stokrotka.af Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 a nie można Pani Ani poprosić o założenie wątku dla Deniska :roll: będziemy miały i info i świeże foty :razz: Quote
holmina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 a to jest świetny pomysł!!!! co cioteczki? to może przy okazji rozmowy z pania Ania-zaproponowac jej założenie denisowego wątku???/ Quote
asia-s Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 (edited) Holmino napisalam Ci pw, moj internet zle dziala, nie moglam wczesniej sie zalogowac, kurcze czy wam dogo tez tak zle dziala? Edited January 19, 2012 by asia-s Quote
holmina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 wszystko dochodzi z małym opóżnieniem,mam nadzieje ,że moja odp też doszła Quote
Bogusik Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 stokrotka.af napisał(a):a nie można Pani Ani poprosić o założenie wątku dla Deniska :roll: będziemy miały i info i świeże foty :razz: Myślę,że jeżeli było by to możliwe,to p.Ania była by na dogo,zaraz po tym,jak zaadoptowała Deniska.Więc raczej nie ma dostępu do neta.. Quote
Bogusik Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 holmina napisał(a):Bogusik kurcze a kto wydawał Deniska i podpisywał papiery adopcyjne bo jak boga kocham pogubilam sie..... to po prostu na przyszlosc jego bedziemy bezposrednio prosic o info..../ Holminko,ja też nie wiem,ale chyba ZuziaM,bo u niej w hoteliku był Denis.Poczekajmy spokojnie na wypowiedzi cioteczek...bo "gdybać",możemy bez końca...! Quote
fizia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Fajnie, że wszystko u Deniska OK. Ale nie martwmy się tak na zapas :) Dom jest posprawdzany, były wizyty, Denis ma się dobrze. Myślę, że niezmiernie miło będzie usłyszeć raz na jakiś czas co u Niego, ale chyba musimy się zacząć przyzwyczajać do tego, że kontakt nie będzie aż tak regularny. Wydaje mi się, że nie ma sensu zakładać nowego wątku, bo i tak jest ich już cała masa na dogo. Może lepiej, gdyby Pani Ania miała taką możliwość, zeby czasem zerknęła na ten i napisała co słychać. Wszyscy, którzy trzymali kciuki za Deniska mają ten wątek w subskrypcjach i będą na bierząco. Quote
holmina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 oczywiście,że żadna z nas nie będzie teroryzować opiekunów psa,ani żądać tygodniowych sprawozdań z życia psa,wiadomo,że pies trafił do DS i to on decyduje o psie w przypadku Deniska o tyle ,nasze zainteresowanie jest usprawiedliwione,że -nie zakończona jest sprawa uszu/autoszczepionka?/ -kastracji -niedawno domek wspominał o tym,że powarkuje i jest niesympatyczny do rodziny/kaganiec/ dlatego wydaje mi sie,że do czasu zamknięcia ww.spraw,domek powinien /lub pośrednik z Dogo /informowac o adaptacji i zdrowiu Deniska Póżniej.....no niestety ,tylko jak będzie miał Ds ochote..... w każdym razie fajnie,że domek Deniska jest dobrym domem a psiak jest szczęsliwy... Quote
asia-s Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 (edited) Bogusik napisał(a):Myślę,że jeżeli było by to możliwe,to p.Ania była by na dogo,zaraz po tym,jak zaadoptowała Deniska.Więc raczej nie ma dostępu do neta.. bysmy P. Anie zameczyly:evil_lol: no ale to normalne tyle serca kazda z nas wlozyla w te adopcje i tyle bylo tutaj emocji ze ho ho;) Edited January 19, 2012 by asia-s literowki Quote
Bogusik Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 asia-s napisał(a):bysmy P. Anie zameczyly:evil_lol: no ale to normalne tyle serca kazda z nas wlozyla w te adopcje i tyle bylo tutaj emocji ze ho ho;) Masz rację Asiu p.Ania nie miałaby życia,bo Deniskowe cioteczki by ją wykończyły!A tak powracając do meritum sprawy,to kto będzie dostarczał info o Denisie,tu na wątku?Chodzi o dopełnienie formalności związanej z jego kastracją?Ciotki ja wam mówię:"sen z powiek" do póki nie będzie potwierdzenia o kastracji... Quote
stokrotka.af Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 dla mnie to sama radość móc pochwalić się jakie Rufol robi postępy i jaki jest kochany :loveu:, ale widocznie nie wszyscy tak mają :evil_lol: wiadomo,że szczęście Deniska najważniejsze, ale... Quote
holmina Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Ty Stokrotko świetnie prowadzisz galerie z życia Rufola i Zuzy!!!!!właśnie oglądałam filmik,i pękałam ze śmiechu jak Rufi wypiął sie na Zuzke ,,,a ona na dwóch łapkach zdziwiona taka,,,,to sama przyjemność widzieć tak zadowolone zwierzaki ,,,,,, Po prostu dzielisz sie z innymi swoją radościa ,,,i fajnie!dzieki! Quote
stokrotka.af Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 a dziękuję :oops: staram się jak mogę :lol: sama śledzę kilka wątków z galeriami i jestem "głodna" newsów :evil_lol: Quote
Bogusik Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Prosimy o info o Denisku...a już nie wspomnę o zdjęciach..... Quote
holmina Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 (edited) ja już się boje prosić bo znowu wypadne,na rozhisteryzowaną ciotke,,,,,, Edited January 24, 2012 by holmina Quote
Bogusik Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 holmina napisał(a):ja już się boje prosić bo znowu wypadne,na rozhisteryzowaną ciotke,,,,,, No to,rozhisteryzowana ciotka nr2 też ponownie zagląda... Quote
holmina Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 no i nadal nic nowego?co z kastracją/jak uszy? czy to już nie nasza sprawa? Quote
asia-s Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Zuziu, prosze zadzwon do P. Ani - co tam u Deniska i kiedy bedzie kastracja, moze jest mozliwosc nowych zdjec psiaka? Quote
Anula Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Ja też czekam na jakieś wieści o Denisku nie wspomnę o fotkach tylko czy zuzia nie ma nas już dość? A ja zapraszam do bidulki podobnej do Deniska potrzebującej pomocy. http://www.dogomania.pl/threads/218381-Bastek-w-typie-pona-.zaniedbany-i-ca%C5%82y-w-dredach-!!...... Quote
holmina Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 (edited) ale dlaczego by miała nas Zuzia dośc mieć,to chyba naturalne na Dogo,że jeśli sprawa z kastracją nie jest wyjaśniona i stanem zdrowia to należą sie jakieś info....od domku,od osoby mającej z tym domkiem kontakt!/skoro domek sam nie chce / mnie juz ta cisza na wątku złości! pies jest z Dogo!sporo ciotek tu sie napracowało,żeby wyciągnąć go ze schronu i wyleczyć...i co?pies zniknął?tak jakby wzięty był ze schronu? total brak info w sumie mi jest obojętne ,czy któras z ciotek powie,że jestem walnięta....ostatecznie moge juz nie wchodzic na Dogo!wogóle! ale tym razem,piszę dosadnie, co myśle, NIE PODOBA MI SIE TAKA IGNORANCJA!kropka! Edited January 28, 2012 by holmina Quote
Bogusik Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 holmina napisał(a):ale dlaczego by miała nas Zuzia dośc mieć,to chyba naturalne na Dogo,że jeśli sprawa z kastracją nie jest wyjaśniona i stanem zdrowia to należą sie jakieś info....od domku,od osoby mającej z tym domkiem kontakt!/skoro domek sam nie chce / mnie juz ta cisza na wątku złości! pies jest z Dogo!sporo ciotek tu sie napracowało,żeby wyciągnąć go ze schronu i wyleczyć...i co?pies zniknął?tak jakby wzięty był ze schronu? total brak info w sumie mi jest obojętne ,czy któras z ciotek powie,że jestem walnięta....ostatecznie moge juz nie wchodzic na Dogo!wogóle! ale tym razem,piszę dosadnie, co myśle, NIE PODOBA MI SIE TAKA IGNORANCJA!kropka! Jak najbardziej się z Tobą zgodzę.Bo już nikt tu nie liczy na jakieś info i zdjęcia z życia "co dziennego"Deniska.Ale sprawa kastracji,czyli jednego z warunków umowy jest nadal niedotrzymana i o to tu chodzi!Kto w końcu podpisał tą umowę?Odpowiedzialność jest,więc trzeba się z niej sumiennie wywiązać...! Nie uważam się za walniętą nr 2 ale jak ktoś ma inne zdanie,to chętnie poczytam.... Quote
olalolaa Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Ja Was popieram.. trochę za mało tutaj konkretnych informacji, rozumiem ze ktos nie ma czasu itd, ale pewne rzeczy powinny być Nam pisane. Quote
stokrotka.af Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 ani brak czasu ani dostępu do internetu tego nie usprawiedliwia.... Quote
Recommended Posts