Luzia Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Pieniądze zbieram ja ale wysłać nr konta będę mogła dopiero jutro jak będę w domu. Quote
bela51 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Luzia napisał(a):Pieniądze zbieram ja ale wysłać nr konta będę mogła dopiero jutro jak będę w domu. Juz mam konto.:lol: Wplacilam dla suni 44 zł z bazarku katarzyny09. Quote
Luzia Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Bardzo dziękuję w imieniu sunieczki. Dziś po nią idę do weta, mama jeszcze nic nie wie... :lol: Za pobyt w lecznicy wyszło 110 zł. Zaraz napiszę do moda prośbę o jakiś post do rozliczenia na pierwszej stronie. Za 2-3 dni jak już poznam jako tako jej charakter to zrobię opis i szukamy suni domu. Quote
katarzyna09 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Luziu,i jak minął Wam wszystkim dzionek?;)Jak mama? Quote
Luzia Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Zadziwiająco dobrze :) Przynajmniej jeśli chodzi o sunieczkę, reszta się wali ale o tym to nie tutaj.. Mama jak wróciła zapytała tylko co to za pies, powiedziałam że mały, czarny-podpalany z ulicy i na tym koniec. Sunia bardzo pozytywnie nastawiona do ludzi, już pokochała obie moje siostry, Pamir troszkę się boczy i burczy jak koło niego przechodzi ale za 2-3 dni mu przejdzie. Imię z bazarku to Lusia ale wołamy na nią Luśka ( Emi z kolei woła na nią Igi 8) nie mam pojęcia dlaczego :lol: ) :) Będzie problem z zostawianiem jej samej ale kwestia czasu i się nauczy. Troszkę ciągnie na smyczy ale to najmniejszy problem. Jutro dostanie tabletkę na odrobaczenie i na tygodniu szczepienia. Quote
katarzyna09 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Luziu,czy psinka ma jakieś pieniążki?Jak ona stoi finansowo? Quote
Luzia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Ma na opłacenie pobytu u weta 100 zł. ( pieniądze wyślę na konto TSPZtu), oraz 44 zł z Twojego bazarku ( to przeznaczę na szczepienia braknie tam reptem 6 zł.);) Quote
katarzyna09 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Luziu,zabezpieczysz ją jakoś przed tymi cholernymi kleszczami?Odrobaczona już jest,tak? Quote
Luzia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 katarzyna09 napisał(a):Luziu,zabezpieczysz ją jakoś przed tymi cholernymi kleszczami?Odrobaczona już jest,tak? Dostała paratex wczoraj, więc odrobaczenie z głowy. Nad kleszczami pomyślimy bo swoim będę musiała też coś kupić to i jej wezmę. Ale to jeszcze trochę na razie na szczepieniach mi zależy najbardziej, a ona chudziutka to nie ma co wszystkiego na raz jej dawać. Na razie nie będziemy się szlajać po łąkach i lasach i będzie spokój. Quote
azalia Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Ale Lusia jest fajniutka,a na łóżeczku to jakby całe życie leżała,a może nazwać ją Igi albo Iga,Lusię już mamy,tę z piwnicy.Co ty na to? Quote
Luzia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 azalia napisał(a):Ale Lusia jest fajniutka,a na łóżeczku to jakby całe życie leżała,a może nazwać ją Igi albo Iga,Lusię już mamy,tę z piwnicy.Co ty na to? Imię Lusia zostało wybrane na bazarku ;) Quote
Luzia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Zdjęcia z dzisiejszego spaceru. Gdzieś "tam" w swoim świecie: Uśmiechnięta morda :) Suczka została dziś pierwszy raz puszczona ze smyczy, od razu pobiegła na obchód osiedla. Nie było jej z 10 min ale wróciła sprawdzić czy jej gdzieś nie uciekłam :lol: Szczerze powiedziawszy to jej się dziwię :evil_lol: Quote
katarzyna09 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 No proszę ...:lol: Luziu,dzięki za wszystkie zdjęcia.Sliczna z niej psina.Ale patrz,wróciła....:evil_lol:Ona wieee,ze ma u Ciebie dobrze;) Quote
katarzyna09 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Mam coś dobrego dla Lusi,w poniedziałek wyślę:smile: Quote
Luzia Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 katarzyna09 napisał(a): No proszę ...:lol: Luziu,dzięki za wszystkie zdjęcia.Sliczna z niej psina.Ale patrz,wróciła....:evil_lol:Ona wieee,ze ma u Ciebie dobrze;) No nie wiem czy tak dobrze :lol: Sunia musiała być nieźle poganiana i bita :( Bo jak się ją zawoła to ma taki moment że boi się podejść i musi przemyśleć czy nic jej nie grozi. Ale jest coraz weselsza :) I "kocha" moje szczury... Nie ciekawie by się skończyło jak by zostawić je sam na sam z nią gdyby nie było klatki... Dziś byliśmy na szczepieniu. Troszkę panikowała ale obyło się bez pomocy kagańca ;) I nasz wet przez pomyłkę wpisał jej szczepienia do książeczki kociej :evil_lol:. A i chyba najważniejsze... Sunia jednak nie nazywa się Lusia, z dwóch powodów: po pierwsze jest to imię dla raczej spokojnego psa, takiego w typie "ciepłe kluchy" ona natomiast jest młodym i pełnym energii psiakiem. Po drugie Lusia to moja kcywka i znajomi się ze mnie nabijali jak ją na spacerki zabierałam ze sobą :evil_lol: Pieniążki z bazarku imiennego i tak nie wpłynęły więc napiszę po prostu do moda żeby wątek usuną :) Tak więc Lusia została Leą ( w książeczce wpisanie ma Leah ) :lol: Finanse: Wpływy: Katarzyna09 - 144 zł łącznie ( z czego 44 z bazarku). Wydatki: Przechowanie suni w lecznicy po zabiegu ( 10 dni ) - 100 zł Szczepienia - 50 zł I czekamy na prezencik dla Lei :) Quote
Luzia Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Sunia zostanie zabezpieczona przeciwko kleszczom dzięki kundelkowej skarpecie :loveu: Dostanie obróżkę kiltix :) Bardzo dziękuję!! Quote
katarzyna09 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Odwiedzam śliczną panienkę:-).Świąteczna paczuszka już wysłana;) Quote
Luzia Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Bardzo dziękujemy i czekamy z niecierpliwością :loveu: Dziś odebrałam z poczty adresówki dla moich psiaczków + jedną bez imienia właśnie dla tymczasowiczów. Teraz jeszcze jakąś ładną obróżkę Lei kupię i będzie miodzio :) Quote
katarzyna09 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Luziu,przydałby się banerek.U kogo można zamówić?A co z ogłoszeniami? Quote
Recommended Posts