Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Merime napisał(a):
Jak tam się Badi czuje? Proszę go podrapać za uszkiem ode mnie. Jak znajdę transport to może mogłabym go odwiedzić?

Merime - umów się z Lilutosi :)

anula42 - dziękujemy :Rose:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A biegało dzisiaj ślepiątko pół dnia i bardzo był niezadowolony jak musiał wrócić do kojca, bo Parówka i Reksiu też czekają na wybieg. On chce do człowieka przede wszystkim. Dzisiaj podałam mu tabletki na robaki bo je sporo. Jest taki chudziutki, to niech je. Zresztą może jak będzie wiedział że nigdy nie zabraknie jedzenia to się uspokoi. Jak mu podawałam tabletki z pasztetem to myślałam że mi rękę udziabie z tym pasztetem. Zresztą jak już niosłam z lodówki to dostał szału i zaczął skakać po stole. Rana wygląda bardzo dobrze. Zresztą jak Zdzichu robi to zawsze goi się ładniutko. Za trzy dni nie będzie śladu. Szwy są rozpuszczalne więc nie ma kłopotu z ponownym jeżdżeniem. Jak się troszkę kaski uzbiera niechcący to może by do okulisty?

Posted

Odżył biedaczyna po schronie, po swoim z pewnością nienajlepszym życiu. Tak jak teraz, pewnie nie miał nigdy dobrze...
Myślę, co z tymi jego oczami jest na prawdę. Czy zupełnie nic nie widzi, czy jednak ma poczucie światła?

Posted

danka4u1 napisał(a):
Odżył biedaczyna po schronie, po swoim z pewnością nienajlepszym życiu. Tak jak teraz, pewnie nie miał nigdy dobrze...
Myślę, co z tymi jego oczami jest na prawdę. Czy zupełnie nic nie widzi, czy jednak ma poczucie światła?

dokładnie,Danka4u1 ma rację ,czy ta ślepota w 100% stwierdzona czy domysły?
miziam chłopaka

Posted

Wiecie dziewczyny mi się wydaje, że on reaguje na światło. Jak zapalałam światło w przedpokoju to raptownie zadzierał łeb do góry i się przyglądał chwilę. Serce skacze z radości jak się patrzy na jego uśmiechnięty pysk ;]

Posted

fochu napisał(a):
dokładnie,Danka4u1 ma rację ,czy ta ślepota w 100% stwierdzona czy domysły?
miziam chłopaka

Badi nie był pod tym kątem badany przez weta..

Posted

Dr Zdzisław Kiełbowicz - Katedra Chirurgii AR Wrocław, Pl. Grunwaldzki, tel.
(0-71) 320-53-40, tel. dom. 348-39-58.lub Lecznica Weterynaryjna
ul. Karłowicza 36, Zalesie, Wrocław
tel. 0-71 348-39-58

Posted

anula42 napisał(a):
dziewczyny-jesli potrzeba na wizytę o"okulisty" to ja to finansuję (oczywiście w granicach 200zł)

Nikt nie zauważył deklaracji? To ja zadzwonię jutro i się spytam co i jak. Dla bezdomniaka może uda się jakoś taniej.