Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli możesz to pytaj o okolice Warszawy.I przepraszam za głupie pytanie,ale jak zmienić tytuł??:oops:
I już wiem na pewno że odpada mariamc-brak miejsc.Jak będę miała chwilę to jeszcze zadzwonię do yumanji,to jak się czegoś dowiem to oczywiście napiszę.

Posted

[quote name='edek']to jest tel do Donki as_animali może zadzwoń i spytaj się :
tel. 605112881

Do Donki jedzie sunia Ada spod Tomaszowa, prawdopodobnie w niedzielę, może rozważyć możliwość, czy psy nie mogłyby mieszkać razem w jednym boxie i ew. połączyć transporty?
Wątek Ady:
http://www.dogomania.pl/threads/203740-Piękna-ONka-skazana-na-okrutną-śmierć-.POMOCY-!!!!!!?p=16471230#post16471230

Tylko boxy u Donki są z prześwitem u góry nad kratą, nie wiem, czy Ciapuś nie zwieje...

Tak naprawdę to potrzebuje on ( przynajmniej na początek ) boxu zadaszonego lub po prostu, niestety dodatkowegio uwiazania w boxie.

Spróbujcie jeszcze zadzwonić do yumanji: 500893485

Posted

as_animali napisał(a):
Jeśli możesz to pytaj o okolice Warszawy.I przepraszam za głupie pytanie,ale jak zmienić tytuł??:oops:
I już wiem na pewno że odpada mariamc-brak miejsc.Jak będę miała chwilę to jeszcze zadzwonię do yumanji,to jak się czegoś dowiem to oczywiście napiszę.

Wejdź w edycje pierwszego postu

Posted

Ten hotelik w Łodzi kosztuje 30zł za dobę...Więc ta opcja odpada
Mam ogromną prośbę-mogłaby któraś z Was zrobić wydarzenie na facebooku,że błagamy o jakiekolwiek deklaracje??????