Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wszystko mu kupiłam.
- Szampon 30zł
- Grzebień 20zł
- Smycz 20zł
- Szelki 64zł
- Smaczki 20zł
- Posłanie 35zł

Z tego ok 40 zł, wydałam z własnej kieszeni jeszcze za nim wysłałyście pieniążki. W sumie szelki chyba najdrożej wyszły. No ale brałam pod uwagę, że on zostanie ze mną więc kupiłam mu lepsze, jak to się mówi na lata. Może to i dużo, ale ja na psach nigdy nie oszczędzałam, wolałam kupić lepsze i mieć na długo.
No ale, żeby nie było oddaje 202zł, 102zł, które zostało i 100zł od siebie.

Posted

Merime - trzeba spytać, czy w nowym DT/hoteliku będzie potrzebna "wyprawka", bo jeśli np. nie, to może uda Ci się te nowe rzeczy sprzedać.. Nie obraź się, ale w tym momencie najbardziej Badiemu będzie potrzebna kasa...
Żeby się tylko gdzieś miejsce znalazło.. Bo nie wyobrażam sobie jego powrotu do azylu..

Posted

[quote name='Merime']No wszystko mu kupiłam.
- Szampon 30zł
- Grzebień 20zł
- Smycz 20zł
- Szelki 64zł
- Smaczki 20zł
- Posłanie 35zł

Z tego ok 40 zł, wydałam z własnej kieszeni jeszcze za nim wysłałyście pieniążki. W sumie szelki chyba najdrożej wyszły. No ale brałam pod uwagę, że on zostanie ze mną więc kupiłam mu lepsze, jak to się mówi na lata. Może to i dużo, ale ja na psach nigdy nie oszczędzałam, wolałam kupić lepsze i mieć na długo.
No ale, żeby nie było oddaje 202zł, 102zł, które zostało i 100zł od siebie.
Merime, nic nie rozumiem z Twoich obliczeń i chyba nie są one najważniejsze w takiej chwili. Szukamy psu domu i prosimy Cię, żebys też to czyniła.
Wyszło, jak wyszło, ale pis nie może wrócić do azylu.
I jeszcze jedno- my musimy oszczędzać na psach, bo są niczyje, zyją z opłat, które dobrzy ludzie wpłacają na nie i w ten sposób oszczędzamy tym schronowym biedakom takiego losu, jaki stał sie udziałem Rudzika i Smutka.
Dlatego proszę, skupmy się na zapewnieniu Badiemu dachu nad głową.

Posted

U Paji 350zł.

Po tym jak oddam Badiemu 100zł. Będzie miał razem z tym co zostało 202zł.
Jak sprzedam jego wyprawkę, to dorzucę jeszcze i te pieniądze, ale póki co mogę oddać mu 100zł na 100%.
Jak się uda to mu oddam całe 150zł.

Ale póki co na 100% Badi ma na koncie 202zł.

Posted

Merime napisał(a):
Aga nie obrażam się, wiem jaka jest sytuacja. Dlatego oddaje 100zł, więcej po prostu nie jestem w stanie.

Badiemu do nowego DT zabraknie 150zł.

Czyli DT będzie za 350 zł co miesiąc. Za takie pieniądze pewnie znalazły byśmy DT dużo bliżej, no ale trudno.

Posted

Danuś - ja poprosiłam Merime, żeby mi napisała, bo mnie zaskoczyło te 150 zł.. Ale z drugiej strony rozumiem, że Merime chciała mu zapewnić wszystko co najlepsze..
Szkoda tylko, że tak wyszło, że musimy mu szukać nowego tymczasu.. i to pewnie droższego...
Trzeba dozbierać deklaracje...

Posted

Zobacz Reniu ten pierwszy link. Tam są domowe warunki, a dla sleputka starego nie ma nic lepszego jak ciepełko domowe.Poker pisała, ze warunki dobre. Tylko ta kasa....???? Skąd tyle wziąć??

Posted

Ok, z Pają wszystko dogadane. Z wyprawki Badiego będzie brała tylko posłanie, resztę sprzedam jak dojdzie.
Jeżeli uzna Badiego za małego psa, wtedy za DT będzie 300zł.

Posted

Paja napisała: jesli moje psy go zaakceptuja to bede chciała teraz zapłate tylko do 5 i pózniej w przyszłym miesiacu od 5 do 4 juz za cały miesiac.z tym ,ze bedziecie musieli znalesc skarbnika bo ja nie zbieram na swoje konto juz

Posted

Na bieżąco czytam temat i zmartwiły mnie te problemy z Badim, bo jest kochany.... I widzę, że brakuje trochę pieniędzy na utrzymanie Badiego, dlatego też mogę chociaż trochę pomóc i zadeklarować się do comiesięcznych wpłat od teraz w wysokości 20 złotych. :)