłaś? :evil_lol:

Posted

jambi napisał(a):
no nie moge... lilo mnie podłamała, ale WATACHA to mnie juz dobiła tymi zdjęciami domu :mdleje: ... albo lepiej palne se w łeb...

No, ale, że co?Jakby był mój to może i bym mogła Cię dobić.Ale jest moich rodziców, a dokładnie mojej mamy i ojczyma.Wybudowany właściwie z kredytów i ciężkiej pracy w ciągu paru lat.Ja raczej nigdy tam nie będę mieszkać.Mam inne plany :)

Posted

dziewczynki nie załamujcie się - jesteście zdrowe , piękne , mądre i macie dobre serca :) a dom rzecz nabyta - czasem lepiej mieszkac w jednym pokoju pełnym miłości niż w wielkim smutnym pałacu.

Jakbyśmy się wybudowały wszystkie koło Wasi to byłaby najfajniejsza miejscowośc w całej Polsce - i najbardziej rozszczekana.

Aha , i piję piwko za Wasze zdrowie ;) zapraszam.

Posted

Saththa napisał(a):
I ja wznosze piwko;)

I apropo zamieszkania w jednej miejscowości... to byśmy w alkoholizm popadły wczesniej niż później :lol:

Ale jakie byśmy, były szczęśliwe ;) i nasze pieski tyż.Małże niekoniecznie ;)

Posted

jambi napisał(a):
no dobra, w tej sytuacji jeszcze chwile sie wstrzymam ... :p

jaką chwilę? :x długggggggggggoooooo :)

WATACHA napisał(a):

Heheh co do małżów to ja się nie wtrącam;)

Posted

Żartowałam, jak jest u Ciebie jakieś jeziorko w pobliżu (właśnie mi się przypomniało, że chiba nie) z rybkami to by był szczęśliwy :)

Posted

Saththa napisał(a):
I ja wznosze piwko;)

I apropo zamieszkania w jednej miejscowości... to byśmy w alkoholizm popadły wczesniej niż później :lol:

Nie wiem czy by to coś zmieniło, netowo tez popijawki są :lol:

Posted

WATACHA napisał(a):
Żartowałam, jak jest u Ciebie jakieś jeziorko w pobliżu (właśnie mi się przypomniało, że chiba nie) z rybkami to by był szczęśliwy :)

Wasia cały czas szuka :lol:

chociaz to może byc chłyt coby jej J.(?) nie znikał na całe dnie i noce :lol::)

Posted

Saththa napisał(a):
jaką chwilę? :x długggggggggggoooooo :)

echhhh.... sie ciesz, że wczoraj nie padło na Ciebie... niestety Fides miała mniej szczęścia... byłam wściekła i musiałam komuś to wylać, Ona była pierwsza na liście, jakby nie odebrała, Ty byłas następna...

lilo napisał(a):
dziewczynki nie załamujcie się - jesteście zdrowe , piękne , mądre i macie dobre serca :) a dom rzecz nabyta - czasem lepiej mieszkac w jednym pokoju pełnym miłości niż w wielkim smutnym pałacu.

acha.... "zdrowe, piekne, mądre i macie dobre serca" :roflt:

mieszkam kurka w jednym pokoju... ostatnio zasadniczo pełnym wszystkiego ino nie miłości ...

WATACHA napisał(a):

taaa... pieski by sie nam pogryzły, my jak to baby byśmy się pokłóciły, a właśnie małże zawarły by komitywe... nie wiesz jak jest?

Posted

jambi napisał(a):
taaa... pieski by sie nam pogryzły, my jak to baby byśmy się pokłóciły, a właśnie małże zawarły by komitywe... nie wiesz jak jest?

noooo optymizmem zawiało :lol: ja tam kłótliwa nie jestem :grins: