Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 799
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaj jest u nas od 8 czerwca, ponad 3 miesiace.
W tym czasie Perelka pojechala do domku a on nadal bezdomny.
Ogloszenia musze nowe porobic, moze jak wymienimy fotki to sie ruszy :shake:
Zal mi Kaja, patrze na niego codziennie wiedzac, że nikt nie chce mu dac domu. U nas ma miejsce na czas nieograniczony, tylko liczylam, ze pojdzie szybko do domciu i bede mogla wziac innego psiaka :cool3:

Posted

tak, dosc dlugo, jak na ladnego, mlodego psa.
forki sa super, co Ty chcesz wymieniac, oszalalas! nawet sie nie waz :D
trzeba czekac, az odpowiednia osoba go zobaczy i wznawiac ogloszenia, by go nie przeoczyla w tlumie bezdomnych.

Posted

Kajek ma w nosie poszukiwania domku, dobrze mu gdzie jest... a żeby nam udowodnic, to pokazuje swoje Nowe Ja. Na spacerze nie dosc, ze sadzi sie do psow...to zaczął do ludzi! Zrobił sie z niego nieprzewidywalny pies! W domu jest przekochany, chociaz uzurpator - nie powiem, pcha sie na kolana jak tylko zauwazy, ze Karolina idzie czy ktorys ze zwierzaków...Uwaga musi byc skupiona na nim. Nie przejawia jednak agresji, raczej jest mocno rozczarowany, że go spycham z kolan i biore np. dziecko ;)

Przy okazji zapraszam na bazarek dla Saszki i Lisia:
http://www.dogomania.pl/threads/215197-Mini-Ksi%C4%99garnia!Ponad-80-pozycji!Podr%C4%99czniki-bajki-horrory-i-wiele-innych!-Do-3.10.11?p=17704058#post17704058

Posted

w pierwszej chwili pomyslalam,ze ta sunia ma kolory identyczne, jak nasza Kama...... zgrozo....

ja juz pomalu mam dosc, walczymy z wiatrakami. nas dogomanow jest zaledwie procent w porownaniu z tymi, ktorzy dodaja nam kolejnych ofiar. :( to sie nie skonczy za naszych czasow :(

Posted

Bylam, widzialam.
Kajek wlasnie smacznie lula. Pańcia w domu, wiec trzeba udawac, ze jest sie grzecznym ;) Na porannym spacerze wyganial sie wraz z kolega, wolnym strzelcem z sasiedniego bloku. Chlopaki czuja do siebie miętę i musze kontrolowac zabawe, gdyz momentami wygladaja jakby zerwali sie z Parady Rownosci ;)