Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

holmina napisał(a):
to zależy od kondycji Deniska,,,,i kastrować jak będzie w bardzo dobrej formnie

Myślę,że Denisek szybko doszedł do formy,a wet jak go " poogląda"to zdecyduje czy juz można.I czekamy na jakieś Deniskowe wieści!

Posted

holmina napisał(a):
czekamy.....

Czekamy,czekamy...holminko,och ty uparciuszku...muszę koniecznie Ciebie zapraszać na wątki,gdzie mało kto zagląda, bo wiem ,że nie odpuścisz i przygonisz wszystkie cioteczki z powrotem na wątek...!!!

Posted

hahahahahah ,czasem faktycznie ,udawało mi sie to /jakoś tak,czarodziejsko.../
podobnie z reaktywowaniem wątku np./Pixelka....
no widzisz !taka ze mnie upierdliwa baba /hahaha/
czekam na zaproszenia.postaram sie wykazać

Posted

holmina napisał(a):

kochana zapraszam do parowki z mojego banerka. bo kasa sie skonczyla, a parowka juz rok w hotelu i ma 9lat. trzeba go poagitowac, ludzi przyciagnac.

Posted

holmina napisał(a):

haha, a Pixelek może będzie u mnie na weekend bo jego Pani tam gdzie wyjeżdża nie może zabrać ze sobą psa. Napstrykam mu zdjęć, że hej! :multi:

Posted

a to masz fajnie Elinko!
ciekawe,czy Pixel po powrocie swojej Pani bedzie chciał do niej wrócic/
ciekawa też jestem jak on teraz wyglada!!!pewnie jest bardzo kudłaty!

Posted

zuziaM napisał(a):
Napisalam do Asi, czy ma kontakt z pania Deniska.
Ja sie cos nie moge dodzwonic, ale sa teraz u nas ferie, wiec moze gdzies wyjechali i wypoczywaja.

Nie mam kontaktu z P. Ania, mialam przed swietami tylko smsowy,
Martwi mnie ze nie mozna sie dodzwonic, ale moze faktycznie sa gdzies na feriach,
Gosiu, jesli nie bedziesz mogla sie dalej skontaktowac, jest szansa ze Ty lub Daga podjedziecie do niej?

Posted

holmina napisał(a):
no bo tak dośc długo żadnych wieści nie ma.....

No właśnie i to jednak jest trochę niepokojące?!Tym bardziej,że Denis został oddany do ds bez kastracji, a my tu nie mamy żadnych info.Tak więc kontakt z p.Anią,konieczny...!Sprawa musi być wyjaśniona do końca, łącznie z wstawieniem rachunku za wykonanie zabiegu.Wątek jest rzetelny,więc niech taki pozostanie do końca...aby nikt nam niczego nie zarzucił!

Posted

może poprosimy cioteczke Dage???żeby podjechała....no bo kurcze taka cisza,,,,i skoro opiekunka nie odbiera telefonu?dlaczego?
dajcie mi do niej numer,moge podzwonic,może akurat sie dodzwonie,,,

Posted

holmina napisał(a):
może poprosimy cioteczke Dage???żeby podjechała....no bo kurcze taka cisza,,,,i skoro opiekunka nie odbiera telefonu?dlaczego?
dajcie mi do niej numer,moge podzwonic,może akurat sie dodzwonie,,,

Holmino juz wysylam nr do Ciebie na pw

Posted

holmina napisał(a):
Asiu!nic nie doszło
podaje mój numer tel.może sms z numerem p.Ani
721602410

to zacznę wydzwaniac !kurcze no!

i jak doszlo pw z numerem?, wyslalam kolejne, pewnie pisalysmy w tym samym czasie

Posted (edited)

doszło,napisałam nowe pw odpisz prosze szybciutko bo chce podac namiar korze

mam nadzieje ,że wszystko jest ok
ale dobrze by było sprawdzić....

Chociaż Zuzia pisze ,że może podjedzie jak śniegu ubędzie....tylko kiedy to będzie ,,,śnieg może zawalac drogi ,jeszcze dobry miesiąc
oleraaaaaa!

Edited by holmina
Posted

Kochane cioteczki!!!!!
Możemy byc spokojne!
dodzwoniłam sie!
Przed chwilka rozmawiałam z Pania Ania
Była gdzieś na feriach,niedawno wróciła u deniska wszystko dobrze ,nie rzuca sie na na rodzine nie warczy
był mały probblem zdrowotny uczulił sie na szampon ale wet coś zapisał i juz ok
kastracji jeszcze nie było ,jest w bliskich planach,ufffffff
przepraszam...bo to chyba ja tak podkreciłam ten niepokój/stara wariatka ze mnie/
na swoje usprawiedliwienie dodam,że bardzo brakowało mi info o psiaku,,,i sie zaczełam martwic!!!!

Posted

No to uffffff! ja tez odetchnęłam...myślę,że w umowie było zastrzeżenie,że kastracja musi być przeprowadzona, więc tylko osoba ,która ją podpisała powinna tego dopilnować i tak: o ew.problemach tak i o wywiązaniu się ds z umowy,tu na wątku poinformować.Jeżeli się mylę,a przecież mogę,to proszę o wyjaśnienie....

Posted

Bogusik napisał(a):
No to uffffff! ja tez odetchnęłam...myślę,że w umowie było zastrzeżenie,że kastracja musi być przeprowadzona, więc tylko osoba ,która ją podpisała powinna tego dopilnować i tak: o ew.problemach tak i o wywiązaniu się ds z umowy,tu na wątku poinformować.Jeżeli się mylę,a przecież mogę,to proszę o wyjaśnienie....

Bogusik
kurcze a kto wydawał Deniska i podpisywał papiery adopcyjne bo jak boga kocham pogubilam sie.....
to po prostu na przyszlosc jego bedziemy bezposrednio prosic o info..../