Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LILUtosi']Rzuca się na wszystkie psy, małe, wielkie, suki i samce. Ale powoli przechodzi już mu to. Musi poznać stado i zrozumieć że jest bezpieczny.[/QUOTE]
Mam nadzieję, że bardzo szybko to zrozumie :lol:

Posted

[quote name='_Aga_']Cudowne zdjęcia, piękny Badi :) Dzięki Lilutosi :Rose:[/QUOTE]

Proszę bardzo. Ale zdjęcia są takie sobie. Badi jest w nieustannym ruchu. Skasowałam mnóstwo fot bo były na nich tylko końcówki Badiego ciałka. On na razie musi nauczyć się topografii terenu. Strasznie przykro jak się widzi wpadającego Badiego na kamień czy panel ogrodzeniowy. Nawet się zastanawiałam czy mu nie założyć kagańca żeby nie obijał się o nosek. Apetyt ma. Nie wiem jak z robakami bo on trochę chudy jak na to ile je.

Posted

cudowne fotki :) bosz jak mu się mordka śmieje :)
a to zdjęcie mnie powaliło na kolana ,tarzam się ze śmiechu [url]https://picasaweb.google.com/Ingolec/BADI#5589564843015627554[/url] co za kultura osobista :D

Posted

No to zdjęcie mnie też powaliło :lol:

Lilutosi - ciężko stwierdzić, czy on się w azylu nie najadał.. Dużo psów tak wygląda w azylu, więc nie wiem...

Posted

[quote name='KateKermit']potrzebujecie jeszcze tych stałych deklaracji?[/QUOTE]
w tytule jest ,że brakuje 50 zł stałych deklaracji.

Posted

to namówiłam mojego TŻ na stałą deklarację 20zł miesięcznie :D możecie sobie zapisać, pierwsza kaska wpłynie na początku przyszłego tyg :) sama chętnie bym coś dołożyła, ale jestem zadeklarowana że hoho ;)

Posted

[quote name='KateKermit']to namówiłam mojego TŻ na stałą deklarację 20zł miesięcznie :D możecie sobie zapisać, pierwsza kaska wpłynie na początku przyszłego tyg :) sama chętnie bym coś dołożyła, ale jestem zadeklarowana że hoho ;)[/QUOTE]
Dziękuję!!! :Rose:

Posted

[quote name='Trisza']A ja dorzucam od mojej koleżanki 40 zł stałej!!!I Aga licz czy wszystko jest:)))[/QUOTE]
Dzięki!!! :Rose:

No chyba mamy całość :)