Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękne, poryczałam się.
Kalinko, nie bierz jeszcze na warsztat Rasty. Ja większość zdjęć mam robionych lustrzanką - w wersji papierowej. Wyszukam jakieś wyraźniejsze, zeskanuję, wykadruję i wkleję tu jeszcze raz

Posted

Zurdo - ale to zdjecie Rastuni jest sliczne! Zostaw je!
Kalinko - mam propozycje - iscie kosmetyczna - czy moze nie fajniej by bylo, gdyby piszac o "Przyjaciołach" - dac duza literke "P"? I to samo dotyczy zaimkow? Wiem, moze sie czepiam, i tak wykonujesz ogromna prace dla nas, za co jetesmy Ci niezmienie wdzieczni!!!!

Posted

Serce mi pękło na nowo ... ryczę i dziś już nie przestanę, to jest piękne... tak bardzo, że cały ból rozstania wrócił :-( po prostu nie mogę się uspokoić:placz: :placz: :placz:

Posted

NO I SIĘ PORYCZAŁAM:placz: :placz: :placz:

KALINKO, mam mała uwagę co do układu tekstu.

Powinno byc tak (to wynika z kompozycji):

W miejscu tym możemy choć na chwilę przywrócić naszych psich przyjaciół.
To tęczowy most dogomaniackich psów.
PAMIĘTAJMY O NICH!!!

Posted

zurdo napisał(a):
ta strona powinna być dostępna tylko wieczorem i w nocy, żebyśmy nie zaczynali dnia od ryczenia :-(

trafne stwierdznie Zurdo, ranek z zapuchnięta buzią... na miłość nie ma lekarstwa, czas też jej nie osłabia...a łez powstrzymać nie umiem :placz:

Posted

Poprawione:oops: .

Jak myślicie czy to str bedzie lepiej wyglądało tak jak jest czy pod koniec może mam zaokrąglić rogi i pod str będzie cień.Tak jak ten av(bez tego białego tła oczywiście )

Posted

DZIĘKI!!!
Lepiej wyglada:loveu:
Najdłużej żyła ERNUSIA, a najkrócej WHISKY i OTISEK:loveu::-( :-( :-( :placz: :placz: :placz: (dzieciaki)
MOJE ODESZŁY WIEKOWE, TYLE LAT RAZEM!!!:placz: :placz: :placz:
UZUPEŁNIAM DATY (bo podałam tylko rok)
KOREK 03.11.1989 -19.09.2003 (KOREK to właściwie WOJAN)
RUDA 03.01.1991 - 19.07.2005 (RUDA to właściwie SONATA)
Ja dopiero teraz zauważyłam, że ich daty są zbieżne pod względem dnia urodzin i odejścia:crazyeye: (jakoś nigdy tego nie analizowałam, dopiero teraz zagladnęłam do ich rodowodów i załapałam to)
Ich imiona podałam tak sobie, do wiadomości, nic nie zmieniaj, bo ważniejsze jest jak na NIE wołaliśmy!!!

Jeszcze powinnam dodać FRAJDĘ Samograj 10.03.1996 - 10.02.2004 (o takiej zbieżności też nie wiedziałam, bo potem miałam duuuuże problemy i w tym roku zmarł mój TATA-dobrze, że zapisałam w książeczce zdrowia datę)
To suczka z naszej hodowli, córka RUDEJ, która została wyciągnięta ze schronu i spędziła z nami swoje ostatnie chwile (niecały rok była z nami-od czerwca 2003-wtedy KOREK był po wylewie, a RUDA po operacji nowotworu ,a po odejściu KORKA zawitały do nas 2 nowe psiaki -HASZCZAKI (które troche rozruszały staruszkę RUDĄ- i zaraz po odejściu FRAJDY,urodziła się nasza kochana ŻMIŁECZKA z Gończaków!!!:loveu: )
JAK WIDZICIE ROK PO ROKU TRACIŁAM PSIAKI!!!:placz: :placz: :placz: 2003, 2004 i 2005
Frajdę prześlę na PW!!!
MAM NADZIEJĘ, ŻE WSTAWISZ FRAJDĘ OBOK RUDEJ!!!

Posted

[quote name='kalinaM']Poprawione:oops: .

Jak myślicie czy to str bedzie lepiej wyglądało tak jak jest czy pod koniec może mam zaokrąglić rogi i pod str będzie cień.Tak jak ten av(bez tego białego tła oczywiście )

Wiesz KALINA, ładnie ten efekt wyglada, mozna spróbować.
ALE BĘDZIE SUPER STRONA:multi: :multi: :multi:

Posted

kalinaM, byłam na stronie.. piękna.. Nie wysyłałam ci zdjęcia Bajanka więc tym bardziej dziękuję ci, że wybrałaś je sama, że zadałaś sobie dodatkowy trud. Wiedziałam o stronie bo codziennie jestem na TM.. Zdjęcie chciałam ci przesłać, ale ja ciągle nie mogę.. :-( Oczywiście siedzę teraz i ryczę, ale dziękuję ci kochana, bardzo.