Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kalinaM napisał(a):
Hej!

Jutro lub w sobote będzie pełna wersa.Fotki mozna tu do watku,na pw lub na maila.

Aga_Mazury czy w dacie nie ma błędu.Czy nie powinno być 1989;) ???.

oj ....:eviltong:

Posted

Moniu70 Twój piesek już jest dodany, anko12 Twój też, na wieczór będzie gotowe tzn wstawie gotową wersje na stronke www.
Moge zrobić dodatkowa 'rubryke' na tej stronce... czyli Wy np tutaj czy na pw moglibyście napisac cos od siebie dla swoich piesków a ja to wkleje na stonke...

Posted

[quote name='kalinaM']Moniu70 Twój piesek już jest dodany, anko12 Twój też, na wieczór będzie gotowe tzn wstawie gotową wersje na stronke www.
Moge zrobić dodatkowa 'rubryke' na tej stronce... czyli Wy np tutaj czy na pw moglibyście napisac cos od siebie dla swoich piesków a ja to wkleje na stonke...

Mnie podoba się pomysł z napisaniem kilku słów do tęczowych aniołków. Niestety od strony technicznej zupełnie się nie wiem, jakby to miało wyglądać...

Posted

kalinaM napisał(a):
Aga napisy byłyby pod 'zdjęciem' z psami za Tm(:().

Dziękuję za wyjaśnienie, w takim razie do każdego mojego aniołka napiszę oddzielnie.

Posted

pieknie zrobilas ....tak sie poplakalam jak zobaczylam Ernusie! ale jak pieknie Kalinko to zrobilas, jestes niesamowita! serdeczne dziekujemy! szkoda tylko ze juz za TM Ernusia ... tak mi strasznie przykro! a dopiero dzis weszlam tu, zupelnie zapomnialam o tej stronie!
j3eszcze raz wielkie dzieki!!

Posted

Iri napisał(a):
pieknie zrobilas ....tak sie poplakalam jak zobaczylam Ernusie! ale jak pieknie Kalinko to zrobilas, jestes niesamowita! serdeczne dziekujemy! szkoda tylko ze juz za TM Ernusia ... tak mi strasznie przykro! a dopiero dzis weszlam tu, zupelnie zapomnialam o tej stronie!
j3eszcze raz wielkie dzieki!!

GDZIE ZOBACZYŁAŚ, PODAJCIE MI ADRES, BO NIE MOGĘ SIĘ DOSTAĆ, COŚ MI SIE POCHRZANIŁO!!!!!:placz: :placz: :placz:

Posted

Szarotko 11 dostałam moruska.

Jak sie wyrobie to ok. 20 będzie gotowe:p .

Szarotko nie masz wiekszego zdjęcia...?Jeśli nie to cos sie z tego avka zrobi...:p

dominolo jak sie domyslam mail z bokserką Saba dostałam od ciebie...:p

Posted

WSZYSTKO PIEKNE TYLKO SZKODA ŻE TAMICZEK ZNÓW SIĘ NIE ZAŁAPAŁ :ROLL: cHOCIAŻ PROSZĘ JUZ CHYBA OD POCZĄTKU TRWANIA PIGUŁKI.............................................................

jAK NIE TO TO NIE TRUDNO JAKOS SIE Z TYM POGODZE :-(