Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

w nawiazaniu do wcześniejszego postu o wstydzie przed pania Anią - MI JAKO WŁAŚCICIELOWI BYŁOBY WSTYD CZYTAĆ WPISY SWIADCZĄCE O NIEPOKOJENIU SIĘ PSIAKIEM....I NIC NIE ODPISAĆ...
tym bardziej ze jak cały czas podkreslam sama mam psa z dogo - i cały czas udzielam na jego temat odpowiedzi bo rozumiem że osoby które angażowały sie w adopcję - chca wiedziec jaki jest rezultat tych działań.

Jednoczesnie ciesze się ze sprawa się wyjasniła,zdjecia dotarły a Denis czuje się dobrze - o to własnie chodziło.

Posted

Cudnie Denis wygląda - cieszę się bardzo, że tak świetnie trafił. Pozdrowienia dla Pani Ani.

Myślę, że najważniejsze dla adoptowanego psa jest to, jakie ma warunki w nowym domu, czy jest kochany i czy czuje się bezpiecznie.
I to ma miejsce w przypadku Denisa - cieszmy się tym!
Bo chyba jakiś dobry Anioł czuwał nad tym psem - który mimo wieku i choroby dostał taką szansę.

Zuziu - wielkie dzięki za relacje i zdjęcia - mam nadzieję, że dzięki nim już nikt nie będzie miał wątpliwości, jak fajnie trafił Denis.

W nawiązaniu do wstydu - dajmy już spokój, proszę.

Posted (edited)

......................................................................................................................................................!

Edited by holmina
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Denisek mial ostatni gosci.
Pania Anie odwiedzila rodzina u ktorej Deniseg niedawno goscil.
I ciesze sie bardzo, bo Denis zachowal sie cudownie ! Poznal wszystkich, wital sie z kazdym i nie byl juz zazdrosny, a zaowolony z odwiedzin.
Psiak zrozumial, ze nikt mu nie chce zabrac jego ukochanej pani.

Pani Ania powiedziala, ze rozwazy ponownie sprawe kastraci i po konsultacji z weterynarzem podejmie ostateczna decyzje o zabiegu latem.
Jednoczesnie bardzo dziekuje za chec pomocy finansowej, ale zdecydowala, ze sama poniesie ten koszt, a pieniazki, ktore sa na ten cel odlozone, prosi zeby przekazac na innego potrzebujacego psiaczka. Z pewnoscia takich jest wiele.

Uszka sa nadal w porzadku. I oby pozostalo tak juz na zawsze.

Posted (edited)

dzieki za informacje o denisku!wspaniale,że psiak już jest pewny siebie !
jesli chodzi o kastracje ,zmieniłam zdanie,,,,,,,nie spieszyłabym się,,,,/skoro nie wykazuje zainteresowania suczkami ,nie obsikuje kątów i nie jest agresywny/

a pieniążki ,które zostały na kastracje proponuje dać Aszce,,,,ona teraz jest w kiepskiej sytuacji/brakuje na hotel/

Edited by holmina
Posted

[quote name='zuziaM']Denisek mial ostatni gosci.
I ciesze sie bardzo, bo Denis zachowal sie cudownie ! Poznal wszystkich, wital sie z kazdym i nie byl juz zazdrosny, a zaowolony z odwiedzin.

Pani Ania powiedziala, ze rozwazy ponownie sprawe kastraci i po konsultacji z weterynarzem podejmie ostateczna decyzje o zabiegu latem.
Jednoczesnie bardzo dziekuje za chec pomocy finansowej, ale zdecydowala, ze sama poniesie ten koszt, a pieniazki, ktore sa na ten cel odlozone, prosi zeby przekazac na innego potrzebujacego psiaczka. Z pewnoscia takich jest wiele.

Na koncie Deniska jest 249,60 zl + 20 zl u Zuzi
prosze dziewczyny z watku o propozycje
jest juz pierwsza Holminy - dla Aszki

Posted

[quote name='Anula']To ja przychodzę po prośbie dla kudłaczka - wystarczy oglądnąć filmik - serce pęka!
Może chociaż w małym stopniu można pomóc finansowo dziadziusiowi.

http://www.dogomania.pl/threads/224376-%C5%9Alepy-g%C5%82uchy-stary-i-przera%C5%BCony...-PILNIE-POTRZEBNE-DT!!!

[quote name='holmina']o chryste!!!!!strasznie biedny ten dziadziuś ,którego proponuje Anula,,,
ja proponuje ponownie Aszke i może troszkę też dla dziadzia!!!!

Dziewczyny a czy moze byc tak ze Dziadzio dostanie 125 zl i Aszka reszte czyli 125 zl + 20 zl ktore jest juz u Zuzi
Mnie ten dziadzius tez serce poruszyl

Posted

asia-s napisał(a):
ja tez jestem za

To może jeszcze ktoś wyrazi zgodę z darczyńców.Aszka potrzebuje pieniążków na hotelikowanie tak jak dziadulinek.Dziadulinka hotelikuje stonka w domu bo nie może być na dworze.Mały bezradny stareńki,chory ślepaczek.

Posted

zuziaM napisał(a):
Denisek mial ostatni gosci.

Super wieści :).

Posted

dziekuje dziewczyny za powyzsze wypowiedzi
czyli ide na watki Dziadzia i Aszki poinformowac o prezencie od Denisa:
Dziadzio: 125 zl
Aszka:125 zl + 20 zl jest u Zuzi
Po zrobieniu przelewow i potwierdzen na watku ze strony obdarowanych stan skarpety Denisa wyniesie 0 zl i skarpeta zostanie zamknieta

Posted

Przychodzę z wątku Pikusia - naszego dziadusia, który dostał od Was i od Denisa super prezent, za co ogromnie dziękujemy :loveu::loveu::loveu:
pieniążki w kwocie 125 zł - dotarły na konto Pikusia :)

Posted

Na konto Aszki doszło od [FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2]asia-s 125zł [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]z Deniskowego konta - dziękujemy.[/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

• 3 weeks later...