Iri Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 samograj napisał(a):GDZIE ZOBACZYŁAŚ, PODAJCIE MI ADRES, BO NIE MOGĘ SIĘ DOSTAĆ, COŚ MI SIE POCHRZANIŁO!!!!!:placz: :placz: :placz: witaj, widze ze juz szarotka podala Ci linka... ale tez musisz do Kalinki wyslac foto na PW swojego pupila i date ur i smierci... mowie Ci jak zobaczylam dzis to mnie az zatkalo.... i z placzu i z wrazenia.... Quote
dominolo Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 kalinaM napisał(a):Szarotko 11 dostałam moruska. Jak sie wyrobie to ok. 20 będzie gotowe:p . Szarotko nie masz wiekszego zdjęcia...?Jeśli nie to cos sie z tego avka zrobi...:p dominolo jak sie domyslam mail z bokserką Saba dostałam od ciebie...:p Tak, to ja wysłałam zdjęcie Saby Dziękuję za wstawienie! Quote
samograj Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Iri']witaj, widze ze juz szarotka podala Ci linka... ale tez musisz do Kalinki wyslac foto na PW swojego pupila i date ur i smierci... mowie Ci jak zobaczylam dzis to mnie az zatkalo.... i z placzu i z wrazenia.... To SZAJBUS podała linka - ale nie ważne KTO, cieszy mnie, że sie wspieramy wzajemnie i pomagamy sobie. IRI, dzięki , ale ja już jestem świadoma tego jak to wygląda: [quote name='samograj']DZIĘKI!!! Lepiej wyglada:loveu: Najdłużej żyła ERNUSIA, a najkrócej WHISKY i OTISEK:loveu::-( :-( :-( :placz: :placz: :placz: (dzieciaki) MOJE ODESZŁY WIEKOWE, TYLE LAT RAZEM!!!:placz: :placz: :placz: UZUPEŁNIAM DATY (bo podałam tylko rok) KOREK 03.11.1989 -19.09.2003 (KOREK to właściwie WOJAN) RUDA 03.01.1991 - 19.07.2005 (RUDA to właściwie SONATA) Ja dopiero teraz zauważyłam, że ich daty są zbieżne pod względem dnia urodzin i odejścia:crazyeye: (jakoś nigdy tego nie analizowałam, dopiero teraz zagladnęłam do ich rodowodów i załapałam to) Ich imiona podałam tak sobie, do wiadomości, nic nie zmieniaj, bo ważniejsze jest jak na NIE wołaliśmy!!! Jeszcze powinnam dodać FRAJDĘ Samograj 10.03.1996 - 10.02.2004 (o takiej zbieżności też nie wiedziałam, bo potem miałam duuuuże problemy i w tym roku zmarł mój TATA-dobrze, że zapisałam w książeczce zdrowia datę) To suczka z naszej hodowli, córka RUDEJ, która została wyciągnięta ze schronu i spędziła z nami swoje ostatnie chwile (niecały rok była z nami-od czerwca 2003-wtedy KOREK był po wylewie, a RUDA po operacji nowotworu ,a po odejściu KORKA zawitały do nas 2 nowe psiaki -HASZCZAKI (które troche rozruszały staruszkę RUDĄ- i zaraz po odejściu FRAJDY,urodziła się nasza kochana ŻMIŁECZKA z Gończaków!!!:loveu: ) JAK WIDZICIE ROK PO ROKU TRACIŁAM PSIAKI!!!:placz: :placz: :placz: 2003, 2004 i 2005 Frajdę prześlę na PW!!! MAM NADZIEJĘ, ŻE WSTAWISZ FRAJDĘ OBOK RUDEJ!!! Wprowadziłam powyższe poprawki, weszłam na stronkę i nic nowego nie zobaczyłam, więc pomyślałam, że jest jakis nowy adres i dodane nowe psy , a ja go nie posiadam!!! Quote
Iri Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 aha... no dobrze, rozumiem:-)) napisalam szarotka bo pisalam akurat u niej, i sie pomylilam, ale nie mialam czasu poprawic... trzymaj sie cieplo Quote
kalina. Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Tamiczku przepraszam.Ale chyba nie mam Twojego zdjęcia...nie mam tych 1 zdjęc za czsów 1 'pigulki'dlatego zdjęcia zbierałam od nowa jakbym mogła prosic jeszcze raz o date(i fotke:oops: ).Są nowe psieski w TM na stronce... P.S-Iri ja słysze muzyke Quote
samograj Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Kalinko, mam pytanko: czy wstawienie Frajdy tak aby wszystkie moje trzy ogary były razem jest możliwe (np.pod RUDĄ czyli zamienić miejscami z SABĄ Dominolo-bardzo mi na tym zależyby FRAJDA - córka RUDEJ była jak najbliżej niej) czy jesteś w stanie poprzestawiać już wklejone fotki i zauważyłam że Korek i Ruda nie mają poprawionej (pełnej) daty - czy to będzie poprawione? Odwaliłaś kawał dobrej roboty, bardzo Ci dziekuję:loveu: :loveu: :loveu: I nie gniewaj się, że mam takie wymagania i cię zamęczam:loveu: :loveu: :loveu: Quote
kalina. Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Postaram sie poprawić:oops: .Ale nie wiem czy mi sie uda:oops: . Quote
Aga76 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Kalinko, czy w pełnej wersji będzie podkład muzyczny? Wcześniej słyszałam piosenkę, a obecnie już nie ....:sadCyber: Quote
Anja33 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Kalinko Serdecznie Dziękuje nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy raz jeszcze WIELKIE DZIĘKI Quote
szarotka11 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Kalinko oczywiście to zdjęcie Moruska, które wybralaś może byc. Dzieki:lol: Quote
Radek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Kalino, bardzo dziękuję za umieszczenie Norci. Quote
kalina. Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Mi muzyka działa,nie wiem dlaczego Wam nie działa:hmmmm:. Quote
Aga76 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 kalinaM napisał(a):Mi muzyka działa,nie wiem dlaczego Wam nie działa:hmmmm:. Może to coś u mnie szwankuje, wciąż cisza... :puppydog: Quote
kalina. Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 http://teczowymost.netblog.pl A teraz?Mi działa/ładuje sie gdzies tak ok 2-3 sekund... Widze że fajnie wyglądają te słowa od Was...myśle że wygodniej będzie dodawac je samemu poprzez dodaj komentarz:). Quote
Aga76 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ładuje się w miarę przyzwoicie, ale wciąż cisza - głośniki na max... przez dodaj komentarz wstawię coś od siebie. Quote
kalina. Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Ago76 może to wina przeglądarki...jaka masz?. P.S.Do soty36 jeśli chcesz moge dodac Twoje słowa albo Ty sama możesz je dodać...:). Quote
samograj Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Potrzebuję instrukcji jak mam wpisać komentarz, aby nie był ANONIMOWY!!! CZY MAM SIĘ ZAREJESTROWAĆ??? CO WPISAĆ W WOLNE POLE w ADRESIE??? Quote
kalina. Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Kasujesz napis anonimowy i wpisujesz np:samogaj... Quote
Aga76 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 kalinaM napisał(a):Ago76 może to wina przeglądarki...jaka masz?. P.S.Do soty36 jeśli chcesz moge dodac Twoje słowa albo Ty sama możesz je dodać...:). mozilla i explorer (wcześniej mi działało) Quote
tamiczek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='tamiczek']Może byc takie?: w całej okazałości: (i kawałek mnie) Zdjecie caly czas bylo a daty zaraz poszukam ja tez pzepraszam i dziekuje Quote
Monia70 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Siedzę i znów płaczę:-( :-( Ona była taka piękna:loveu: Kalinko DZIĘKUJĘ !!! Brak mi słów,i łzy lecą ciurkiem..... Patrzę na Nią i tak barzdo Ją kocham.Ciągle i nadal... Boże ,dlaczego odeszła tak szybko?????????????????????? Quote
Monia70 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Jak do tej pory to Melcia jest przewodniczką psiaków za TM. Odeszła w 2002 r.... Quote
tamiczek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Tami urodził się 2.9.2000 odszedł od nas 17 kwietnia w poniedziałek wielkanocny 2006 Quote
Recommended Posts