Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kalinko
Wysłałam Ci na skrzynkę wp zdjęcie Saby.
W grudniu odeszła od nas Gaja, w styczniu Saba. :sad:
Czy mogę Cię prosić o umieszczenie ich obok siebie? Będę bardzo wdzięczna... :sad:

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za przestój:oops: ...teraz będe zbierała pieski na drugą część,a pierwszą juz popoprawianą wstawie jutro...(myśle ze uda mi sie poprzestawiac pieski czyli samogrjce i Katerinas).

P.s.Tamiczku masz animowany podpis

Posted

Przepraszam za przestój:oops: ...teraz będe zbierała pieski na drugą część,a pierwszą juz popoprawianą wstawie jutro...(myśle ze uda mi sie poprzestawiac pieski czyli samogrjce i Katerinas).

Posted

kalinaM napisał(a):

Kalina
Dziekuję :-)

Posted

[quote name='kalinaM']Przepraszam za przestój:oops: ...teraz będe zbierała pieski na drugą część,a pierwszą juz popoprawianą wstawie jutro...(myśle ze uda mi sie poprzestawiac pieski czyli samogrjce i Katerinas).

P.s.Tamiczku masz animowany podpis
Nie udało się, może jeszcze jest szansa i prosiłabym o podanie pełnej daty przy KORKU i RUDEJ ( wtedy nie wiedziałam, że podajemy pełne daty)
P.s.
OFF-ując, chciałam napisać, że zawsze jestem obiektywna w ocenie i kiedy coś zuważę weryfikuję swoje zdanie - nie żebym była jak chorągiewka na wietrze - trudno byłoby Ci się odnaleźć w tak hermetycznej grupie jaką teraz tworzą dziewczyny (napisz na gg, to pogadamy, jeśli chcesz)

Posted

Dziękujemy Kalinko z całego serca, za to co robisz dla naszych psinek.
Prosimy, nie zapominaj o tych niechcianych, zapomnianych. Dla nas one też są ważne. Jeszcze raz dziekujemy.

Posted

Kalinko - tylko moge napisac "dziekuje". Tylko to! Ale sama wiesz, ile to dla nas znaczy, ze kiedy odwiedzamy te stronke, patrzymy w oczy naszych Przyjaciol.

Bardzo dziekuje!

Tyle tu psin , tyle tu znajomych ! A serce peka...

• 3 months later...
  • 1 year later...
  • Margo unlocked this topic