Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

7 piechów już zrobione teraz sobie wezme informacje ze starego streszczenia i poszukam innych psów.Jak mi się już jedna strona wypełni to ja wstawie;).(strona z psami)

Posted

Na 1 str pojawiła się legenda nowej wersji tak wyglądac będą zdjęcia, i jak może być?:oops: :)(zdjęcia sa na niebieskim tle,daty bedą czarne tak jak reszta tekstu).

Posted

Dziękuje samograjko.

Przepraszam że jeszcze tego nie zrobiłam ale przez ostatnie dni nie miałam niestety czasu na graficzne szaleństwa i jeszcze do tego na 'ferie' zjechało sie rodzeństwo które beszczelnie przywłaszczyło internet:mad: .Ale spoko:cool1: .W ferie napewno to skończe.

Posted

Kamila wzruszyłam się widząc mojego Raptuska w legendzie na pierwszej stronie.
Jesteś WIELKA. Dziękuję za to co robisz dla naszych przyjaciół.

Posted

Wpadłam na pomysł aby zrobić bloga o psach dogomaniaków za TM...wstawie tam tą całą'grafike'.Marzy mi sie aby dac tam jeszcze tą muzyke: Gdzekolwiek jesteś Titanic cover ale bez słów,nie moge nigdzie takiej znaleść:placz: .Sota na pierwszej stronie.Dziś się za to wezme(jak wyexmituje sie starsze rodzeństwo).

Posted

Jeśli chcecie zobaczyć podkreślam niepełną;) wersje to adres "stronki" też niepełnej własnie podaje...tam jeszcze się zmieści dużo psów...jak zapełnie przez ten tydzień to dopiero wstawie do stronki pełną pierwszą część;) .Streszczenie bedzie tu i tam.Dałam takie jasne tło do str. aby były widoczne napisy.