Jump to content
Dogomania

Twój kandydat do wygranej w KrakVecie to:  

662 members have voted

1. 1. Twój kandydat do wygranej w KrakVecie to:

• Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Radomsku
      283
    • Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Częstochowie
      4
    • Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Skierniewicach
      9
    • Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Kruszewie koło Ostrołęki
      4
    • Dogomaniaczka Pipi
      276
    • Fundacja dla Zwierząt Animalia z Poznania
      89

Recommended Posts

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kamila Proc']moze moralne, ale troche nierozsadne. teraz Pipi nie ma szans, a takie manifestacje moga zrazic do glosowania na nia za 2 miesiace.[/QUOTE]
Nie rozumiem, jak zrazić?

Edit: to nie jest manifestacja, tylko odważyłam się zamieścić swoje zdanie.
A to co wy robicie to jest mówiąc prosto z mostu: manipulacja.

Posted

za dwa miesiace znowu bedzie glosowanie w wewnetrznej ankiecie dogo. Pipi jest teraz zdecydowana faworytka. ale wystarczy, jak ktos rzuci ferment, ze dwa miesiace temu nie podporzadkowala sie wyborowi dogomanii i glosowano na nia, zaraz bedzie dym i wiele osob zaglosuje przeciw, szczegolnie, jak zostanie wysnuta inna kandydatura, ktorej w to graj.

Posted

[quote name='Kamila Proc']za dwa miesiace znowu bedzie glosowanie w wewnetrznej ankiecie dogo. Pipi jest teraz zdecydowana faworytka. ale wystarczy, jak ktos rzuci ferment, ze dwa miesiace temu nie podporzadkowala sie wyborowi dogomanii i glosowano na nia, zaraz bedzie dym i wiele osob zaglosuje przeciw, szczegolnie, jak zostanie wysnuta inna kandydatura, ktorej w to graj.[/QUOTE]
Odpowiem tak: nie znam Pipi ani osobiście ani na forum nie zamieniłam z nią ani jednego zdania. Ale dużo czytałam na jej temat i znam ludzi z dogo , które ją znają i nie jest to zadyma czy cokolwiek innego jak chciałybyście to nazwać. Jestem taka, mówę wprost, robię to co uważam za słuszne i nie zmienię zdania. Całe te głosowania to wielka lipa. Ustawianie z góry kto i kiedy - wybacz ale powiem krótko [B]nie zgadzam się. Psy czy w schronisku czy u Pipi mają takie same potrzeby. [/B]Tam kasę mają a Pipi? Wygrała w lotto? Wybacz .........

Posted

Typowe....nasza cecha narodowa- zawsze pod prąd, mimo ustaleń, mimo regulaminu, mimo apelu samej Pipi, mimo świadomości , że to kompletnie bez sensu, bo bez szans na zwycięstwo...
"polska szopka".
Czemu mnie to nie dziwi.
Oczywiście oddałam głos zgodnie z ustaleniami. Bo kazde inne głosowanie byłoby tylko PUSTĄ manifestacją i PUSTYM gestem.

Posted

[quote name='Inez de Villaro']Typowe....nasza cecha narodowa- zawsze pod prąd, mimo ustaleń, mimo regulaminu, mimo apelu samej Pipi, mimo świadomości , że to kompletnie bez sensu, bo bez szans na zwycięstwo...
"polska szopka".
Czemu mnie to nie dziwi.
Oczywiście oddałam głos zgodnie z ustaleniami. Bo kazde inne głosowanie byłoby tylko PUSTĄ manifestacją i PUSTYM gestem.[/QUOTE]

NIE MAM SOBIE NIC DO ZARZUCENIA - to co napisałaś to właśnie SZOPKA.

Posted

Yunona, komu i co chcesz udowodnić?
Cudnie jest w schroniskach, oczywiście, mnóstwo kasy, jedzenia, mało psów.
Po to się wspieramy żeby pomagać, jak nie będzie zasad to na KV może w kółko wygrywać ten sam podmiot, tego chcesz?

Posted

[quote name='Soema']Yunona, komu i co chcesz udowodnić?
Cudnie jest w schroniskach, oczywiście, mnóstwo kasy, jedzenia, mało psów.
Po to się wspieramy żeby pomagać, jak nie będzie zasad to na KV może w kółko wygrywać ten sam podmiot, tego chcesz?[/QUOTE]

Nie, oczywiście, że nie. Ale nie podoba mi się to wszystko. To nieuczciwe (nie wiem może jestem stuknięta?), matka mnie czego innego uczyła. Ja wiem, że postępowanie uczciwe prawie zawsze jest odbierane jako brak lojalności i różnych takich (patrz na posty poprzedniczek). Mogę być wariatką itp. [B]Ale ponoć tylko krowa nie zmienia zdania, będę obserwować głosowanie i w odpowiednim momencie głos dodatkowy zostanie oddany.[/B]

Posted

[quote name='Kamila Proc']ja tez glosowalam w ankiecie wewnetrzej na Pipi. eh, to takie polskie, walka dla walki, byle jak, bez sensu, w imie "zasad"[/QUOTE]

Daruj sobie, myślę, że temat zakończony i nie marudź.

Posted

Yunona, przyznaj się, Ty chcesz żeby wygrał Toruń. Bo niczemu innemu ni służy głosowanie na Pipi w tej chwili :evil_lol:

Posted

[quote name='rozi']Yunona, przyznaj się, Ty chcesz żeby wygrał Toruń. Bo niczemu innemu ni służy głosowanie na Pipi w tej chwili :evil_lol:[/QUOTE]
Pewnie tak. Lubię pierniki z czekoladą i tym się kieruję :eviltong::megagrin::megagrin:

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/201148-Pseudo-pod-Toruniem!!-Potrzebne-Domy-Tymczasowe!?p=16547284#post16547284[/url]

nie wszyscy wiedzą o ustaleniach. 1188 post.

Posted

Zagłosowałam na Radomsko.

Zaraz będzie nerwowo, niech ktoś zrobi wydarzenie FB, ja nie umiem.
Może poprosić Paros?

[URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=163369833716893[/URL]

Posted

Bardzo przydałby się banerek dotyczący głosowania na Krakvet, narazie chociaż w formie podlinkowanego napisu,
wydarzenie na Facebook - coraz więcej znajomych widzę że dołącza do Torunia..., robi sie nerwowo!

Posted

[quote name='rozi']Już 32 głosy zmarnowane...[/QUOTE]
. . .no własnie i w dodatku mnie jest przykro. Mysle, ze te glosy to od tych osób, ktore nic a nic nie wiedza o zasadach jakie zostaly ustalone.

Posted

Wydarzenia Schroniska w Radomsku na Facebooku znalazłam dwa:

[URL="http://www.facebook.com/login/setashome.php?ref=home#%21/event.php?eid=162103147178241"]http://www.facebook.com/login/setashome.php?ref=home#!/event.php?eid=162103147178241[/URL]

[URL="http://www.facebook.com/login/setashome.php?ref=home#%21/pages/Schronisko-dla-Bezdomnych-Zwierz%C4%85t-w-Radomsku/160989087288590"]http://www.facebook.com/login/setashome.php?ref=home#!/pages/Schronisko-dla-Bezdomnych-Zwierz%C4%85t-w-Radomsku/160989087288590[/URL]

Posted

umieściłam prośbę o głosowanie na Radomsko w podpisie..
Czy nadal rozsyłacie prośby o głosowanie na Radomsko (te które były wysyłane wcześniej).To było bardzo skuteczne.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...