Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Cioteczki, ja dopiero na poczatku miesiaca moge podrzucic pare grosiakow. Dzis juz dudnie pustkami :(

W pełni Cię rozumiem moja droga :( Nie tylko u Ciebie bidnie ja to już na minusowym minusie jestem przez te psiny biedne. Ale cóż robić.

Posted

Hej. Chciałam Was powiadomić, że już mieszkam w Poznaniu ponownie i mieszkanie mam wolne jako DT dla pieska, albo dla kotka i już nikt mnie stamtąd nie wykurzy prędko !:multi:

Posted

salo napisał(a):
Hej. Chciałam Was powiadomić, że już mieszkam w Poznaniu ponownie i mieszkanie mam wolne jako DT dla pieska, albo dla kotka i już nikt mnie stamtąd nie wykurzy prędko !:multi:

Czyli DT aktualne? ;)

Posted

To będzie musiała siedzieć z moim kumplem w chacie i on się będzie musiał nią zajmować, bo nie będę z nią jechać do siebie do chaty, bo nie dość, że to daleko, to poza tym tam mam swoje dwa psy.

Posted

Ona ma jakieś imię ? Jak ona się zachowuje w stosunku do małych zwierzątek? Bo ja będę mieć drugiego króliczka (na DT od dzisiaj), a do tego mam swojego króliczka i świnkę morską (siedzi w klatce).
Suczka ma jakieś swoje akcesoria ? Ja mam tu w mieszkaniu gumowego gryzaka, dwie miski i smycz. Niestety obroży nie mam. Kocyk by się jakiś znalazł. Pytanie tylko: Czy ona się dogada z królikami, które wolno będą biegać po mieszkaniu ??

Posted

salo napisał(a):
Ona ma jakieś imię ? Jak ona się zachowuje w stosunku do małych zwierzątek? Bo ja będę mieć drugiego króliczka (na DT od dzisiaj), a do tego mam swojego króliczka i świnkę morską (siedzi w klatce).
Suczka ma jakieś swoje akcesoria ? Ja mam tu w mieszkaniu gumowego gryzaka, dwie miski i smycz. Niestety obroży nie mam. Kocyk by się jakiś znalazł. Pytanie tylko: Czy ona się dogada z królikami, które wolno będą biegać po mieszkaniu ??

Sunia ma ze sobą smycz i obrożę. W domu zachowuje się bardzo dobrze. Właściwie pierwsze dwa dni ciągle spała (było to pewnie spowodowanem odsypianiem tej cholerniej tułaczki). Na kota zareagowała warczeniem w momencie kiedy on na nią fuknął. Tak to tylko się mu przyglądała. Nie wiem jak będzie z królikiem.
Na spacerze kilka razy pogoniła kota.

Sunia imienia jeszcze nie ma, ale można zaproponowa na bazarku. Link w podpisie Luizy :)

Posted

No niestety, albo i stety ja mam od dzisiaj nowego króliczka na DT i nie wiadomo do kiedy u nas zostanie. Pani, która mi go przywiozła też miała sporo zwierzątek w domu, którym zapewniała schronienie, ale królica u niej nie miałaby dobrze ze względu na koty i psa. Dlatego przyjechała do mnie na tymczas. Gdyby Wasza suczka nie zrobiła krzywdy moim królikom to mogła by u mnie przez jakiś czas pomieszkać. Ale tego się najbardziej obawiam, że może dojść między nimi do małej sprzeczki :/ .