Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zobaczymy jak się wszystko ułoży, na razie wychodzi na to że nawet ten łańcuchowy tymczas nam nie pomoże, bo znajoma się nie odzywa :(
A pies ma czas do wieczora..

Posted

A przywieziecie mi ją do Poznania? Ja właśnie teraz mieszkam w niewielkim mieszkanku, no, ale skoro to mały piesek i na tymczas, to czemu nie ...

Posted

Luzia napisał(a):
Jak ją widziałam po raz pierwszy była zadbanym psiakiem z błyszczącą sierścią .. nawet głodna nie była..

Luzia, to widocznie jednak wczesniej miala dom????

Posted

Tak , tak, musicie zorganizować transport, bo ja , ani mój kolega (z którym aktualnie wynajmujemy mieszkanie znajomej - nie ma jej i nie będzie przez dłuższy czas) nie ma auta. Nie mamy ani auta, ani żadnego innego transportu, więc musielibyście mi przywieźć tego psa. Mieszkamy na Dębcu w Poznaniu.

Posted

salo napisał(a):
A przywieziecie mi ją do Poznania? Ja właśnie teraz mieszkam w niewielkim mieszkanku, no, ale skoro to mały piesek i na tymczas, to czemu nie ...

Ojej, czy to moze byc prawda??? Ale to kawal drogi, jak to zrobic?

Posted

Super Salo! Wielkie dzięki!
Tylko dziś i tak już nic nie załatwimy a sucz przed nocą musi zniknąć.
Jutro najwyżej zadzwonię do weterynarza o sterylkę to będzie kilka dni z głowy a potem zbieramy kasę na transport i inne wydatki.
Tylko co z nią dziś zrobić

Posted

Jeśli oferujesz DT bezpłatny, to możecie zadzwonić do Asi z hoteliku w Brzyściu, oni często jeżdżą do Poznania, pewnie mogłaby u nich przeczekać do wyjazdu (niestety pewnie za opłatą)! Mogę dołożyć 20 zł na inny transport!

Posted

Cleo2008 napisał(a):
Ojej, czy to moze byc prawda??? Ale to kawal drogi, jak to zrobic?

Tak, prawda. Na tymczas mogę takiego małego pieska wziąć, zwłaszcza, że już w Śremie nie mieszkam. A mój kolega, Rafał , powiedział, że piesek jemu przeszkadzać nie będzie więc ... ;) .

Posted

Cleo2008 napisał(a):
A jakie sa koszty transportu?

kilka dni temu na Dogo strona główna,widziałam takie ogłószenie
za cene paliwa dowiozę zwierzaka na terenie Polski...teraz szukam go ale nie udaje mi się znależć,może wy wiecie jak odszukać i może akurat się przyda małej

Posted

Cleo2008 napisał(a):
Gdzie ona jest? Nie da sie wyblagac o przedluzenie na te jedna noc?

No właśnie nie da rady bo ona do kotów nie za bardzo, a tam jest kot który do niej też nie pała miłością. Poza tym nie ma zgody rodziny..