katarzyna09 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Luzia napisał(a):Salo czy Ty mieszkasz w tym Dębnie za Gorzowem Wielkopolskim? Luziu,Salo mieszka teraz w Poznaniu. Quote
Luzia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Co do kosztów to z tego co pamiętam to wychodzi coś między 100-150 zł/ Quote
Salo Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Mieszkam w Poznaniu, a dzielnica zwie się Dębiec ;) . Quote
Luzia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 salo napisał(a):Mieszkam w Poznaniu, a dzielnica zwie się Dębiec ;) . Oki, to już wszystko rozumiem. Najprawdopodobniej ja Ci ją przywiozę pociągiem, na razie najważniejsza pierwsza noc no i zbieramy na sterylkę i przechowanie parę dni po zabiegu suni u weta. To nam da parę dni na dogranie transportu. Quote
Salo Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Właśnie się dowiedziałam , że matka tej mojej znajomej, u której wynajmuję mieszkanie, nie życzy sobie, aby ktoś tam w tym mieszkaniu mieszkał. A ja myślałam, że Żanetka ją o tym powiadomiła. I jest, kurde, problem, trzeba to jutro jakoś wyjaśnić, bo skoro ona nie powiedziała, a jej matka o tym nie wie to może być problem. I to wielki. Muszę to jutro z tą jej matką wyjaśnić, bo tak być nie może. Ta informacja spadła na mnie przed chwilą jak grom z jasnego nieba. Słowo daję, nie wiedziałam, że aż tak się sprawy pokomplikują :( . Quote
Salo Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 No właśnie, nie dobrze, a ja myślałam, że Żaneta jej o wszystkim powiedziała, a tu się okazuje , że jej matka o niczym nie wie i , że sobie nie życzy , aby ktoś te mieszkanie wynajmował pod nieobecność Żanety. Chora sytuacja, naprawdę, bo sądziłam, że będziemy z Rafałem wynajmować, a się okazuje, że mamy stąd, za przeproszeniem, spieprzać :(:(:( . Quote
Basia1968 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Mam propozycję - jeśli weterynarz zgodzi się wziąć suczkę na zabieg sterylizacji /na sterylke w chwili obecnej nie mam, ale padły deklaracje, więc może się uzbiera/ i przetrzyma ją 10 dni to ja zabiorę sunię po tym czasie do DT bezpłatnego. Quote
Luzia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='Basia1968']Mam propozycję - jeśli weterynarz zgodzi się wziąć suczkę na zabieg sterylizacji /na sterylke w chwili obecnej nie mam, ale padły deklaracje, więc może się uzbiera/ i przetrzyma ją 10 dni to ja zabiorę sunię po tym czasie do DT bezpłatnego. Do weterynarza będę dzwonić dopiero jutro i też miałam zamiar prosić go o przetrzymanie suni te 10 dni, wtedy będziemy mieli więcej czasu na szukanie tymczasu. Jak Elza pójdzie do DS to jak nie będzie innej możliwości wezmę suczkę do siebie. [SIZE="3"] Pragnę serdecznie zaprosić wszystkich na bazarek, którego celem jest wybór imienia tej pięknej suczce: Z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/204237-Cudowna-maleńka-sunia-na-ulicy-!!-Pilnie-DT-prosimy-o-pomoc-!-( LINK DO BAZARKU! Sunia jest w bardzo kiepskiej sytuacji bo nie mamy dla niej żadnego miejsca :placz: Quote
Salo Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ale ile by kosztowało te 10 dni w lecznicy ?? Pewnie sporo ... :( . Jest mi bardzo przykro, że nie mogę pomóc, chociaż bardzo chciałam . Teraz mi głupio, ale to naprawdę nie jest moja wina :'( . Quote
katarzyna09 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Salo,chciałaś dobrze...Ty teraz działaj w swojej sprawie,bo zostaniesz bez dachu nad głową. Quote
Basia1968 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 To mamy mniej więcej ustalone co i jak. Teraz najważniejsze te 10 dni i sterylka. Będzie dobrze!!! Quote
Luzia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 salo napisał(a):Ale ile by kosztowało te 10 dni w lecznicy ?? Pewnie sporo ... :( . Jest mi bardzo przykro, że nie mogę pomóc, chociaż bardzo chciałam . Teraz mi głupio, ale to naprawdę nie jest moja wina :'( . 10 zł doba. Pieniądze na sterylizację już są :) Nikt nie ma do Ciebie pretensji ;) to nie Twoja wina i tak wielkie dzięki za chęci! :multi: katarzyna09 napisał(a):Salo,chciałaś dobrze...Ty teraz działaj w swojej sprawie,bo zostaniesz bez dachu nad głową. Dokładnie :) Kerian napisał(a):Link do bazarku nie działa :( Już działa ;) źle link skopiowałam. Quote
katarzyna09 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Tak,tylko co z dzisiejszą nocą?O której trzeba ja stamtąd zabrać?Boziu i gdzie? Quote
Salo Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Przepraszam Was raz jeszcze, dziewczyny :( . Jakby co, to parę groszy podeślę na pieska, gdyby trzeba było. :(:(:( . Quote
Kerian Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Przepraszam za mały off-top, ale cały czas chodzi za mną ten film... zrobiłam screen - po prostu szok :-( http://www.youtube.com/watch?v=c4IpetoV5NY&feature=player_embedded Quote
fiorsteinbock Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ufff zapisuje sie u Sunieczki. Widze, ze sytuacja opanowana i Basia zabierze malą, ciesze sie ogromnie! A co to za filmik, przekierowuje tylko na ImageShack :( Quote
Kerian Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Przepraszam, miałam ten screen wrzucić w temacie innej suni, tam był podany link do filmu o eutanazji. Zajrzyjcie do suni, tam będzie też link do tego filmu. Jeszcze raz przepraszam. http://www.dogomania.pl/threads/203454-RAWEN-!!!-Bardzo-pilne-!!!!!-DT-potrzebny-na-wczoraj?p=16425930#post16425930 Quote
Luzia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Ufff zapisuje sie u Sunieczki. Widze, ze sytuacja opanowana i Basia zabierze malą, ciesze sie ogromnie! A co to za filmik, przekierowuje tylko na ImageShack :( Jeszcze nie wiadomo gdzie sunia pójdzie po zabiegu. Ja mam nadzieję że stanie się cud i w ciągu tych 10 dni znajdzie dom :) Quote
Luzia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 salo napisał(a):Będę obserwować ten wątek. Zapraszam również na bazarek :) przyda się pomoc w podrzucaniu :) Quote
Recommended Posts