elinka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 (edited) ............. Edited June 25, 2014 by elinka Quote
Scooby_Doo Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 w nawiazaniu do wcześniejszego postu o wstydzie przed pania Anią - MI JAKO WŁAŚCICIELOWI BYŁOBY WSTYD CZYTAĆ WPISY SWIADCZĄCE O NIEPOKOJENIU SIĘ PSIAKIEM....I NIC NIE ODPISAĆ... tym bardziej ze jak cały czas podkreslam sama mam psa z dogo - i cały czas udzielam na jego temat odpowiedzi bo rozumiem że osoby które angażowały sie w adopcję - chca wiedziec jaki jest rezultat tych działań. Jednoczesnie ciesze się ze sprawa się wyjasniła,zdjecia dotarły a Denis czuje się dobrze - o to własnie chodziło. Quote
fizia Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Cudnie Denis wygląda - cieszę się bardzo, że tak świetnie trafił. Pozdrowienia dla Pani Ani. Myślę, że najważniejsze dla adoptowanego psa jest to, jakie ma warunki w nowym domu, czy jest kochany i czy czuje się bezpiecznie. I to ma miejsce w przypadku Denisa - cieszmy się tym! Bo chyba jakiś dobry Anioł czuwał nad tym psem - który mimo wieku i choroby dostał taką szansę. Zuziu - wielkie dzięki za relacje i zdjęcia - mam nadzieję, że dzięki nim już nikt nie będzie miał wątpliwości, jak fajnie trafił Denis. W nawiązaniu do wstydu - dajmy już spokój, proszę. Quote
polciuaa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Przepraszam za offa, ale sprawa na prawdę bardzo pilna: http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.kiepy.pl%2Fimg%2F25780&h=DAQHdP0mpAQFBFBj3TIQBJgAAodZ1jpnzTHKr1YIBT4VZdQ Quote
Scooby_Doo Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 ja tez podsyłam slicznego kudłacza http://www.dogomania.pl/threads/222670-Bardzo-kudłaty-młody-i-przyjacielski-AS.-Pomożesz-ogłaszać?p=18662056#post18662056 Quote
holmina Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 (edited) ......................................................................................................................................................! Edited March 10, 2012 by holmina Quote
holmina Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 zaglądam do Deniska,oglądam sobie jego zdjęcia-piękny psiaczek! Quote
zuziaM Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Denisek mial ostatni gosci. Pania Anie odwiedzila rodzina u ktorej Deniseg niedawno goscil. I ciesze sie bardzo, bo Denis zachowal sie cudownie ! Poznal wszystkich, wital sie z kazdym i nie byl juz zazdrosny, a zaowolony z odwiedzin. Psiak zrozumial, ze nikt mu nie chce zabrac jego ukochanej pani. Pani Ania powiedziala, ze rozwazy ponownie sprawe kastraci i po konsultacji z weterynarzem podejmie ostateczna decyzje o zabiegu latem. Jednoczesnie bardzo dziekuje za chec pomocy finansowej, ale zdecydowala, ze sama poniesie ten koszt, a pieniazki, ktore sa na ten cel odlozone, prosi zeby przekazac na innego potrzebujacego psiaczka. Z pewnoscia takich jest wiele. Uszka sa nadal w porzadku. I oby pozostalo tak juz na zawsze. Quote
holmina Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 (edited) dzieki za informacje o denisku!wspaniale,że psiak już jest pewny siebie ! jesli chodzi o kastracje ,zmieniłam zdanie,,,,,,,nie spieszyłabym się,,,,/skoro nie wykazuje zainteresowania suczkami ,nie obsikuje kątów i nie jest agresywny/ a pieniążki ,które zostały na kastracje proponuje dać Aszce,,,,ona teraz jest w kiepskiej sytuacji/brakuje na hotel/ Edited March 25, 2012 by holmina Quote
asia-s Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 [quote name='zuziaM']Denisek mial ostatni gosci. Pania Anie odwiedzila rodzina u ktorej Deniseg niedawno goscil. I ciesze sie bardzo, bo Denis zachowal sie cudownie ! Poznal wszystkich, wital sie z kazdym i nie byl juz zazdrosny, a zaowolony z odwiedzin. Psiak zrozumial, ze nikt mu nie chce zabrac jego ukochanej pani. Pani Ania powiedziala, ze rozwazy ponownie sprawe kastraci i po konsultacji z weterynarzem podejmie ostateczna decyzje o zabiegu latem. Jednoczesnie bardzo dziekuje za chec pomocy finansowej, ale zdecydowala, ze sama poniesie ten koszt, a pieniazki, ktore sa na ten cel odlozone, prosi zeby przekazac na innego potrzebujacego psiaczka. Z pewnoscia takich jest wiele. Uszka sa nadal w porzadku. I oby pozostalo tak juz na zawsze. Na koncie Deniska jest 249,60 zl + 20 zl u Zuzi prosze dziewczyny z watku o propozycje jest juz pierwsza Holminy - dla Aszki Quote
Anula Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 [quote name='asia-s']Na koncie Deniska jest 249,60 zl + 20 zl u Zuzi prosze dziewczyny z watku o propozycje jest juz pierwsza Holminy - dla Aszki To ja przychodzę po prośbie dla kudłaczka - wystarczy oglądnąć filmik - serce pęka! Może chociaż w małym stopniu można pomóc finansowo dziadziusiowi. http://www.dogomania.pl/threads/224376-%C5%9Alepy-g%C5%82uchy-stary-i-przera%C5%BCony...-PILNIE-POTRZEBNE-DT!!! Quote
holmina Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 o chryste!!!!!strasznie biedny ten dziadziuś ,którego proponuje Anula,,, ja proponuje ponownie Aszke i może troszkę też dla dziadzia!!!! Quote
asia-s Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 [quote name='Anula']To ja przychodzę po prośbie dla kudłaczka - wystarczy oglądnąć filmik - serce pęka! Może chociaż w małym stopniu można pomóc finansowo dziadziusiowi. http://www.dogomania.pl/threads/224376-%C5%9Alepy-g%C5%82uchy-stary-i-przera%C5%BCony...-PILNIE-POTRZEBNE-DT!!! [quote name='holmina']o chryste!!!!!strasznie biedny ten dziadziuś ,którego proponuje Anula,,, ja proponuje ponownie Aszke i może troszkę też dla dziadzia!!!! Dziewczyny a czy moze byc tak ze Dziadzio dostanie 125 zl i Aszka reszte czyli 125 zl + 20 zl ktore jest juz u Zuzi Mnie ten dziadzius tez serce poruszyl Quote
Anula Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 asia-s napisał(a):ja tez jestem za To może jeszcze ktoś wyrazi zgodę z darczyńców.Aszka potrzebuje pieniążków na hotelikowanie tak jak dziadulinek.Dziadulinka hotelikuje stonka w domu bo nie może być na dworze.Mały bezradny stareńki,chory ślepaczek. Quote
Onaa Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 zuziaM napisał(a):Denisek mial ostatni gosci. Pania Anie odwiedzila rodzina u ktorej Deniseg niedawno goscil. I ciesze sie bardzo, bo Denis zachowal sie cudownie ! Poznal wszystkich, wital sie z kazdym i nie byl juz zazdrosny, a zaowolony z odwiedzin. Psiak zrozumial, ze nikt mu nie chce zabrac jego ukochanej pani. Pani Ania powiedziala, ze rozwazy ponownie sprawe kastraci i po konsultacji z weterynarzem podejmie ostateczna decyzje o zabiegu latem. Jednoczesnie bardzo dziekuje za chec pomocy finansowej, ale zdecydowala, ze sama poniesie ten koszt, a pieniazki, ktore sa na ten cel odlozone, prosi zeby przekazac na innego potrzebujacego psiaczka. Z pewnoscia takich jest wiele. Uszka sa nadal w porzadku. I oby pozostalo tak juz na zawsze. Super wieści :). Quote
daga31081980 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 piszę się pod waszą decyzją cioteczki:) Quote
holmina Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 no to dziadziusiowi i Aszce! dzidzius uratowany i ma szanse na spokojna starośc a Aszka na start w nowe życie! Quote
asia-s Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 dziekuje dziewczyny za powyzsze wypowiedzi czyli ide na watki Dziadzia i Aszki poinformowac o prezencie od Denisa: Dziadzio: 125 zl Aszka:125 zl + 20 zl jest u Zuzi Po zrobieniu przelewow i potwierdzen na watku ze strony obdarowanych stan skarpety Denisa wyniesie 0 zl i skarpeta zostanie zamknieta Quote
holmina Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 kochany Denisek i kochana Asia!!!!! oby poszczęsciło sie obdarowanym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Akrum Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Przychodzę z wątku Pikusia - naszego dziadusia, który dostał od Was i od Denisa super prezent, za co ogromnie dziękujemy :loveu::loveu::loveu: pieniążki w kwocie 125 zł - dotarły na konto Pikusia :) Quote
Lobaria Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Na konto Aszki doszło od [FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2]asia-s 125zł [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]z Deniskowego konta - dziękujemy.[/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] [/FONT][/FONT][/FONT] Quote
zuziaM Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Spotkalam sie z pania Ania i skorzystalam z okazji zeby zrobic zdjecia Deniskowi. Niuniek w aucie. Quote
Recommended Posts