Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a co do odsyłaczy to mogłoby być np tak:że pod grafiką(w poście)było by:
Oto linki które odeśla cie do wpomnien danego psa:
Atos(i po kliknieciu w "Atos" wchodziło by sie to wpomnieniowego topicu...tak?)

P.s-dzięki.

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kalinaM']wpadłam na taki oto pomysł...mianowicie aby zrobic cos takiego jak poswiata ala dogomaniacy w pigułce tylko że mi chodzi o to aby to były psy dogomaniaków za TM[:-( ]...Ja mogła bym wykonac cała grafike....wy byście mi tylko dali zdjecia...co o tym sądzicie...

Więc prosze o przesłania mi zdjęcia psa na PW lub m@ila wraz z imieniem i datą urodzenia i śmierci bądź jak kto woli z sama datą śmierci.
(:(:(:()[/quo

genialny pomysł, posyłam zdjęcie Rubinki

Posted

Kalinko - Dziękuje za super pomysl dla Nas-Dogomaniaków i dla naszych ukochanych, pożegananych Psiach Przyjaciół!
Przesyłam Ci na PW dane i fotke mojego Oskarka.
Pozdr serdecznie

Posted

Mój Otisek bedzie chyba najmłodszy........:-(
A idea cudna, nie dziwne, ze przypadła nam do gustu. Oby więcej ludzi mieło tego typu pomysły i chęć ich wykonania przede wszystkim

Posted

A czy my nie mozemy prosic admina o podpiece tej smutnej galeryjki na sama gore, nad ten niebieski paseczek, Zeby widac ja bylo, ze cos takiego jest zaraz jak sie te czesc dogomanii otworzy? Byloby to mile - to taka zrobilaby sie wizytowka TM? Mysle, ze wiecie o co mi chodzi.

• 2 weeks later...
Posted

czekam na nastepne foty...
a wpadłam na taki pomysł zrobiłam też prezentacje/animacje w powerpoincie czy może ktoś wie jak można taką prezentacje gdzieś wrzucić a potem pokazać/wkleić tu?

Posted

dzisiaj biore sie za następne piechy a ja powielam moje pytanie...

a wpadłam na taki pomysł zrobiłam też prezentacje/animacje w powerpoincie czy może ktoś wie jak można taką prezentacje gdzieś wrzucić a potem pokazać/wkleić tu?