Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpadłam na taki pomysł żeby zrobic takie 'graficzne streszczenie psów za Tm...W ferie ruszay wszystko od nowa
Prosze o przesyłanie mi zdjęć psa na PW lub m@ila wraz z imieniem i datą urodzenia i śmierci bądź jak kto woli z samą date śmierci.
(:(:(:()

Przesylajcie zdjecia na maila lub na PW.Zdjecia najlepiej 'z profilu'.Z datami ur. i sm.Ale nie jest to konieczne.

To pierwsze graficzne streszczenie jest już nieaktualne pod względami grafiki i estetyki...

Nowa wersja na www:

(Pierwsza czesc)

----------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem zdecydowanie za. Świetny pomysł. Jakoś postaram się zeskanować zdjęcie mojego Dinusia. Później (gdy wykonasz tę pracę) zrobić nowy temat i najlepiej żeby został przyklejony,

[SIZE="1"]PS Aby tylko nick był mniejszą czcionką niż imię i będzie super. No i data urodzenia i śmierci (chociaż sam rok, np. 1994-2004) mógłby się przydać. Pomysł super!.

Posted

pho co new temat??;)
:)jak sie juz to "przyjmie"to pozmieniam tytuł topicu i na 1 str wkleje te okienka/tabelki z psami za TM:]:-(
przesyłajcie mi zdjecia najlepiej na PW;).

Posted

kalinaM napisał(a):
fotke na maila lub na Pw a ja ide zaraz kombinować nad grafiką:)I piszcie imię psa oraz date urodzin i śmierci(:-( ).

a moze nie pisac na owej storonce data s,mierci tylko odejscia za TM ?

Posted

Kalinko - Atos urodziil sie 15 grudnia!! Moze podpisy opiekunow zrobic ciut wyrazniejsze, co? A czy daloby sie zrobic odsylacze do wspomnien o psiaku tez? Nie mysl, ze marudze, mam takie pomysly i tak Cie podziwiam za inwencje i jestem bardzo wdzieczna, a najlepszym znakiem jest to - uwierz na slowo - ze kiedy zobaczylam Tonia - w oczach pokazaly sie lzy. Dziekuje!

Posted

Kalinko - u Atosa data urodzin sie nie zgadza - ma byc 15 grudnia. Wiadomo, takie drobne niescislosci sie zdarzaja. No i mysle, ze moze nicki opiekunow troche wieksze ... Ale to moja i tylko moja propozycja