Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jestem krotko na Dogo ale wiem,jak sama chcialam z Dogo adoptowac pieska ....ze mi nie dali ,bo nie mozna bylo przeprowadzic wizyty przedadopcyjnej,poniewaz mieszkam na odludziu..../ale Zamosc ,to nie odludzie,wiec nie bedzie problemow/
dlatego wzielam od weta te malude,ktora mam w awatarze...
PA to, takie sprawdzenie domku...bo z watkow wynika ze roznie bywalo z psiakami wyadopotowanymi
ale skoro znasz domek to juz cos!Denis chyba oszalalby ze szczescia,gdyby po tylu latach za kratkami mogl sobie brykac po ogrodku!

Posted

[quote name='holmina']jestem krotko na Dogo ale wiem,jak sama chcialam z Dogo adoptowac pieska ....ze mi nie dali ,bo nie mozna bylo przeprowadzic wizyty przedadopcyjnej,poniewaz mieszkam na odludziu..../ale Zamosc ,to nie odludzie,wiec nie bedzie problemow/
dlatego wzielam od weta te malude,ktora mam w awatarze...
PA to, takie sprawdzenie domku...bo z watkow wynika ze roznie bywalo z psiakami wyadopotowanymi
ale skoro znasz domek to juz cos!Denis chyba oszalalby ze szczescia,gdyby po tylu latach za kratkami mogl sobie brykac po ogrodku![/QUO

ja tez jestem krótko na forum i nie rozumiem jeszcze niektórych skrótów, wizyta przed - adopcyjna jak najbardziej jeżeli jest taka potrzeba, domek ma spory ogród i działka jest ogrodzona, Pani bardzo kocha "różowe" psy, więc ten " różowy" dostanie więcej miłości niż by się spodziewał i oczekiwał, daj znać jak z transportem i czy wogóle przewóz Różowego będzie możliwy.

Posted

bedziemy dogadywac wszystko
ale najpierw chyba trzeba zadzwonic do Schronu i zapytac jak z jego zdrowiem,czy gdyby mial jakies problemy zdrowotne domek tez bylby chetny?

postaram sie dzis zadzwonic

dziewczyny !!!dajciemi numer chyba Dogo masz napisz prosze to zadzwonie

Posted

A co to za DS? Czy możesz nam napisać o tym domku coś więcej? No i zanim weźmiemy się za organizowanie tam transportu trzeba najpierw u tych Państwa przeprowadzić wizytę przed adopcyjną. Niestety, inaczej się nie da, nawet jeśli Agnieszko znasz tych ludzi. Napiszemy do dziewczyn z Zamościa, aby któraś się do nich wybrała, zapytaj się więc proszę ich, czy się na to zgadzają?

Posted

to domek jednorodzinny rodzinka liczy trzy osoby, psy były u nich od zawsze, ostatni odszedł za TM po 8 latach(człowiek od prądu nie zamknął furtki)był identyczny jak Denis, Pani chce tylko takiego psiaka, jak mówi "Różowego" bardzo długo płakała po stracie tamtego... to starsze małżeństwo i Denis już też wiekowy, myśle ze przypadną sobie do gustu od razu, bo Pani wie ze nikt tak nie kocha jak psiak ze schronu. To dobrzy ludzie którzy szanują inne stworzenia.

Posted

Ależ niesamowity obrót sprawy !!!
Numer do schroniska jest taki, to ze strony internetowej:
Gminne Schronisko dla Zwierząt [FONT=&quot],,As”[/FONT]
Jamrozowizna 1,
42-270 Kłomnice
tel. 034 3215987.

A skąd domek się dowiedział o Denisku ?

I może od razu wziąć adres , jest weekend może by się udało Toli czy komuś innemu z Zamościa spotkać z Państwem zainteresowanym psiaczkiem.

A transport może uda się jakoś zorganizować, miał być bazarek to może być na transport.

Posted

a to niespodzianka:)
Jak by co to ja dorzucam nawet 100 zł do transportu.
Dawajcie tylko cynk.
Z Zamościa niestety nikogo nie znam i nie mogę pomóc.Zaraz wyślę sms-a do Fizi ze świeżymi wiadomościami.

Posted

daga31081980 napisał(a):
a to niespodzianka:)
Jak by co to ja dorzucam nawet 100 zł do transportu.
Dawajcie tylko cynk.
Z Zamościa niestety nikogo nie znam i nie mogę pomóc.Zaraz wyślę sms-a do Fizi ze świeżymi wiadomościami.

Wow! Super!!! Dziękujemy. :multi:

Posted

ROZMAWIALAM Z MIŁYM PANEM Z DENISOWEGO SCHRONU

DEnis jest łagodny,smutny,coraz rzadziej,biega i szczeka,raczej leży sobie na uboczu i nie ma już nadziei ,że jego los ,może się odmienić,jest w boksie z suczkami
Jest zdrowy,nie ma choroby skóry,jednak ,jak to w schronisku!!!!!!nie kąpany,5 lat w boksie,ostatnio byl myty i strzyżony,ale mimo to jego futro jest w stanie wiadomo jakim.Pan przedstawi naszą dzisiejszą rozmowe kierownikowi ,mam dzwonic w pon o godz 8,jest szansa ,że wykonane zostaną nowe zdjecia Deniska.....to zależy od decyzji kierownika/ale myślę ,że podejdzie przyjaznie do sprawy i pomoże/