Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I muszę ją pochwalić bo dziś bardzo grzecznie się mnie trzymała na spacerze, nawet raz nie zniknęła mi z oczu :)
Po za tym w 10 min nauczyła się siadać :loveu: jeszcze parę powtórek i będzie w 100 % umiała :multi:

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No muszę się w końcu wziąć za siebie siąść i zrobić małej cholerze opis jakiś sensowny :evil_lol:
Postaram się przed świętami zrobić, bo na czas świąt i tak nie ma sensu jej ogłaszać bo ludzie mają "ciekawsze" rzeczy na głowie niż szukanie psa ( na przykład jajeczka :lol:)
Ale myślę, że zaraz po świętach się za to zabiorę, uzgodnię jeszcze ze znajomym do kiedy budowy ma i czy można ewentualnie w Małopolsce i na Śląsku domu szukać. Zawsze to zwiększa szanse.

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Lea,znajdzie szybko domek.Ona jest przepiękna!Mozesz mi Luziu wytłumaczyć, co to jest wyróznione allegro i czy umiesz takie zrobić?

Wyróżnione allegro to takie które wyświetla się wyżej, jest podświetlone na żółto i napis jest pogrubiony. Żaden problem takie zrobić, wystarczy zaznaczyć te opcje w czasie wystawiania aukcji :)

A co do szybkiego znalezienia domu - mam nadzieję że to będą prorocze słowa :multi:

:: FiGa :: napisał(a):
I wyraz pyszczka jej sie zmienil! :loveu: Nie jest juz taka wystraszona dziewczynka :loveu:

Bo już nie ma czego się bać :) Co najwyżej tego, że jak znowu burknie mi na Funię to będzie spać w łazience :diabloti:

Posted

Luziu,wysłałam Ci dzisiaj 15,- na ogłoszenia;).Może zamówiłabyś pakiet ogłoszeń dla psiny,co?A może pokombinować z allegro?Przykro mi,ja Ci w tym nie pomogę,zielona jestem w tych sprawach:oops:
A jak Lea się czuje,wszystko w porządku?

Posted

Dziękuję Ci Kasiu bardzo :loveu:
U Lei wszystko dobrze, coraz bardziej się rozkręca i wychodzi z niej szczeniak, bardzo lubi się bawić z Pamirem i zdarza się jej poganiać za piłką :)

Pożyczyłam lustro od znajomej więc dziś porobię jej bardziej profesjonalnych zdjęć i napiszę do CatAngel czy by nie zrobiła jej pakietu ( 130 ogłoszeń za 15 zł ), ogłaszać ją będę na Krk bo mam transport a stamtąd jest większy odzew.

Posted

[quote name='katarzyna09']Zaglądam do sunieczki i widzę,ze wszystko w porządku...;)Chyba się nie mylę Luziu,co?[/QUOTE]

No jasne że tak :) O ogłoszenia do CatAngel pisałam i oczywiście się zgodziła :)

Byłam ostatnio z piesami na pierwszym rowerowym wypadzie, Leah na początku troszkę nieśmiało biegła obok ale jak już się rozkręciła to aż miło było patrzeć :loveu: Szalała jak szczeniak, z resztą coraz częściej zachowuje się jak szczenie, widać na każdym kroku jak wdzięcznym jest psiakiem. Jej nowy właściciel na pewno nie będzie żałował jeśli da jej miejsce w swoim serduchu, Leah na pewno odpłaci z nawiązką ;)

Właśnie zmniejszam zdjęcia z wypadu. Jak mi się uda to dziś a jeśli nie to jutro je wrzucę na wątek :)

Posted

Jak postój to wracamy do Luzika :evil_lol:

Kto pierwszy na smaka się załapie:razz:

Leah podziwia królową polskich rzek ;)

Ahhhh te uszy :loveu:

Brzydal :p

Posted

Ufff ale gorąco :)

Dupcia najłatwiej dająca się focić część Lei :lol:

I zabijanie ptaszków :evilbat: ( niestety się nie udało i na obiad zamiast rosołku była sucha karma :evil_lol:

Posted

[quote name='katarzyna09']Ja Ci dam kiczowate!Są śliczne!:lol:
Luizo,mnie się bardzo podobają zdjęcia:nr.14,25,32,53,54:loveu:A Tobie?

Miało być 7 czemu wybrałaś tylko 5 :evil_lol:
Oczywiście zdaję się na Ciebie ;)

Dodam jeszcze to z jęzorkiem:

I dorobię jakieś domowe jedno :)

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Luziu,wysłałam śliczności dwie dyszki... na łakocie... :-)

Bardzo dziękuję w imieniu Lei :loveu:
To może jakieś sugestie co do rodzaju przysmaków? ;)