Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Denisku!Trochę te ogłoszonka jakoś jak widać na razie w produkcjo-dyskusji?!U zuziM Denisek ma w tej chwili super warunki ale jak tak dalej pójdzie...to biedny Denisek spędzi zimę w kojcu a nie w nowym domku...czyż nie szkoda czasu?!

Posted

Bogusik napisał(a):
Witaj Denisku!Trochę te ogłoszonka jakoś jak widać na razie w produkcjo-dyskusji?!U zuziM Denisek ma w tej chwili super warunki ale jak tak dalej pójdzie...to biedny Denisek spędzi zimę w kojcu a nie w nowym domku...czyż nie szkoda czasu?!

Zgadzam się zupełnie . Pies osłabiony po antybiotykach nie powinien zimy spędzać w kojcu na dworze. Dlatego proponuje szybko nowe ogłszenia np: takie jakie proponowałam wcześniej. A potem zastanawiać się nad CV. Jeśli analizujemy CV to w rubryce wykształcenie proponuje : bystry , szybko się uczy, zachowuje czystość w kojcu itp. W rubryce miejsca pracy: nieznane, schronisko, DT. To oczywiście wygląda na żart. No ale - czemu nie. Uważam,ze ogłoszenia powinny być rożne. Pozdrawiam.

Posted

wklejam CV puckowe autorstw Florentynki, nie kopiujemy, tylko trzeba wymyślić coś w tym stylu ;)

CV Pucka

Dane osobowe.

Imię i nazwisko: Pucek , po adopcji mogę przyjąć nazwisko mojego człowieka

Data urodzenia: prawdopodobnie początek 2010 r.

Adres: chciałbym mieć jakiś na stałe, obecnie tymczasowo mieszkam pod Warszawą

Tel: ……………, grzecznościowy, proszę pytać o Pucka

Doświadczenie

2010 – początek do lipca – nie chcę o tym mówić… stanowisko psa wiejskiego. Umowa rozwiązana za nieporozumieniem stron, przez wydalenie z miejsca pracy i pobytu. Pozostawiony przywiązany do barierki przy szosie w 30 stopniowym upale, cudem uratowany przez osobę o dobrym sercu.

2010 – lipiec – sierpień: tułaczka po różnych tak zwanych domach tymczasowych, z wciąż wiszącą nad głową groźbą schroniska. Ciągłe zmiany warunków i otoczenia pozwalają mi przekonać się, że jestem elastyczny i umiem się odnaleźć w różnych środowiskach.

2010 - koniec sierpnia: samowolne oddalenie się z domu tymczasowego, zakończone wpadnięciem w sidła. Dzięki determinacji i wrodzonej inteligencji udało mi się samodzielnie uwolnić z sideł i odnaleźć drogę do domu. Odniosłem poważne obrażenia, jednak dzięki zaangażowaniu lekarzy weterynarii i mojej tymczasowej opiekunki zostałem całkowicie wyleczony. Jedyną pozostałością wypadku są blizny i niewielka deformacja lewej tylnej kończyny – bez wpływu na jej sprawne funkcjonowanie.

W domu tymczasowym przebywałem do października 2010 r. Przy okazji częstych wizyt u lekarza związanych z leczeniem nogi zostałem wykastrowany.

2010 - październik : zostałem adoptowany.

2011 – marzec: znudziłem się moim właścicielom.

Wykształcenie

Do szkół nie chodziłem, niestety mam braki w wykształceniu, które staram się nadrabiać pilnością i posłuszeństwem. Jestem otwarty na propozycje w kwestii dokształcania się. Jeśli pojawi się taka możliwość chętnie pójdę do szkoły – obiecuję, że będę wzorowym uczniem!

Umiejętności

Prawo jazdy kat B – biernie. Świetnie jeżdżę jako pasażer.

Informacje dodatkowe:

Zainteresowania: biegi przełajowe, jogging, marszobiegi terenowe, rower, pływanie, aporty, psie sporty. Psie zapasy, psie zapasy w błocie. Gryzaki, zabawki.

Posted

Agnieszka Stopa napisał(a):
a może bazarek torebkowo-portfelowo- kosmetyczkowy... co Wy na to? jedna branża... będzie miała branie!

a jeszcze pytanie czy linki z bazarkiem można wklejać np na tablicę? czy bazarki na dogo można reklamować na innych portalach ogłoszeniowych?

Posted

no, warto sprobowac z cv :)

czy mozna bazarki reklamowac- ja nie mam pojecia, poczytaj regulamin.
Agnieszka Stopa, mozesz dodac kilka cytatow do 1 posta. bo niby pisac jeden pod drugim nie wolno, lepiej juz edytowac. zeby mod sie nie przyczepil. dodajesz kilka cytatow tak. jest w prawym rpgu kazdej wypowiedzi takie cos "+ klikasz w to przy kazdym poscie, jaki chcesz zacytowac, mozesz kilka razy. a pozniej dajesz- odpowiedz. i juz ci wyskakuje pieknie i wpisujesz sie pod spodem kazdego cytatu. znow dajesz odp i my to widzimy na watku :)