anita_happy Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 powiem, ze nic nie wiem :PP a zaraz kończe takie cudo!!! Isadora - teraz to umieraj.. :P hahahahhahah ja mam w realu, a wy na monitrach Quote
Isadora7 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='bianka0']Nie, tym razem to jest jamnikowata miniaturka.:evil_lol: Uwierze jak zobaczę :grin::grin::grin: Anita ja bym chętnie "obórkową" obrobiła, AlinaS to przy niej HotelBristol Anita nie da rady to mnie nie bierze, ja ze słodyczy to kiełbasę i śledzie Quote
bianka0 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 anita_happy napisał(a):powiem, ze nic nie wiem :PP Jak to nie wiesz , a kto podał dzisiaj mój nr telefonu ???? No i jest jamnisiowate maleństwo z wielkim brzuchem :bigcool: Quote
anita_happy Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 bianka0 napisał(a):Jak to nie wiesz , a kto podał dzisiaj mój nr telefonu ???? No i jest jamnisiowate maleństwo z wielkim brzuchem :bigcool: no tak - ale wiesz ... przypalali mnie ogniem...kołem młynskim traktowali... kazali chodzic po rozgrzanych węglach az powiedzieli, ze mi żołądek zaszyją i niestety - podałam wybacz...ale za to na bazarku sie obkupie przetworami Quote
bianka0 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Dobrze że podałaś, szkoda by było suni . Jesteś jak zawsze niezawodna w obdarowywaniu znajomych :diabloti: Quote
anita_happy Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 bianka0 napisał(a):Dobrze że podałaś, szkoda by było suni . Jesteś jak zawsze niezawodna w obdarowywaniu znajomych :diabloti: no dobra - zajączka Ci odpuszczam...ale słoiczek maślaczków za ten podarunek dzisiejszy dostane???CO Quote
bianka0 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 anita_happy napisał(a):no dobra - zajączka Ci odpuszczam...ale słoiczek maślaczków za ten podarunek dzisiejszy dostane???CO Owszem z naklejką w postaci rachunku telefonicznego ;) Quote
Krysia Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='anita_happy']powiem, ze nic nie wiem :PP a zaraz kończe takie cudo!!! Isadora - teraz to umieraj.. :P hahahahhahah ja mam w realu, a wy na monitrach Mniam Anita co to za przysmak?:crazyeye: dostanę może przepis. HEHE aż ślinka cieknie:eviltong:. Ty to masz dobrze. Quote
bianka0 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 [quote name='Krysia']Mniam Anita co to za przysmak?:crazyeye: dostanę może przepis. HEHE aż ślinka cieknie:eviltong:. Ty to masz dobrze. Kochana Anitka nie ma pojęcia o gotowaniu i pieczeniu, nawet swoje ukochane pieski karmi tylko suchą karmą :cool3: To prezent od jej wielbiciela, który marzy żeby wyglądała jak ,, prawdziwa kobieta" :diabloti: , czyli tak : Quote
anita_happy Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Bianka!!!! ZABIJE!!!! zrobie lalecze voodoo i małe laleczki - małych piesków..i bede czarować - zebyś co weekend psy znajdowała!!! :PPPPPPP UMIEM GOTOWAC!!!! piec tez!!! to dlatego waze 100 kilosów!!! :P aha Ciasto to fale dunaju :) ale zmodyfikowane:) Krysiu - robisz ciasto"lane" szklanka ciemnego cukru - 2,5 szklanki maki - 5 jajek - cukier wanil. - proszek do piecz - mleko /ok pół szklanki/ - masło roztopione wychłodzone + sól ubijasz jajka - dodajesz cukry i sól - mąke - masło / MIXUJESZ - dodajesz mleko na brytwanke wylewasz ciasto /jak za geste daje sie wiecej mleka - ma sie wylac/ - PÓŁ wykonanej masy to się zapieka w piekarniku - 180 st. ok 20 minut kłade jabłka / Renglody??? jakas taka nazwa - takie brzydkie i duze jabłka do ciasta/ + cynamon leje drugą czesc ciasta /aby była ciemna mixuje z kakao/ zapiekam - ok 40 minut :) na to masa karpatka i na wierzchu CZEKOLADA!!! :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP ale mam jelitówke - wiec sie nie przejmuje i co :) 4 kilo do przodu:PPP Quote
bianka0 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Srata tata, przepis od mamy wzięła, happy-mamas.:diabloti: Na razie mam kolejnego szczeniaczka, jak wracałam ze szkolenia zgarnęliśmy z TZetem czteromiesięcznego szczeniaczka przywiązanego drutem za szyję do słupka przy ruchliwej trasie. Słodkie, olbrzymie maleństwo trzymało mnie całą drogę łapkami za szyję, nawet bało się czegoś napić i zjeść, byleby tylko go nie puścić z objęć.:-( Quote
Krysia Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ludzie są okrutni:angryy: a tak swoją drogą to chyba anita żartowała że dopiero zrobi te laleczki voodoo.Ona już je ma:cool3: i czaruje i to dobrze:lol:.Za przepis dziękuję ja też lubię modyfikować przepisy i jeść też:loveu:. Jak się próbuję odchudzać to takie perfidne diabliki :diabloti:domowe biegają i podtykają mi słodkości przeważnie wieczorem. Quote
kama210 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 bianka będziesz dzwonić w tym tygodniu do noweg domku Frediego?? mnie to cały czas ciekawość zżera czy nowy domek i daje radę jego energiczności ... ... cały czas trzymam kciuki ... .................... chciałam jeszcze rozliczyć koszty transportu przez pati-c ... Warszawa - janów lub. - warszawa - 320 zł bianka do transportu dołożyła 150 zł .... dziękujemy bardzo .... bianka JESTEŚ kochana ...:Rose::Rose:taki DT jak Twój ... to marzenie .... opieka , miłość , całkowite zaangażowanie ... reszta - 170 zł - zapłacone z naszych bazarków ... kolejna częśc transportu - bezpłatna dzięki Celina12 .... WIELKIE PODZIĘKOWANIA dla Celinki .... :Rose::Rose: Quote
bianka0 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Jak jechałam na szkolenie zobaczyłam go po lewej stronie, ale nie mogłam się zatrzymać. Potem mówiłam mężowi, że wydawało mi się że ten pies przy drodze jest w wymuszonej pozycji. 6 godzin siedziałam jak na szpilkach. Po szkoleniu jechaliśmy jak szaleni w to miejsce , mając nadzieję że mi się tylko wydawało. Mieliśmy nadzieję że przez tyle godzin ktoś się zatrzymał. Z daleka już wracając do Janowa po prawej stronie zobaczyliśmy go jakby leżał nieżywy, jakby go zabił samochód. Ale on żył. Ktoś zawiązał mu bardzo ciasno sznurówkę na szyi i do tej sznurówki zaplątał drut, którym obwiązał słupek odblaskowy. Psina musiała cały czas siedzieć, kiedy słabł, lub próbował się położyć sznurówka go podduszała. To był ostatni moment, on już leżał zobojętniały, zmęczony, podduszony. Przecięłam sznurówkę , wzięłam go na ręce, a on przez 2 godziny nie dał się ode mnie oderwać. Musiałam go tak trzymać w samochodzie, nie chciał się napić ani zjeść, tylko chciał być na rękach. Quote
yunona Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Anita to jak czarownica :eviltong: pomyślała - i proszę następny psiak.:evil_lol: Może poczaruj i podaj własciwe numery lotto w następnym losowaniu!:megagrin::megagrin::megagrin: A psiak cudowny, biedny tyle czasu i nikt się nie zatrzymał.Ale teraz w równie cudownych łapkach. Bianka pójdziesz prosto do nieba! Quote
kama210 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 .... po prostu ręce opadają ... bianka - czy on jest w typie owczarka malinois ? piękny .... Quote
bianka0 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 kama210 napisał(a):.... po prostu ręce opadają ... bianka - czy on jest w typie owczarka malinois ? piękny .... Musiałam go zawieżć do Murki, ona też powiedziała że jest w typie tej rasy. Boże żebyście mogły to widzieć jak on walczył o to żeby go nie zostawić. Objął mnie za szyję łapskami i nie dał się oderwać, nie mogłam się nawet wysikać. Moja szyja jest tak zorana pazurkami jak po spotkaniu z wampirem. I tak jechałam przez drogę w jego objęciach. Mądra psina z determinacją walczyła o życie. On ma 3-4 miesiące. Quote
anita_happy Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 yunona napisał(a):Anita to jak czarownica :eviltong: pomyślała - i proszę następny psiak.:evil_lol: Może poczaruj i podaj własciwe numery lotto w następnym losowaniu!:megagrin::megagrin::megagrin: A psiak cudowny, biedny tyle czasu i nikt się nie zatrzymał.Ale teraz w równie cudownych łapkach. Bianka pójdziesz prosto do nieba! ciiii - yunona...ciiii....nie wydawaj mnie:) ma za swoje:P nie wierzy w ciasto...to ma:P lotka - nie da sie przewidziec - za slabe mam moce... Bianka - do nieba....eee.... co ty... Gdzie Diabeł nie może to Bianke0 pośle :) hahahahahha Quote
anita_happy Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='bianka0']Musiałam go zawieżć do Murki, ona też powiedziała że jest w typie tej rasy. Boże żebyście mogły to widzieć jak on walczył o to żeby go nie zostawić. Objął mnie za szyję łapskami i nie dał się oderwać, nie mogłam się nawet wysikać. Moja szyja jest tak zorana pazurkami jak po spotkaniu z wampirem. I tak jechałam przez drogę w jego objęciach. Mądra psina z determinacją walczyła o życie. On ma 3-4 miesiące. mało w TYPIE - on jest malinosem Quote
bianka0 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 anita_happy napisał(a):. Gdzie Diabeł nie może to Bianke0 pośle :) Anita nie powtarzaj słów mojego TZeta i wójta ze wsi w której pracuję :evil_lol: Bo jeszcze sama w to uwierzę :shake: Quote
Isadora7 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Jamorowi trzeba podesłać malinosy to jamorowe psy Quote
yunona Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 bianka0 napisał(a):Anita nie powtarzaj słów mojego TZeta i wójta ze wsi w której pracuję :evil_lol: Bo jeszcze sama w to uwierzę :shake: Kochasz jamniki i sama jesteś jamnikiem. U siebie też to zaobserwowałam. Załatwiam takie sprawy, że ludziom oczy z orbit wyłażą i komentarz ten sam, gdzie diabeł..... Quote
anita_happy Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='Isadora7']Jamorowi trzeba podesłać malinosy to jamorowe psy nie ma miejsca - ale mozna podesłac - moze KTOS zadzwoni do niego - bo bedzie chciał Bianko!!!droga...polobbuje twojego Pięknego PRAWDZIWEGO PSA!!!!a nie jakieś parówy :P http://www.facebook.com/album.php?aid=54398&id=173802145997344&saved#!/photo.php?fbid=188391941205031&set=a.188391931205032.54398.173802145997344&theater ALE.... dożywotnio mam zapewnione 10 słoików MAŚLAKÓW Twojej roboty :PPP aha... Bianka - za Frediego i jamolke jesteśmy KWITA!!!! 15 minut otwierałam słoik maślaków Twojej roboty!!!pewnie jak Go wekowałaś to zaznaczyłaś sobie - TEN DLA ANITY - WIDZIAŁAM dziwne kreski od noża!!!!! WYDAŁO SIĘ! Quote
anita_happy Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='yunona']Kochasz jamniki i sama jesteś jamnikiem. U siebie też to zaobserwowałam. Załatwiam takie sprawy, że ludziom oczy z orbit wyłażą i komentarz ten sam, gdzie diabeł..... hahahahhaha - PADŁAM i sie oplułam.... hahahahahah BOSKIE JESTESCIE - długaśne jak jamolki Quote
Recommended Posts