3 x Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 zapodałam Izie temat ale jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić Zebrałam w kupie wszystkie trwające bazarki dla fundacyjnych zwierzaków zaglądajcie, podnoście, reklamujcie, rozsyłajcie a najlepiej kupujcie ;) BAZARKI: 1. Autostop dla kaukazów - klik 2. Chałwy ze wschodu - klik 3. 161 fantów - kubeczki, ubrania i inne gadżety - klik 4. Ryba suszona i olej rybi - klik ALLEGRO: 1. Dla psiaków - Muszkieterzy w opałach - klik 2. Dla kociaków - Miałem ja miseczkę mleczka - klik 3. Dla konia - Skatowana Nuria chce dalej żyć - klik 4. Drastyczne - Skatowana suka w Osieczanach - klik Quote
kaja555 Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 poczytam, na pewno postaram się coś przynajmniej kupić, przyda się do karmienia stada kotów i tej mendy z mojego podpisu Quote
Biafra Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Nobiles odszedł :-( Ostatnie dnie przesypiał prawie się nie podnosząć. Sikał prez sen. Ożywiał się tylko do jedzenia , apetyt miał ogromny do samego końca. Mimo prawidłowego trawienia bardzo chudł, zanikały mu mięśnie ze starości. Został wielki łeb na cieniutkiej szyjce :shake: Szczekał za jedzeniem a nie miał siły podnieść głowy do miski , bo mu sie trzęsła i opadała. Trzeba było go dośpić :-( Pani doktor powiedziała, że dożył bardzo później starości. Dołki na czaszcze wokół oczu były głęboko zapadnięte. Quote
azalia Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Tak mi przykro,kochany Nobilesik,no cóż starość i śmierć są niechronne.Pożył sobie chłopczyk pod doskonałą opieką,dziękujemy Biafro,bądź szczęśliwy,tam gdzie jesteś Nobilesku. Quote
LILUtosi Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Myślę że dla niego była to już ulga. Tylko nas pozostawia w smutku. Biegaj zdrowy po łąkach niebieskich.... Biafro, dziękuję Ci za te jego ostanie miesiące. Wiem że nie było łatwo. Quote
Igam Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Nobilesie, biegaj po bezkresnych łąkach, bądź tam szczęśliwy, bez bólu i starości. Biafro, również przyłączam się do podziękowań. Jesteś niesamowitą Kobietą! Quote
kaja555 Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 wczoraj z Grażyną właśnie wspominałyśmy Nobilesa, że miał szansę jeszcze sobie poszczekać i obserwować świat Quote
Igam Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Przepraszam za OT na tym wątku, ale Pani Jola, tak jak Biafra nie odmówi nikomu pomocy. A teraz jeszcze stało się nieszczęście, ogień strawił większość dobytku Pani Joli (spalił się blaszany garaż, w którym Pani Jola włożyła wszystkie swoje rzeczy, bo z wynajmowanego domu musi się wyprowadzić, a przy tylu zwierzętach jest to niesłychanie trudna operacja). Dlatego pięknie prosimy o głosy na Znajdki. Właśnie wybieramy wspólnego kandydata miau i dogo do głosowania na wrzesień na Krakvecie! PROSZĘ ZAGŁOSUJ NA Przytulisko ZNAJDKI czyli przytulisko JoliB - brzuszki czworonogów przytuliska czekają na Twój głos. Pani Jola teraz BARDZO POTRZEBUJE pomocy, w nocy 7/8 września pożar zabrał cały dobytek zgromadzony w garażu, przygotowany do przeprowadzki. link do wątku głosowania http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesień Quote
ihabe Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Nobilesku, biegaj szczęśliwie za TM :-( Quote
GreyWolf Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Ja ostatnio właśnie też zauważyłem siadające muchy na szczeniakach. Wieczorem znalazłem na jednym parę kulek złożonych larw much. Szczeniak był już osłabiony, osowiały. Po 2 godzinach zmarł. Tak, że muchy wyczuwają jakimś 7 zmysłem, chorobę, nadchodzącą agonię, i wykorzystują to chyba. Quote
Biafra Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Kochani, nie mamy prądu !!!:placz::placz::placz: Spaliła się instalacja. Błagam zajrzyjcie na wątek, prześlijcie dalej, rozsyłajcie gdzie się da :modla: http://www.dogomania.pl/threads/221624-NIE-MAMY-PRĄDU.-RATUNKU-!!!!-Spaliła-się-instalacja-zbieramy-na-kabelki-(?p=18459526#post18459526 Pomocy :placz: Quote
Recommended Posts