holmina Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 co nowego u Deniska????? ktoś coś wie???? kiedy kastracja? Quote
asia-s Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 przelalam ze skarpety Denisa 100 zl dla pieska ODIEGO z watku http://www.dogomania.pl/threads/219872-Odi-5-kg-mix-york-pudel-PILNE-DT-przebywa-w-bardzo-trudnych-warunkach Zuziu, zadzwon prosze do P. Ani zapytac jak tam Denis, jak jego zdrowie - uszy no i kiedy mozna zrobic kastracje, jak myslicie czy juz czas? Quote
holmina Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 to zależy od kondycji Deniska,,,,i kastrować jak będzie w bardzo dobrej formnie Quote
Bogusik Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 holmina napisał(a):to zależy od kondycji Deniska,,,,i kastrować jak będzie w bardzo dobrej formnie Myślę,że Denisek szybko doszedł do formy,a wet jak go " poogląda"to zdecyduje czy juz można.I czekamy na jakieś Deniskowe wieści! Quote
Bogusik Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 holmina napisał(a):czekamy..... Czekamy,czekamy...holminko,och ty uparciuszku...muszę koniecznie Ciebie zapraszać na wątki,gdzie mało kto zagląda, bo wiem ,że nie odpuścisz i przygonisz wszystkie cioteczki z powrotem na wątek...!!! Quote
holmina Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 hahahahahah ,czasem faktycznie ,udawało mi sie to /jakoś tak,czarodziejsko.../ podobnie z reaktywowaniem wątku np./Pixelka.... no widzisz !taka ze mnie upierdliwa baba /hahaha/ czekam na zaproszenia.postaram sie wykazać Quote
kora78 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 holmina napisał(a):hahahahahah ,czasem faktycznie ,udawało mi sie to /jakoś tak,czarodziejsko.../ podobnie z reaktywowaniem wątku np./Pixelka.... no widzisz !taka ze mnie upierdliwa baba /hahaha/ czekam na zaproszenia.postaram sie wykazać kochana zapraszam do parowki z mojego banerka. bo kasa sie skonczyla, a parowka juz rok w hotelu i ma 9lat. trzeba go poagitowac, ludzi przyciagnac. Quote
holmina Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 biedna parówka,sama wziełam 3 lata temu parówka ze schroniska,mam słabośc do tych dziabongów,wejde do parówki Quote
elinka Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 holmina napisał(a):hahahahahah ,czasem faktycznie ,udawało mi sie to /jakoś tak,czarodziejsko.../ podobnie z reaktywowaniem wątku np./Pixelka.... no widzisz !taka ze mnie upierdliwa baba /hahaha/ czekam na zaproszenia.postaram sie wykazać haha, a Pixelek może będzie u mnie na weekend bo jego Pani tam gdzie wyjeżdża nie może zabrać ze sobą psa. Napstrykam mu zdjęć, że hej! :multi: Quote
holmina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 a to masz fajnie Elinko! ciekawe,czy Pixel po powrocie swojej Pani bedzie chciał do niej wrócic/ ciekawa też jestem jak on teraz wyglada!!!pewnie jest bardzo kudłaty! Quote
zuziaM Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Napisalam do Asi, czy ma kontakt z pania Deniska. Ja sie cos nie moge dodzwonic, ale sa teraz u nas ferie, wiec moze gdzies wyjechali i wypoczywaja. Quote
asia-s Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 zuziaM napisał(a):Napisalam do Asi, czy ma kontakt z pania Deniska. Ja sie cos nie moge dodzwonic, ale sa teraz u nas ferie, wiec moze gdzies wyjechali i wypoczywaja. Nie mam kontaktu z P. Ania, mialam przed swietami tylko smsowy, Martwi mnie ze nie mozna sie dodzwonic, ale moze faktycznie sa gdzies na feriach, Gosiu, jesli nie bedziesz mogla sie dalej skontaktowac, jest szansa ze Ty lub Daga podjedziecie do niej? Quote
zuziaM Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Bede jeszcze dzwonila. Pojechac oczywiscie tez moge, ale jak troche sniegu ubedzie. Quote
holmina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 no bo tak dośc długo żadnych wieści nie ma..... Quote
Bogusik Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 holmina napisał(a):no bo tak dośc długo żadnych wieści nie ma..... No właśnie i to jednak jest trochę niepokojące?!Tym bardziej,że Denis został oddany do ds bez kastracji, a my tu nie mamy żadnych info.Tak więc kontakt z p.Anią,konieczny...!Sprawa musi być wyjaśniona do końca, łącznie z wstawieniem rachunku za wykonanie zabiegu.Wątek jest rzetelny,więc niech taki pozostanie do końca...aby nikt nam niczego nie zarzucił! Quote
holmina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 może poprosimy cioteczke Dage???żeby podjechała....no bo kurcze taka cisza,,,,i skoro opiekunka nie odbiera telefonu?dlaczego? dajcie mi do niej numer,moge podzwonic,może akurat sie dodzwonie,,, Quote
asia-s Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 holmina napisał(a):może poprosimy cioteczke Dage???żeby podjechała....no bo kurcze taka cisza,,,,i skoro opiekunka nie odbiera telefonu?dlaczego? dajcie mi do niej numer,moge podzwonic,może akurat sie dodzwonie,,, Holmino juz wysylam nr do Ciebie na pw Quote
holmina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Asiu!nic nie doszło podaje mój numer tel.może sms z numerem p.Ani 721602410 to zacznę wydzwaniac !kurcze no! Quote
asia-s Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 holmina napisał(a):Asiu!nic nie doszło podaje mój numer tel.może sms z numerem p.Ani 721602410 to zacznę wydzwaniac !kurcze no! i jak doszlo pw z numerem?, wyslalam kolejne, pewnie pisalysmy w tym samym czasie Quote
holmina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 (edited) doszło,napisałam nowe pw odpisz prosze szybciutko bo chce podac namiar korze mam nadzieje ,że wszystko jest ok ale dobrze by było sprawdzić.... Chociaż Zuzia pisze ,że może podjedzie jak śniegu ubędzie....tylko kiedy to będzie ,,,śnieg może zawalac drogi ,jeszcze dobry miesiąc oleraaaaaa! Edited January 19, 2012 by holmina Quote
holmina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Kochane cioteczki!!!!! Możemy byc spokojne! dodzwoniłam sie! Przed chwilka rozmawiałam z Pania Ania Była gdzieś na feriach,niedawno wróciła u deniska wszystko dobrze ,nie rzuca sie na na rodzine nie warczy był mały probblem zdrowotny uczulił sie na szampon ale wet coś zapisał i juz ok kastracji jeszcze nie było ,jest w bliskich planach,ufffffff przepraszam...bo to chyba ja tak podkreciłam ten niepokój/stara wariatka ze mnie/ na swoje usprawiedliwienie dodam,że bardzo brakowało mi info o psiaku,,,i sie zaczełam martwic!!!! Quote
Bogusik Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 No to uffffff! ja tez odetchnęłam...myślę,że w umowie było zastrzeżenie,że kastracja musi być przeprowadzona, więc tylko osoba ,która ją podpisała powinna tego dopilnować i tak: o ew.problemach tak i o wywiązaniu się ds z umowy,tu na wątku poinformować.Jeżeli się mylę,a przecież mogę,to proszę o wyjaśnienie.... Quote
holmina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Bogusik napisał(a):No to uffffff! ja tez odetchnęłam...myślę,że w umowie było zastrzeżenie,że kastracja musi być przeprowadzona, więc tylko osoba ,która ją podpisała powinna tego dopilnować i tak: o ew.problemach tak i o wywiązaniu się ds z umowy,tu na wątku poinformować.Jeżeli się mylę,a przecież mogę,to proszę o wyjaśnienie.... Bogusik kurcze a kto wydawał Deniska i podpisywał papiery adopcyjne bo jak boga kocham pogubilam sie..... to po prostu na przyszlosc jego bedziemy bezposrednio prosic o info..../ Quote
Recommended Posts