LILUtosi Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Mam nadzieje że jutro się uspokoi trochę ten wiatr i wyjdzie słoneczko. Zobaczcie jaką bidę mi dzisiaj przywieźli: http://www.dogomania.pl/threads/205655-Uratowany-z-rzeki-czeka%C5%82-ca%C5%82y-dzie%C5%84-na-brzegu-na-pomoc-gminy!-Na-pr%C3%B3%C5%BCno Quote
fochu Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 LILUtosi napisał(a):Mam nadzieje że jutro się uspokoi trochę ten wiatr i wyjdzie słoneczko. Zobaczcie jaką bidę mi dzisiaj przywieźli: http://www.dogomania.pl/threads/205655-Uratowany-z-rzeki-czeka%C5%82-ca%C5%82y-dzie%C5%84-na-brzegu-na-pomoc-gminy!-Na-pr%C3%B3%C5%BCno dziękujemy z całego serca że znalazło się miejsce u Ciebie dla tej bidy :* Quote
Renata N Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 LILUtosi napisał(a):Mam nadzieje że jutro się uspokoi trochę ten wiatr i wyjdzie słoneczko. Zobaczcie jaką bidę mi dzisiaj przywieźli: http://www.dogomania.pl/threads/205655-Uratowany-z-rzeki-czeka%C5%82-ca%C5%82y-dzie%C5%84-na-brzegu-na-pomoc-gminy!-Na-pr%C3%B3%C5%BCno I znów następne psie serduszko będzie radośnie biło na Twój widok :lol: Quote
LILUtosi Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Renata N napisał(a):I znów następne psie serduszko będzie radośnie biło na Twój widok :lol: Oby biło jak najdłużej, to najważniejsze. Oby zechciało mu się chcieć. Stan psa naprawdę kiepski. Quote
Trisza Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Biedak....:((((.Lilu...Dobry z Ciebie człowiek... Quote
_Aga_ Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Nie wiem, gdzie wklejałam link do mojego bazarku, na wszystkie tarnowskie biedy, więc wklejam teraz: http://www.dogomania.pl/threads/204917-MEGA-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACIOWY-bazar-na-tarnowskie-biedy...-Do-15.04 I zapraszam :) :) Quote
Trisza Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Czy Badulek już wygląda jak rasowy rudziaczek?:)) Quote
LILUtosi Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Bady dostał dzisiaj klapsa. Wychodząc na spacer rano z wystraszoną Griną cały czas ją atakował. Trochę mu to dało do myślenia. Zaczyna się zaokrąglać i lśnić. U nas nadal wieje jest paskudnie. Od tego wiatru to cały czas głowa boli. Nic się nie chce. A tu tyle roboty. Quote
danka4u1 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Śliczny !:multi: Nie tylko nie wychudzony, ale w niczym nie przypomina tamtej bidy zza krat. Dziękujemy Lilu za ratunek dla Badiego:loveu: Bardzo podoba mi się zdjęcie Badiego w locie !!!:multi::multi: I miny robi przepiękne. Az trudno uwierzyś, patrząc na niego, ze jest niewidomy..:shake: Śliczny pychol. Dziękujemy za zdjęcia. Quote
Fufurek Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 :loveu: Cudowne zdjęcia, Badi jest uroczy :loveu: Quote
Poker Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Piękny pies na pięknych jak zwykle LILU zdjęciach.Zgrabny i powabny, może jakiś ludź się w nim zakocha. Quote
_Aga_ Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Poker napisał(a):Piękny pies na pięknych jak zwykle LILU zdjęciach.Zgrabny i powabny, może jakiś ludź się w nim zakocha. Taką mam nadzieję....... Quote
Renata N Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Jak zwykle, super zdjęcia ! Widać, że o czymś Ci opowiada, może przeprasza za to że czasem podgryza kolegów. Dziś byliśmy w odwiedzinach u Irwina, szkoda że do Was trochę daleko! Quote
NikaEla Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 BADI Jestem radosny, jestem wesoły Chciałbym się bawić, chodzić do szkoły Chciałbym w podskokach biegać po łące Móc aportować, gonić zające. Chciałbym z kumplami broić i skakać Chciałbym z człowiekiem łazić po krzakach Chciałbym zobaczyć jak świeci słońce I inny rzeczy chciałbym tysiące. Ale niestety nie mogę tego, O czym tak marzę, robić wszystkiego. Bo jestem ślepy, jestem dorosły Nie widzę kwiatów, nie widzę wiosny. Lecz chciałbym jednak i marzę o tym Że kiedyś skończą się me kłopoty. Mimo mych ślepych oczu i wad Znajdzie mnie w końcu człowieczy brat. Quote
LILUtosi Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Wierszyk bardzo dobry, chyba najlepszy jaki czytałam. Quote
fochu Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Nikaragua napisał(a):BADI Jestem radosny, jestem wesoły Chciałbym się bawić, chodzić do szkoły Chciałbym w podskokach biegać po łące Móc aportować, gonić zające. Chciałbym z kumplami broić i skakać Chciałbym z człowiekiem łazić po krzakach Chciałbym zobaczyć jak świeci słońce I inny rzeczy chciałbym tysiące. Ale niestety nie mogę tego, O czym tak marzę, robić wszystkiego. Bo jestem ślepy, jestem dorosły Nie widzę kwiatów, nie widzę wiosny. Lecz chciałbym jednak i marzę o tym Że kiedyś skończą się me kłopoty. Mimo mych ślepych oczu i wad Znajdzie mnie w końcu człowieczy brat. wzruch! normalnie łezka się w oku zakręciła Quote
Renata N Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Nikaragua napisał(a):BADI Jestem radosny, jestem wesoły Chciałbym się bawić, chodzić do szkoły Chciałbym w podskokach biegać po łące Móc aportować, gonić zające. Chciałbym z kumplami broić i skakać Chciałbym z człowiekiem łazić po krzakach Chciałbym zobaczyć jak świeci słońce I inny rzeczy chciałbym tysiące. Ale niestety nie mogę tego, O czym tak marzę, robić wszystkiego. Bo jestem ślepy, jestem dorosły Nie widzę kwiatów, nie widzę wiosny. Lecz chciałbym jednak i marzę o tym Że kiedyś skończą się me kłopoty. Mimo mych ślepych oczu i wad Znajdzie mnie w końcu człowieczy brat. Wierszyk super! Oczywiście zagłosowałam :lol: Quote
Recommended Posts