Nutusia Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Halo, halo!!!! Donko, zdjęcia nie dotarły :( A co u Was słychać? Jak tam miejsce-wspomnienie po jajkach?... Daje sobie już chłopak spodnie wyrychtować jak trzeba? Quote
Nutusia Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Dzięki, Ellig :) Malizny straszne, ale widać jakie wilczysko piękne :) Donka, jakieś wieści nowe są?... Quote
Ellig Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Nutusia napisał(a):Dzięki, Ellig :) Malizny straszne, ale widać jakie wilczysko piękne :) Donka, jakieś wieści nowe są?... Nie moglam wsawic wiekszych zdjec bo mi wczoraj nie dzialal strona na ktora wrzucam zdjecia, moze dzisiaj sie uda:) Quote
Nutusia Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 A, to przepraszam! Myślałam, że takie muszą być. Najważniejsze, że wilka na nich widać :) Quote
Ellig Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='Nutusia']A, to przepraszam! Myślałam, że takie muszą być. Najważniejsze, że wilka na nich widać :) Quote
Nutusia Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Dziękuję :) Nic się nie zmieniło - nadal piękny, łagodny pies i nadal... bez domu :( Quote
Becia66 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 super że ma zdjęcie z dzieckiem bo to niektórych przekona co do jego łagodności i poszerzy pole adopcyjne. Quote
Nutusia Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Oby! Zdjęcie z córeczką Donki było już następnego dnia po jego przyjeździe do hotelu i do dziś nikogo niestety nie przekonało, że najlepszą z możliwych decyzji jest adopcja tego niezwykłego wilka... Musi nadchodzi koniec świata :( Quote
Donka5 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Lupus po woli pozwala dotykać jego tylna część ciała- jakiś uraz po kastracji. To b.inteligentna bestia:-). Nie akceptuje innych psów,kotów i innej zwierzyny,ale przy tym wszystkim zachowuje spokój. Jak inny pies jest wypuszczony,a On w boksie nie zwraca na niego uwagi -leży w boksie dumnie.Jak On jest wypuszczony nie opszczekuje innych psów. Dopiero jak widzi psa lub innego zwierza wolno biegnącego chce Go dorwać. Poproszę o karmę dla Lupuska:-) Quote
Nutusia Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Donko, dzięki za info :) O karmę chyba trzeba spytać Dokotkę - nie odzywa się tu wcale - nawet nie wiem czy deklarowicze z dogo dokonują wpłat... No i czy w ogóle są jakiekolwiek telefony w jego sprawie... A to dopiero wilczysko, no! Zachowuje spokój... do czasu! :) Cholercia, gdyby był bardziej tolerancyjny dla przedstawicieli swojego gatunku i nie musiał być jedynakiem, może miałby już dom... Quote
sabinka40 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Nutusia napisał(a):Donko, dzięki za info :) O karmę chyba trzeba spytać Dokotkę - nie odzywa się tu wcale - nawet nie wiem czy deklarowicze z dogo dokonują wpłat... No i czy w ogóle są jakiekolwiek telefony w jego sprawie... A to dopiero wilczysko, no! Zachowuje spokój... do czasu! :) Cholercia, gdyby był bardziej tolerancyjny dla przedstawicieli swojego gatunku i nie musiał być jedynakiem, może miałby już dom... Od jakiegoś czsu myslałam o tym uroczym wilczysku:-), mam znajomą co chciała takiego psiaka, ale to że nie dogaduje się z psiakami przewarzyło:-( Ona ma onka suczkę i wziełaby wilczysko:-) , no coż szkoda:-) pomyślę i pszukam jeszcze!!!! A co do kasiorki na psinę to komu przelać jak by co? Robię od czsu do czasu takie zbiórki karmy i innych potrzebnych rzeczy na schroniska, może coś... ale to daleko od Żor:-( Quote
Nutusia Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Dziękuję, że do nas zajrzałaś, Sabinko :) No niestety, nasz Lupus musi być jedynakiem - wiem, że to ogranicza szukanie domu :( Ale gdyby jakimś cudem znalazł się w Twoim "polu rażenia" ktoś jeszcze nie zapsiony, polecamy się łaskawej pamięci. Środki finansowe na wilka naszego zbiera fundacja malamucia (namiary na 1 stronie), a karmę trzeba by było wysyłać do hotelu, w którym Lupus gości (okolice Radomia). Quote
sabinka40 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Nutusia napisał(a):Dziękuję, że do nas zajrzałaś, Sabinko :) No niestety, nasz Lupus musi być jedynakiem - wiem, że to ogranicza szukanie domu :( Ale gdyby jakimś cudem znalazł się w Twoim "polu rażenia" ktoś jeszcze nie zapsiony, polecamy się łaskawej pamięci. Środki finansowe na wilka naszego zbiera fundacja malamucia (namiary na 1 stronie), a karmę trzeba by było wysyłać do hotelu, w którym Lupus gości (okolice Radomia). Ok:lol: chociaż choruje od dawna na bokserowiroze nieuleczalną, to dla mnie kazdy psiak mniej lub bardziej kudłaty;), mniej lub badziej podobny do boksera;), poprostu każdy zasługuje na miłość:loveu::loveu: Postaram sie jakos pomóc:lol: Quote
Nutusia Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Sabinko - cierpimy na tę samą chorobę plus ja mam powikłania w postaci jamikowirozy :) Ale wiadomo - kto w potrzebie, tego się ratuje. Szczególnie gdy potrzebujący leży pod Twoim płotem... Quote
sabinka40 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='sabinka40']A tu wiedzą o Lupusiu?HuskyAdopcje.pl Moja znajoma tam wypatrzyła swojego Jasperka kochanego:-) Quote
sabinka40 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Niedawno pomagałam suni mix hasky/malamut, zmienić życie na lepsze:shake: i własnie oni znależli dla niej dom:lol: Quote
Nutusia Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Tego nie wiem. Dakotka nad wszystkim czuwa, odkąd nieocenione "malamuciary" przejęły Lupiego pod swe skrzydła... Quote
Kociabanda2 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 a na stronach wilkowatych, które mi Natusiu polacałaś, jest już? owczarek.pl http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=18196&PN=1 owczarki w potrzebie http://owczarki.eu/forum/showthread.php?p=25641#post25641 Moim zdaniem tam też się nadaje :smile: Quote
Nutusia Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Nie - tam go nie ma, bo on jest wilk, a nie wil...czur! :) Quote
Kociabanda2 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Nutusia napisał(a):Nie - tam go nie ma, bo on jest wilk, a nie wil...czur! :) no wilk wilk, ale ja bym go tam też dała :eviltong: Quote
Recommended Posts