Katerinas Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Kalinko Wysłałam Ci na skrzynkę wp zdjęcie Saby. W grudniu odeszła od nas Gaja, w styczniu Saba. :sad: Czy mogę Cię prosić o umieszczenie ich obok siebie? Będę bardzo wdzięczna... :sad: Quote
kalina. Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 O.k poprzerabiam...i dodam, mam wersje zapisana w której ostatni jest hermes z 10 psów zrobie od nowa...:oops: Quote
kalina. Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Przepraszam za przestój:oops: ...teraz będe zbierała pieski na drugą część,a pierwszą juz popoprawianą wstawie jutro...(myśle ze uda mi sie poprzestawiac pieski czyli samogrjce i Katerinas). P.s.Tamiczku masz animowany podpis Quote
kalina. Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Przepraszam za przestój:oops: ...teraz będe zbierała pieski na drugą część,a pierwszą juz popoprawianą wstawie jutro...(myśle ze uda mi sie poprzestawiac pieski czyli samogrjce i Katerinas). Quote
Katerinas Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 kalinaM napisał(a):Przepraszam za przestój:oops: ...teraz będe zbierała pieski na drugą część,a pierwszą juz popoprawianą wstawie jutro...(myśle ze uda mi sie poprzestawiac pieski czyli samogrjce i Katerinas). Kalina Dziekuję :-) Quote
samograj Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='kalinaM']Przepraszam za przestój:oops: ...teraz będe zbierała pieski na drugą część,a pierwszą juz popoprawianą wstawie jutro...(myśle ze uda mi sie poprzestawiac pieski czyli samogrjce i Katerinas). P.s.Tamiczku masz animowany podpis Nie udało się, może jeszcze jest szansa i prosiłabym o podanie pełnej daty przy KORKU i RUDEJ ( wtedy nie wiedziałam, że podajemy pełne daty) P.s. OFF-ując, chciałam napisać, że zawsze jestem obiektywna w ocenie i kiedy coś zuważę weryfikuję swoje zdanie - nie żebym była jak chorągiewka na wietrze - trudno byłoby Ci się odnaleźć w tak hermetycznej grupie jaką teraz tworzą dziewczyny (napisz na gg, to pogadamy, jeśli chcesz) Quote
kalina. Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Nie musza byc pełne daty:).Ale poprawie i na jutro będzie gotowe i wstawione na stronke. Quote
szarotka11 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Kalinko, a mój Morusek??? (*1991-+2007). Proszę Quote
kalina. Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Jest już tylko nie wstawiłam jeszcze na stronke;). Edit:Informuje ze 1 cz zakończona.Będe robic teraz 2 cz. Quote
szajbus Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Dziękujemy Kalinko z całego serca, za to co robisz dla naszych psinek. Prosimy, nie zapominaj o tych niechcianych, zapomnianych. Dla nas one też są ważne. Jeszcze raz dziekujemy. Quote
Katerinas Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Kalina Dziękuję :sad: :sad: siedzę i płaczę ........ Quote
samograj Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Dziękuję Kalinko!!! Wszystkie psiaki SAMOGRAJA razem!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
sota36 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Kalinko - tylko moge napisac "dziekuje". Tylko to! Ale sama wiesz, ile to dla nas znaczy, ze kiedy odwiedzamy te stronke, patrzymy w oczy naszych Przyjaciol. Bardzo dziekuje! Tyle tu psin , tyle tu znajomych ! A serce peka... Quote
tamiczek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Kalinko: :modla: :modla: :modla: :modla:Dziękujemy :calus: Quote
kalina. Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 :oops: ...dobra to czas na 2 cz hmmm może teraz schroniskowe psiaki za TM? Quote
kalina. Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 :oops: ...dobra to czas na 2 cz hmmm może teraz schroniskowe psiaki za TM? Quote
kalina. Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Checi powoli wracaja;).Kolejna reaktywacja.Moze teraz schroniskowe psiaki?Informacje str nr1. Quote
Recommended Posts