Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny pisały do osób z Częstochowy i okolic, ale zgłosiła się tylko olalala. Samo schronisko to nie jest to w Częstochowie, to inny schron. To jest kawałek za Częstochową, na odludziu, stąd pewnie problem z wolontariuszami i adopcjami (albo na tylko na łańcuch :().

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

terra napisał(a):
Denisek ma wydarzenie na fb zrobione przez Fizię:

To nie jest wydarzenie tylko zbiorczy profil ze zdjęciami i podpisem pod nimi. Trzeba zrobić takie wydarzenie, które można rozsyłać dalej po znajomych. Jak napisałam postaram się to zrobić dziś. Tak nawet nie bardzo można go wrzucić na wątek kudłaczy na FB.

Posted

Zaglądam do Deniska :)
Mam konto na FB i już się do niego zapisałam, chyba bez zaproszenia, ale ostatnio nie ogarniam wszystkich wątków.
Jeżeli coś zauważę, to odpowiem w poście na FB.

Posted

Nic więcej nie wiem. Mamy deklaracje, więc trzymajmy narazie te 25zł, żeby było jak olalala się zdecyduje pojechać. Mam nadzieję że się odezwie.

Posted

Już prawie rok działam jako internetowy wolontariusz i pomagam fizi.Mieszkam w Zgorzelcu to kawał drogi od schroniska As.Pomagam jak mogę ogłoszeniami i wsperam finansowo.Nie mogę niestety przyjąć żadnego psiaka ( a jest to moim marzeniem) bo mam labradorkę która nie ''kocha '' obcych:(
Deniska ogłaszam i ogłaszam .A teraz jak się jeszcze tak poplątało w schronisku to nie jak to teraz będzie.Ale jestem dobrej myśli:)Jesteście wszystkie kochane i cieszę się że zawitałam na dogo.

Posted

Najgorsze w tym wszystkim ,ze my wszystkie daleko od Deniska mieszkamy ,ja na drugim koncu Polski...ale mam nadzieje,ze pomimo tego uda nam sie znalezc dom dla dziadka!

Posted

Jakby się znalazł jakiś darmowy dt albo niedrogi dt lub hotelik to można by coś działać i dostęp by był do psiaka, i zdjecia i info, i jakoś można by domku szukać. A tak ze schroniska to bedzie trudno.
Tylko wiadomo, na takie rzeczy pieniążków brak :(.

Posted

Witajcie dziewczyny, pojadę na pewno do Deniska, planowałam w tym tygodniu ale znowu kocięta mi się pochorowały i codziennie jeżdżenie do weta zabierało min. 3h..
Teraz pogodę mamy straszną, mam nadzieję że w pon/wt się poprawi i będę mogła w końcu jechać.
Zastanówcie się czy może tez jakieś inne psiaki obfotografować przy okazji.

Posted

olalolaa napisał(a):
Witajcie dziewczyny, pojadę na pewno do Deniska, planowałam w tym tygodniu ale znowu kocięta mi się pochorowały i codziennie jeżdżenie do weta zabierało min. 3h..
Teraz pogodę mamy straszną, mam nadzieję że w pon/wt się poprawi i będę mogła w końcu jechać.
(...)

Umówiłam się z olalolaa, że wyślę jej na konto 25zł na dojazd do schroniska. Czyli osoby, które zadeklarowały swoje pieniążki na ten dojazd, bardzo proszę, aby dokonały wpłaty na moje konto. Numer konta podam na PW.

Przypomnę deklaracje:

10zł - kora78
10zł - holmina
5zł - elinka
----------------
RAZEM 25zł

No, ale nie wiem, czy nie trzeba by było wcześniej zadzwonić do schroniska i poinformować ich, że olalolaa przyjedzie? Kto zgodzi się tam przedzwonić?

olalolaa napisał(a):

(...) Zastanówcie się czy może tez jakieś inne psiaki obfotografować przy okazji.

Olalolaa, jeżeli tylko będzie taka możliwość i będziesz miała na to czas to moim zdaniem warto by było inne psiaki też obfocić.

Posted

Wygospodaruję nawet i kilka godzin, skoro nie ma tam wolontariatu to warto jak juz jadę porobić więcej zdjęć ;)
No i też mam taka sama prośbę, żeby ktoś, kto jest z tym schroniskiem w kontakcie zdzwonił.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Ale w jakim celu ich informować, żeby pozwolili porobić zdjęcia ?

No tak. Żeby nie byli zaskoczeni że przyjeżdżam i chce robić mnóstwo zdjęć, może akurat trafie na moment ze jest zamknięte, ja nie wiem jak tam jest.

Posted

olalolaa napisał(a):
Zastanówcie się czy może tez jakieś inne psiaki obfotografować przy okazji.

olalolaa super by było jakbyś mogła porobić zdjęcia jeszcze ''szczeniakom'' (rok temu jeszcze były szczeniakami).Trzeba uaktualnić ogłoszenia i wstawić nowe foty.
Podam Ci imiona psiaków:
-Fara,
-Fuks,
-Era,
W swoich ogłoszeniach mam tylko te trzy młodziaki choć pewnie doszła masa nowych.(Ale myślę że nie ma co im robić fotek bo nie wiadomo co o nich napisać.(charakter,itp.))
Ze swojej strony byłabym bardzo wdzięczna.Myślałyśmy nawet ostatnio z fizią jak to zrobić z tymi zdjęciami jak nie ma Mariusza i żadnego konkretnego kontaktu ze schronem.
Nowe zdjęcia innych psiaków też oczywiście by się przydały:)