Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś jest w stanie coś zadeklarować na psiaka? Bez deklaracji pewnie nie pojedzie :( albo chociaż bannerek zrobić żeby więcej osób go zobaczyło. A jakie ceny są u Yumanij?

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Wam za te namiary.Właśnie TOZ za bardzo mi nie pomoże w kwestii szukania domu,bo wszystkie zaprzyjaźnione tymczasy i domy wolontariuszy są wypchane po brzegi.Teraz Prezeska "szykuje się do boju" o przejęcie schroniska i ma głowę zajętą sprawami urzędowymi.Najlepiej jak byłby DS (wiadomo,że to najlepsze rozwiązanie i o to się wszyscy starają),ale do czasu przejęcia schroniska (ok. miesiąc) chcieliśmy dać Czarusia do jakiegoś hoteliku czy czegokolwiek,żeby tylko go nie oddawać do tego-obecnie-więzienia i piekła.....
I bardzo proszę o rozsyłanie tego wątku,bo ja gdzie mogłam to wklejałam link,ale nie wszędzie mogę dotrzeć...Dzięki!

Posted

Apel tomaszowskiego schroniska:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/203756-APEL-O-POMOC!-W-tomaszowskim-schronie-mo%C5%BCe-zabrakn%C4%85%C4%87-ka[/url]

Posted

Czy już został ogłoszony konkurs lub przetarg na schronisko ? jeżeli przetarg to stanie podmiot prywatny da najniższa ofertę, wygra i zrobi jeszcze gorszą mordownię. U nas procedury trwały pól roku. Musiano pozamiatac śmieci pod dywan , ukryć zaniedbania i masowe mordowanie.

Posted

Ludzie kochani! Może ktoś mógłby jakiś bannerek zrobić? To by na pewno pomogło!
Z deklaracji-jest pierwsza! Moja ;)
Tylko,że to raczej nie wystarczy.... A psina jak leżała na mrozie, tak leży nadal. On ma coraz mniej siły. Wykańcza go to ciągłe czuwanie. Jak tak dalej pójdzie, to ja nie widzę tego różowo. Poza tym on zaczyna skakać na dzieci. Oczywiście chce się bawić i nikomu krzywdy nie robi, ale wiecie jak to jest-zaraz będzie,że jest agresywny, że atakuje i ... będzie po nim! Szkoda tego psiaka-on ma taki cudny charakter!

Posted

zrobiłam na prośbę beataczl banerek, ale jutro go poprawię, bo to tak na szybko

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/203574-Du%C5%BCy-Ciapu%C5%9B-psie-dziecko-na-mrozie%21Ca%C5%82e-noce-p%C5%82acze-pod-balkonami%21Tomasz%C3%B3w-Maz"][IMG]http://img340.imageshack.us/img340/7457/aciapus.jpg[/IMG][/URL]

Posted

cholera, niewyraźny ten napis.... jutro obiecuję, że poprawię i może tekst też zmienię, chyba że czekać nie możecie, to wtedy do jakiejś innej cioteczki musicie napisać...

Posted

Kurczę co będzie z tym psiakiem :( nie ma tam nikogo kto chociaż na kilka dni by go przygarnął? Cioteczki ktoś jeszcze mógłby się dorzucić do deklaracji? Ja mogę tylko pomóc reklamując wątek :(

Posted

Znajdźcie mu coś proszę. Wpłacę jednarazowo 100 zł, tylko ocalcie dzieciaka. Wiem, że dobry hotel i świetną ręke do psów ma Kasia77 (okolice Suwałk), która w dodatku ma na BDT nie wiem ile psów, ze 6 ??? więcej ? Nie wiem co jest w najbliższych okolicach Tomaszowa Mazowieckiego ....

Posted

ja wpłace jednorazowo 50 zł a póżniej miesiecznie 15 zł ( do wrzesnia na mur a potem zalezy od finansów). Czy ktos może zrobic bazarek? Poszukam fantów?

Posted

[quote name='ihabe']ja wpłace jednorazowo 50 zł a póżniej miesiecznie 15 zł ( do wrzesnia na mur a potem zalezy od finansów). Czy ktos może zrobic bazarek? Poszukam fantów?[/QUOTE]
Ja mogę zrobić bazarek (ale na tej zasadzie, że Ty byś potem wysyłała)

Posted

[quote name='Argat']Ja mogę zrobić bazarek (ale na tej zasadzie, że Ty byś potem wysyłała)[/QUOTE]

oki, postaram się jak najszybciej poszukać fantów, pofotografować i przeslę ci zdjęcia.