Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Holmino napisalam Ci pw, moj internet zle dziala, nie moglam wczesniej sie zalogowac, kurcze czy wam dogo tez tak zle dziala?

Edited by asia-s
Posted

stokrotka.af napisał(a):
a nie można Pani Ani poprosić o założenie wątku dla Deniska :roll: będziemy miały i info i świeże foty :razz:

Myślę,że jeżeli było by to możliwe,to p.Ania była by na dogo,zaraz po tym,jak zaadoptowała Deniska.Więc raczej nie ma dostępu do neta..

Posted

holmina napisał(a):
Bogusik
kurcze a kto wydawał Deniska i podpisywał papiery adopcyjne bo jak boga kocham pogubilam sie.....
to po prostu na przyszlosc jego bedziemy bezposrednio prosic o info..../

Holminko,ja też nie wiem,ale chyba ZuziaM,bo u niej w hoteliku był Denis.Poczekajmy spokojnie na wypowiedzi cioteczek...bo "gdybać",możemy bez końca...!

Posted

Fajnie, że wszystko u Deniska OK.
Ale nie martwmy się tak na zapas :)
Dom jest posprawdzany, były wizyty, Denis ma się dobrze. Myślę, że niezmiernie miło będzie usłyszeć raz na jakiś czas co u Niego, ale chyba musimy się zacząć przyzwyczajać do tego, że kontakt nie będzie aż tak regularny.

Wydaje mi się, że nie ma sensu zakładać nowego wątku, bo i tak jest ich już cała masa na dogo. Może lepiej, gdyby Pani Ania miała taką możliwość, zeby czasem zerknęła na ten i napisała co słychać. Wszyscy, którzy trzymali kciuki za Deniska mają ten wątek w subskrypcjach i będą na bierząco.

Posted

oczywiście,że żadna z nas nie będzie teroryzować opiekunów psa,ani żądać tygodniowych sprawozdań z życia psa,wiadomo,że pies trafił do DS i to on decyduje o psie
w przypadku Deniska o tyle ,nasze zainteresowanie jest usprawiedliwione,że
-nie zakończona jest sprawa uszu/autoszczepionka?/
-kastracji
-niedawno domek wspominał o tym,że powarkuje i jest niesympatyczny do rodziny/kaganiec/
dlatego wydaje mi sie,że do czasu zamknięcia ww.spraw,domek powinien /lub pośrednik z Dogo /informowac o adaptacji i zdrowiu Deniska
Póżniej.....no niestety ,tylko jak będzie miał Ds ochote.....
w każdym razie fajnie,że domek Deniska jest dobrym domem a psiak jest szczęsliwy...

Posted (edited)

Bogusik napisał(a):
Myślę,że jeżeli było by to możliwe,to p.Ania była by na dogo,zaraz po tym,jak zaadoptowała Deniska.Więc raczej nie ma dostępu do neta..

bysmy P. Anie zameczyly:evil_lol: no ale to normalne tyle serca kazda z nas wlozyla w te adopcje i tyle bylo tutaj emocji ze ho ho;)

Edited by asia-s
literowki
Posted

asia-s napisał(a):
bysmy P. Anie zameczyly:evil_lol: no ale to normalne tyle serca kazda z nas wlozyla w te adopcje i tyle bylo tutaj emocji ze ho ho;)

Masz rację Asiu p.Ania nie miałaby życia,bo Deniskowe cioteczki by ją wykończyły!A tak powracając do meritum sprawy,to kto będzie dostarczał info o Denisie,tu na wątku?Chodzi o dopełnienie formalności związanej z jego kastracją?Ciotki ja wam mówię:"sen z powiek" do póki nie będzie potwierdzenia o kastracji...

Posted

dla mnie to sama radość móc pochwalić się jakie Rufol robi postępy i jaki jest kochany :loveu:, ale widocznie nie wszyscy tak mają :evil_lol:
wiadomo,że szczęście Deniska najważniejsze, ale...

Posted

Ty Stokrotko świetnie prowadzisz galerie z życia Rufola i Zuzy!!!!!właśnie oglądałam filmik,i pękałam ze śmiechu jak Rufi wypiął sie na Zuzke ,,,a ona na dwóch łapkach zdziwiona taka,,,,to sama przyjemność widzieć tak zadowolone zwierzaki ,,,,,,
Po prostu dzielisz sie z innymi swoją radościa ,,,i fajnie!dzieki!

Posted (edited)

ale dlaczego by miała nas Zuzia dośc mieć,to chyba naturalne na Dogo,że jeśli sprawa z kastracją nie jest wyjaśniona i stanem zdrowia to należą sie jakieś info....od domku,od osoby mającej z tym domkiem kontakt!/skoro domek sam nie chce /

mnie juz ta cisza na wątku złości!
pies jest z Dogo!sporo ciotek tu sie napracowało,żeby wyciągnąć go ze schronu i wyleczyć...i co?pies zniknął?tak jakby wzięty był ze schronu?
total brak info
w sumie mi jest obojętne ,czy któras z ciotek powie,że jestem walnięta....ostatecznie moge juz nie wchodzic na Dogo!wogóle!
ale tym razem,piszę dosadnie, co myśle,
NIE PODOBA MI SIE TAKA IGNORANCJA!kropka!

Edited by holmina
Posted

holmina napisał(a):
ale dlaczego by miała nas Zuzia dośc mieć,to chyba naturalne na Dogo,że jeśli sprawa z kastracją nie jest wyjaśniona i stanem zdrowia to należą sie jakieś info....od domku,od osoby mającej z tym domkiem kontakt!/skoro domek sam nie chce /

mnie juz ta cisza na wątku złości!
pies jest z Dogo!sporo ciotek tu sie napracowało,żeby wyciągnąć go ze schronu i wyleczyć...i co?pies zniknął?tak jakby wzięty był ze schronu?
total brak info
w sumie mi jest obojętne ,czy któras z ciotek powie,że jestem walnięta....ostatecznie moge juz nie wchodzic na Dogo!wogóle!
ale tym razem,piszę dosadnie, co myśle,
NIE PODOBA MI SIE TAKA IGNORANCJA!kropka!

Jak najbardziej się z Tobą zgodzę.Bo już nikt tu nie liczy na jakieś info i zdjęcia z życia "co dziennego"Deniska.Ale sprawa kastracji,czyli jednego z warunków umowy jest nadal niedotrzymana i o to tu chodzi!Kto w końcu podpisał tą umowę?Odpowiedzialność jest,więc trzeba się z niej sumiennie wywiązać...! Nie uważam się za walniętą nr 2 ale jak ktoś ma inne zdanie,to chętnie poczytam....