Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

salo napisał(a):
Mieszkam w Poznaniu, a dzielnica zwie się Dębiec ;) .

Oki, to już wszystko rozumiem.
Najprawdopodobniej ja Ci ją przywiozę pociągiem, na razie najważniejsza pierwsza noc no i zbieramy na sterylkę i przechowanie parę dni po zabiegu suni u weta. To nam da parę dni na dogranie transportu.

Posted

Właśnie się dowiedziałam , że matka tej mojej znajomej, u której wynajmuję mieszkanie, nie życzy sobie, aby ktoś tam w tym mieszkaniu mieszkał. A ja myślałam, że Żanetka ją o tym powiadomiła. I jest, kurde, problem, trzeba to jutro jakoś wyjaśnić, bo skoro ona nie powiedziała, a jej matka o tym nie wie to może być problem. I to wielki. Muszę to jutro z tą jej matką wyjaśnić, bo tak być nie może. Ta informacja spadła na mnie przed chwilą jak grom z jasnego nieba. Słowo daję, nie wiedziałam, że aż tak się sprawy pokomplikują :( .

Posted

No właśnie, nie dobrze, a ja myślałam, że Żaneta jej o wszystkim powiedziała, a tu się okazuje , że jej matka o niczym nie wie i , że sobie nie życzy , aby ktoś te mieszkanie wynajmował pod nieobecność Żanety. Chora sytuacja, naprawdę, bo sądziłam, że będziemy z Rafałem wynajmować, a się okazuje, że mamy stąd, za przeproszeniem, spieprzać :(:(:( .

Posted

Mam propozycję - jeśli weterynarz zgodzi się wziąć suczkę na zabieg sterylizacji /na sterylke w chwili obecnej nie mam, ale padły deklaracje, więc może się uzbiera/ i przetrzyma ją 10 dni to ja zabiorę sunię po tym czasie do DT bezpłatnego.

Posted

[quote name='Basia1968']Mam propozycję - jeśli weterynarz zgodzi się wziąć suczkę na zabieg sterylizacji /na sterylke w chwili obecnej nie mam, ale padły deklaracje, więc może się uzbiera/ i przetrzyma ją 10 dni to ja zabiorę sunię po tym czasie do DT bezpłatnego.

Do weterynarza będę dzwonić dopiero jutro i też miałam zamiar prosić go o przetrzymanie suni te 10 dni, wtedy będziemy mieli więcej czasu na szukanie tymczasu.

Jak Elza pójdzie do DS to jak nie będzie innej możliwości wezmę suczkę do siebie.

[SIZE="3"]
Pragnę serdecznie zaprosić wszystkich na bazarek, którego celem jest wybór imienia tej pięknej suczce:

Z tego wątku:
http://www.dogomania.pl/threads/204237-Cudowna-maleńka-sunia-na-ulicy-!!-Pilnie-DT-prosimy-o-pomoc-!-(

LINK DO BAZARKU!

Sunia jest w bardzo kiepskiej sytuacji bo nie mamy dla niej żadnego miejsca :placz:

Posted

Ale ile by kosztowało te 10 dni w lecznicy ?? Pewnie sporo ... :( .

Jest mi bardzo przykro, że nie mogę pomóc, chociaż bardzo chciałam . Teraz mi głupio, ale to naprawdę nie jest moja wina :'( .

Posted

salo napisał(a):
Ale ile by kosztowało te 10 dni w lecznicy ?? Pewnie sporo ... :( .

Jest mi bardzo przykro, że nie mogę pomóc, chociaż bardzo chciałam . Teraz mi głupio, ale to naprawdę nie jest moja wina :'( .

10 zł doba. Pieniądze na sterylizację już są :)

Nikt nie ma do Ciebie pretensji ;) to nie Twoja wina i tak wielkie dzięki za chęci! :multi:

katarzyna09 napisał(a):
Salo,chciałaś dobrze...Ty teraz działaj w swojej sprawie,bo zostaniesz bez dachu nad głową.

Dokładnie :)

Kerian napisał(a):
Link do bazarku nie działa :(

Już działa ;) źle link skopiowałam.

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Ufff zapisuje sie u Sunieczki.
Widze, ze sytuacja opanowana i Basia zabierze malą, ciesze sie ogromnie!
A co to za filmik, przekierowuje tylko na ImageShack :(

Jeszcze nie wiadomo gdzie sunia pójdzie po zabiegu.
Ja mam nadzieję że stanie się cud i w ciągu tych 10 dni znajdzie dom :)