kora78 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 tattoi, a nie daloby rady na zasadach, jak jest bubu? ja sie tak ucieszylam, bo pomyslalam, ze tak bedzie... :( Quote
Tattoi Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Kora- też tak myślałam, ale dziadki mi podniosły czynsz o 1000 złotych. Od kwietnia. Quote
wtatara Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 pozdrowienia od Tabi , Pixi i malenkiego chorego yorka - tymczasowicza Quote
kora78 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 w gore piesiu. musze wreszcie te ogloszenia porobic, bo zawalilam... przypominajcie mi sie z tym! teraz po swietach mozna juz oglaszac, bo w zeszlym tygodniu nie mialo to sensu. a pogoda ma byc teraz do kitu wciaz to chyba go nie ostrzyga w schronie :( Quote
terra Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Pewnie na dniach Denisek zostanie ostrzyżony, a tymczasem w górę kudłaczu, może ktoś zajrzy i się zakocha. Quote
Onaa Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Na obecną chwilę to tylko p. Mariusz ma bezpośredni kontakt z Deniskiem, tak ? A mógłby jakieś zdjęcia psiaka zrobić ? Bo Denisek ma tylko dwa, i to chyba dość stare. Quote
fizia Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Tak, z pewnością, jak już będzie po fryzjerze, to będą nowe zdjęcia. Quote
fizia Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Przesuwane to jest cały czas ze względ na pogodę...ale podobno już od połowy maja ma być ciepło, więc mam nadzieję, ze wreszcie się uda... Quote
fizia Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Dostałam takiego maila :) Witam! Chciałabym się dowiedzieć ile niejwięcej waży Denis i jakiej jest wielkości Mieszkam w Warszawie nie posiadam samochodu ma 2 sunie czy wrazie czego jest możliwość dowozu i podpisania umowy adopcyjnej na miejscu. -- Aśka Quote
kora78 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 super!!!!! to sie dowiedz od pana mariusza te sprawy. i napisz,ze jest mozliwosc dowozu. cos skombinujemy, dorzucimy sie do transportu do domku dla Deniska! Quote
fizia Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Już się dowiedziałam i wysłałam wiadomość tej Pani. Denis jest jak średni pudel - ok. 10-14 kg Transport musi się znaleźć, ale myślę, ze z tym nie byłoby problemu większego. Quote
kora78 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 podalas jej nr tel, ze ma dzwonic? tak mailowac mozna w nieskonczonosc, musi zadzwonic przeciez. ale super by bylo!!!!!! a skad ona go znalazla? oglaszal ktos ostatnio? a ostrzyzony juz jest? ja bym juz nie czekala, przeciez kazdy dzien zycia z koltunami to męka dla niego. juz prawie czerwiec przeciez. Quote
fizia Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Denis nie jest jeszcze ostrzyżony, bo nie mieli czasu - w tym tygodniu skończyli budowę boksów. Cały czas Go ogłaszamy na allegro, na gumtree, na tablicy pl i w kilku innych miejscach - nie wiem dokładnie, gdzie został wypatrzony. Telefony Pani ma podane, zobaczymy. Wiadomo, ze czasem ktoś pisze maila i ten mail jest pierwszy i ostatni, ale mam nadzieję, ze Pani się jeszcze odezwie. Quote
Recommended Posts