NB Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 świetny pomysł :) Za kilka dni Ci dam znać ( zdjęcia, itp ;) Quote
kalina. Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Hej! Jutro lub w sobote będzie pełna wersa.Fotki mozna tu do watku,na pw lub na maila. Aga_Mazury czy w dacie nie ma błędu.Czy nie powinno być 1989;) ???. Quote
Aga_Mazury Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 kalinaM napisał(a):Hej! Jutro lub w sobote będzie pełna wersa.Fotki mozna tu do watku,na pw lub na maila. Aga_Mazury czy w dacie nie ma błędu.Czy nie powinno być 1989;) ???. oj ....:eviltong: Quote
Radek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Czy możesz dodać moją Norcię? Nora 6.05.2001-4.06.2006 :-( Quote
Monia70 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Kalinka, zapytam po raz 3 bo nie widzę swojej Meli :oops: .Czy doszło Jej zdjecie??? Jesli nie możesz Jej umieścic to zrozumiem tylko powiedz.... Quote
kalina. Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Monia,a gdzie wysyłałas zdjęcie? Quote
Anja33 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 I ja też zapytam dlaczego Kcpra też jeszcze nie ma wysyłałam zdjęcie na twoje Pw Quote
kalina. Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Słuchajcie musze przystopowac.Nie będe narazie na dogo czesto... Zarypali kompa wirusami.spadam...Ale weekend będzie gotowe.Na stronie jest wersja niepelna... Quote
Monia70 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Wysłałam 22 stycznia pod ten adres [email protected] Quote
kalina. Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Dostałam takiego jednego maila ze zdjęciem i data...piesek miał na imie Sonia... Quote
kalina. Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Moniu70 Twój piesek już jest dodany, anko12 Twój też, na wieczór będzie gotowe tzn wstawie gotową wersje na stronke www. Moge zrobić dodatkowa 'rubryke' na tej stronce... czyli Wy np tutaj czy na pw moglibyście napisac cos od siebie dla swoich piesków a ja to wkleje na stonke... Quote
Aga76 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='kalinaM']Moniu70 Twój piesek już jest dodany, anko12 Twój też, na wieczór będzie gotowe tzn wstawie gotową wersje na stronke www. Moge zrobić dodatkowa 'rubryke' na tej stronce... czyli Wy np tutaj czy na pw moglibyście napisac cos od siebie dla swoich piesków a ja to wkleje na stonke... Mnie podoba się pomysł z napisaniem kilku słów do tęczowych aniołków. Niestety od strony technicznej zupełnie się nie wiem, jakby to miało wyglądać... Quote
kalina. Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Aga napisy byłyby pod 'zdjęciem' z psami za Tm(:(). Quote
samograj Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Kalinko, nie otwiera mi sie strona, czy uzupełniłaś daty KORKA i RUDEJ i czy dołozyłas obok RUDEJ jej córkę FRAJDĘ, tak jak prosiłam w moim poscie??? Quote
Aga76 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 kalinaM napisał(a):Aga napisy byłyby pod 'zdjęciem' z psami za Tm(:(). Dziękuję za wyjaśnienie, w takim razie do każdego mojego aniołka napiszę oddzielnie. Quote
kalina. Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Samograj frajda dodana.Mi też sie strona nie otwiera,nie moge sie zalogowac... Quote
Iri Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 pieknie zrobilas ....tak sie poplakalam jak zobaczylam Ernusie! ale jak pieknie Kalinko to zrobilas, jestes niesamowita! serdeczne dziekujemy! szkoda tylko ze juz za TM Ernusia ... tak mi strasznie przykro! a dopiero dzis weszlam tu, zupelnie zapomnialam o tej stronie! j3eszcze raz wielkie dzieki!! Quote
samograj Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Iri napisał(a):pieknie zrobilas ....tak sie poplakalam jak zobaczylam Ernusie! ale jak pieknie Kalinko to zrobilas, jestes niesamowita! serdeczne dziekujemy! szkoda tylko ze juz za TM Ernusia ... tak mi strasznie przykro! a dopiero dzis weszlam tu, zupelnie zapomnialam o tej stronie! j3eszcze raz wielkie dzieki!! GDZIE ZOBACZYŁAŚ, PODAJCIE MI ADRES, BO NIE MOGĘ SIĘ DOSTAĆ, COŚ MI SIE POCHRZANIŁO!!!!!:placz: :placz: :placz: Quote
szarotka11 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Kalinko poslałam Ci chyba w czwartek mojego Moruska. Tak chciałabym zobaczyć go na Twoim TM Quote
samograj Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='szajbus']http://teczowymost.netblog.pl/ DZIĘKI SZAJBUS!!! ZAWSZE JESTEŚ TAM, GDZIE CIĘ POTRZEBA:loveu: :loveu: :loveu: KIEDY BĘDZIE PEŁNA WERSJA , ZE WSZYSTKIMI NASZYMI KOCHANYMI PSIAKAMI (ciekawa jestem jak Ci sie udało FRAJDĘ wpasować) Quote
kalina. Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Szarotko 11 dostałam moruska. Jak sie wyrobie to ok. 20 będzie gotowe:p . Szarotko nie masz wiekszego zdjęcia...?Jeśli nie to cos sie z tego avka zrobi...:p dominolo jak sie domyslam mail z bokserką Saba dostałam od ciebie...:p Quote
tamiczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 WSZYSTKO PIEKNE TYLKO SZKODA ŻE TAMICZEK ZNÓW SIĘ NIE ZAŁAPAŁ :ROLL: cHOCIAŻ PROSZĘ JUZ CHYBA OD POCZĄTKU TRWANIA PIGUŁKI............................................................. jAK NIE TO TO NIE TRUDNO JAKOS SIE Z TYM POGODZE :-( Quote
Aga76 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Kalinko, ja mam pytanko, czy tylko u mnie nie słychać muzyki? Oglądam i oglądam, czekam i jendak u mnie cisza :-( Quote
Recommended Posts