Luzia Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 gochna napisał(a):Luiza wpadnij jutro do mnie to też coś na bazarek dorzucę Dzięki! Na pewno wpadnę :) Quote
fiorsteinbock Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Dawno nie zagladalam i czytam, ze mala zrobila sobie mały "wypad" na miasto ;) Dobrze, ze juz jest bezpieczna! Cioteczki, ja dopiero na poczatku miesiaca moge podrzucic pare grosiakow. Dzis juz dudnie pustkami :( Quote
Luzia Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Cioteczki, ja dopiero na poczatku miesiaca moge podrzucic pare grosiakow. Dzis juz dudnie pustkami :( W pełni Cię rozumiem moja droga :( Nie tylko u Ciebie bidnie ja to już na minusowym minusie jestem przez te psiny biedne. Ale cóż robić. Quote
Luzia Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Doszło 100 zł od Katarzyny09 :loveu: Bardzo dziękuję ! Quote
Salo Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Hej. Chciałam Was powiadomić, że już mieszkam w Poznaniu ponownie i mieszkanie mam wolne jako DT dla pieska, albo dla kotka i już nikt mnie stamtąd nie wykurzy prędko !:multi: Quote
Luzia Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 salo napisał(a):Hej. Chciałam Was powiadomić, że już mieszkam w Poznaniu ponownie i mieszkanie mam wolne jako DT dla pieska, albo dla kotka i już nikt mnie stamtąd nie wykurzy prędko !:multi: Czyli DT aktualne? ;) Quote
Salo Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Tak. Tyle tylko, że ja 11 kwietnia wyjeżdżam do siebie do Kadzidła na praktyki w lecznicy weterynaryjnej. Quote
Luzia Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 A co jeśli sunia do tego czasu nie znajdzie domku? Quote
Salo Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 To będzie musiała siedzieć z moim kumplem w chacie i on się będzie musiał nią zajmować, bo nie będę z nią jechać do siebie do chaty, bo nie dość, że to daleko, to poza tym tam mam swoje dwa psy. Quote
Luzia Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Sunia już po zabiegu! Na szczęście nie była szczenna :multi: Quote
Salo Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ona ma jakieś imię ? Jak ona się zachowuje w stosunku do małych zwierzątek? Bo ja będę mieć drugiego króliczka (na DT od dzisiaj), a do tego mam swojego króliczka i świnkę morską (siedzi w klatce). Suczka ma jakieś swoje akcesoria ? Ja mam tu w mieszkaniu gumowego gryzaka, dwie miski i smycz. Niestety obroży nie mam. Kocyk by się jakiś znalazł. Pytanie tylko: Czy ona się dogada z królikami, które wolno będą biegać po mieszkaniu ?? Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 salo napisał(a):Ona ma jakieś imię ? Jak ona się zachowuje w stosunku do małych zwierzątek? Bo ja będę mieć drugiego króliczka (na DT od dzisiaj), a do tego mam swojego króliczka i świnkę morską (siedzi w klatce). Suczka ma jakieś swoje akcesoria ? Ja mam tu w mieszkaniu gumowego gryzaka, dwie miski i smycz. Niestety obroży nie mam. Kocyk by się jakiś znalazł. Pytanie tylko: Czy ona się dogada z królikami, które wolno będą biegać po mieszkaniu ?? Sunia ma ze sobą smycz i obrożę. W domu zachowuje się bardzo dobrze. Właściwie pierwsze dwa dni ciągle spała (było to pewnie spowodowanem odsypianiem tej cholerniej tułaczki). Na kota zareagowała warczeniem w momencie kiedy on na nią fuknął. Tak to tylko się mu przyglądała. Nie wiem jak będzie z królikiem. Na spacerze kilka razy pogoniła kota. Sunia imienia jeszcze nie ma, ale można zaproponowa na bazarku. Link w podpisie Luizy :) Quote
Salo Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 No niestety, albo i stety ja mam od dzisiaj nowego króliczka na DT i nie wiadomo do kiedy u nas zostanie. Pani, która mi go przywiozła też miała sporo zwierzątek w domu, którym zapewniała schronienie, ale królica u niej nie miałaby dobrze ze względu na koty i psa. Dlatego przyjechała do mnie na tymczas. Gdyby Wasza suczka nie zrobiła krzywdy moim królikom to mogła by u mnie przez jakiś czas pomieszkać. Ale tego się najbardziej obawiam, że może dojść między nimi do małej sprzeczki :/ . Quote
katarzyna09 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Luziu,jak długo sunia będzie u weterynarza,jeszcze ile dni?Jak bidula się czuje?A koszty? Quote
Luzia Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 U suczki wszystko oki. Ma pieniążki na 10 dni wiec w lecznicy może zostać do 01.04.2011 r. Zdjęcia: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Śliczna :) Strasznie łzawią jej te oczka. Jak siedziała w domu było ok, ale tylko wychodziłyśmy i było to samo. Quote
katarzyna09 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 _ChiQuiTa_ napisał(a):Śliczna :) Strasznie łzawią jej te oczka. Jak siedziała w domu było ok, ale tylko wychodziłyśmy i było to samo. Piękności:lol: A co z tymi oczkami,co na to wet? Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Mała ma iśc do Luizy na tymczas :) A na razie poczekamy na więcej info o niej jak Luiza wróci bo mnie nie ma w Tarnobrzegu i nie mam jak się kontaktowac. Quote
bela51 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Kto zbiera na tą biedulke pieniądze ? Chcialam prosic o nr konta, mam wpłate z bazarku katarzyny09. Quote
Recommended Posts