Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

w gore piesiu.
musze wreszcie te ogloszenia porobic, bo zawalilam... przypominajcie mi sie z tym!

teraz po swietach mozna juz oglaszac, bo w zeszlym tygodniu nie mialo to sensu.

a pogoda ma byc teraz do kitu wciaz to chyba go nie ostrzyga w schronie :(

Posted

Na obecną chwilę to tylko p. Mariusz ma bezpośredni kontakt z Deniskiem, tak ? A mógłby jakieś zdjęcia psiaka zrobić ? Bo Denisek ma tylko dwa, i to chyba dość stare.

Posted

Przesuwane to jest cały czas ze względ na pogodę...ale podobno już od połowy maja ma być ciepło, więc mam nadzieję, ze wreszcie się uda...

Posted

Dostałam takiego maila :)

Witam!
Chciałabym się dowiedzieć ile niejwięcej waży Denis i jakiej jest wielkości
Mieszkam w Warszawie nie posiadam samochodu ma 2 sunie czy wrazie czego jest możliwość dowozu i podpisania umowy adopcyjnej na miejscu.

-- Aśka

Posted

super!!!!!

to sie dowiedz od pana mariusza te sprawy. i napisz,ze jest mozliwosc dowozu. cos skombinujemy, dorzucimy sie do transportu do domku dla Deniska!

Posted

Już się dowiedziałam i wysłałam wiadomość tej Pani. Denis jest jak średni pudel - ok. 10-14 kg

Transport musi się znaleźć, ale myślę, ze z tym nie byłoby problemu większego.

Posted

podalas jej nr tel, ze ma dzwonic? tak mailowac mozna w nieskonczonosc, musi zadzwonic przeciez.

ale super by bylo!!!!!!
a skad ona go znalazla? oglaszal ktos ostatnio?

a ostrzyzony juz jest? ja bym juz nie czekala, przeciez kazdy dzien zycia z koltunami to męka dla niego. juz prawie czerwiec przeciez.

Posted

Denis nie jest jeszcze ostrzyżony, bo nie mieli czasu - w tym tygodniu skończyli budowę boksów.

Cały czas Go ogłaszamy na allegro, na gumtree, na tablicy pl i w kilku innych miejscach - nie wiem dokładnie, gdzie został wypatrzony.

Telefony Pani ma podane, zobaczymy.

Wiadomo, ze czasem ktoś pisze maila i ten mail jest pierwszy i ostatni, ale mam nadzieję, ze Pani się jeszcze odezwie.